mak res
Elmas Üye
nasıl desemİnternet bağlantıeı ile bir şey yapmayacaksın.
Web sayfasından sürücüsünü (Driver) indireceksin.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
nasıl desemİnternet bağlantıeı ile bir şey yapmayacaksın.
Web sayfasından sürücüsünü (Driver) indireceksin.
O usb cihazini tam olarak ne icin kullanmak istedigini sorabilir miyim?masaüstü
LENOVO Lp1s Tws kulaklık içinO usb cihazini tam olarak ne icin kullanmak istedigini sorabilir miyim?
Kullanmak istedigin sey nedir? Acikca belirtirmisin
O kulaklik ile hala ugrasiyormusun sen? Cok onceden hallettin saniyordum.LENOVO Lp1s Tws kulaklık için
ilk aynı marka bluetooth aldım o da gayet iyi çalıştı 2 si de ama sonra ilk bluetooth kırıldı sonra aynı 2 cisini bluetooth ama kulaklık çalışmıyorO kulaklik ile hala ugrasiyormusun sen? Cok onceden hallettin saniyordum.
Demistim ya sana baska kulaklik ile denemelisin. Tarifeli baglanti falan bunlarla isin yok dostum.
Tam olarak kulaklikla ilgili sorunu da hatirlayalim oncelikle..
Biri calisiyor biri calismiyor falanmiydi sorun?
Tamam bu gibi durumlarda yapabilecegin tek sey baska bir kulaklik ile denemek. Cogu zaman problem donanimsal olmaz. Zaten daha once kulakligi o bluetooth ile kullanmissin. Demek ki calisiyor. Problem kulaklikta.
Tamam bu gibi durumlarda yapabilecegin tek sey baska bir kulaklik ile denemek. Cogu zaman problem donanimsal olmaz. Zaten daha once kulakligi o bluetooth ile kullanmissin. Demek ki calisiyor. Problem kulaklikta.
Ayni problemi masaustu pc de ben de yasadim. O yuzden blue ile kulaklik kullanmamani tavsiye ediyorum.
Al bitane kablolu oyuncu kulakligi bak keyfine. Yani bu soruyu daha oncede sordun , ulan dedim ayni mevzu mu? Harbiden de ayni mevzuymus. Gerci onu halletmistik sanirim.
1- kulaklik degis , baska kulaklik dene
2- baska kulaklik yoksa alma , kablolu dene
3- o lanet olasi bilgisayari bir bilgisayarciya gotur ve baksin dostum.
Yapicak bir sey yok. Elektronik aletler boyle agaşöyle bir durum da o kadar çok kulaklık aldım ki ailem artık bir dur dedi yani şu anda tek şans ya bu kulaklık yada koblosu çıkmak üzeri olan kulaklık
Yapicak bir sey yok. Elektronik aletler boyle aga
Sorunu tespit etmek icin hepsini deneyeceksin.
Biz sana yazariz bisiler ama is sende bitiyor.
Allah buyuktur be babolibende dedimi ama alabilirsem ne mutlu bana![]()
Allah buyuktur be baboli
Bosuna ugrastin desene hahasorun çözüldü 2 ci aldım usb bozuk çıktı.
valla ya kusurma bakamyınıBosuna ugrastin desene haha
Biz sana dedik zamaninda kulaklik diye dinlemedin. Tarifeli baglantiya kadar tirmandirdin olayivalla ya kusurma bakamyını
bilimiyordum ki fazla bilgi yoktuBiz sana dedik zamaninda kulaklik diye dinlemedin. Tarifeli baglantiya kadar tirmandirdin olayi