USB sorun

• Kullanıcı mak res
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Masaüstü ve Dizüstü Bilgisayarlar
Konu sahibi son olarak 4 gün önce görüldü
Ulan cehenneme 1 adim yakindim ama ileri gitmeyi sectim konuyu gorunce @mak res masaustu pc mi? Laptop mi kullaniyorsun?

Son düzenleme:
LENOVO Lp1s Tws kulaklık için
O kulaklik ile hala ugrasiyormusun sen? Cok onceden hallettin saniyordum.
Demistim ya sana baska kulaklik ile denemelisin. Tarifeli baglanti falan bunlarla isin yok dostum.

Tam olarak kulaklikla ilgili sorunu da hatirlayalim oncelikle..
Biri calisiyor biri calismiyor falanmiydi sorun?

O kulaklik ile hala ugrasiyormusun sen? Cok onceden hallettin saniyordum.
Demistim ya sana baska kulaklik ile denemelisin. Tarifeli baglanti falan bunlarla isin yok dostum.

Tam olarak kulaklikla ilgili sorunu da hatirlayalim oncelikle..
Biri calisiyor biri calismiyor falanmiydi sorun?
ilk aynı marka bluetooth aldım o da gayet iyi çalıştı 2 si de ama sonra ilk bluetooth kırıldı sonra aynı 2 cisini bluetooth ama kulaklık çalışmıyor

ilk aynı marka bluetooth aldım o da gayet iyi çalıştı 2 si de ama sonra ilk bluetooth kırıldı sonra aynı 2 cisini bluetooth ama kulaklık çalışmıyor
Tamam bu gibi durumlarda yapabilecegin tek sey baska bir kulaklik ile denemek. Cogu zaman problem donanimsal olmaz. Zaten daha once kulakligi o bluetooth ile kullanmissin. Demek ki calisiyor. Problem kulaklikta.
Ayni problemi masaustu pc de ben de yasadim. O yuzden blue ile kulaklik kullanmamani tavsiye ediyorum.
Al bitane kablolu oyuncu kulakligi bak keyfine. Yani bu soruyu daha oncede sordun , ulan dedim ayni mevzu mu? Harbiden de ayni mevzuymus. Gerci onu halletmistik sanirim.

1- kulaklik degis , baska kulaklik dene
2- baska kulaklik yoksa alma , kablolu dene
3- o lanet olasi bilgisayari bir bilgisayarciya gotur ve baksin dostum.

Tamam bu gibi durumlarda yapabilecegin tek sey baska bir kulaklik ile denemek. Cogu zaman problem donanimsal olmaz. Zaten daha once kulakligi o bluetooth ile kullanmissin. Demek ki calisiyor. Problem kulaklikta.
Ayni problemi masaustu pc de ben de yasadim. O yuzden blue ile kulaklik kullanmamani tavsiye ediyorum.
Al bitane kablolu oyuncu kulakligi bak keyfine. Yani bu soruyu daha oncede sordun , ulan dedim ayni mevzu mu? Harbiden de ayni mevzuymus. Gerci onu halletmistik sanirim.

1- kulaklik degis , baska kulaklik dene
2- baska kulaklik yoksa alma , kablolu dene
3- o lanet olasi bilgisayari bir bilgisayarciya gotur ve baksin dostum.

şöyle bir durum da o kadar çok kulaklık aldım ki ailem artık bir dur dedi yani şu anda tek şans ya bu kulaklık yada koblosu çıkmak üzeri olan kulaklık

şöyle bir durum da o kadar çok kulaklık aldım ki ailem artık bir dur dedi yani şu anda tek şans ya bu kulaklık yada koblosu çıkmak üzeri olan kulaklık
Yapicak bir sey yok. Elektronik aletler boyle aga
Sorunu tespit etmek icin hepsini deneyeceksin.
Biz sana yazariz bisiler ama is sende bitiyor.

Geri