Raskolnikov
Gümüş Üye
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Artık cihazlar tak çalıştır. Millet fırını bile telefona bağlayabilirken nasıl hala kulaklık sorunu yaşanıyor anlamıyorum. Bu sorunlara çözüm bulacak kimse yok çünkü o jenerasyon öldü. Ölmeyenler de alzheimer oldu hiç bişe hatırlamıyor. Şimdi sanayiye karbüratörlü araba götürsem boş boş bakarlar nerden geldi bu diye.
Yok estağfurullah. Sadece nostaljik sorunlar yaşıyorsunuz ve burası artık böyle bir forum değil. Forumdonanım var çok işinize yarar.böyle bir soruna nasıl bu hastalıklar söylesiniz sen ya hiç saygısınız yok hasta olanlar ayıp tır ben geri kafalıyım oldu mu
sorun değilmak res kendi dertlerim var kusura bakma.............
Dur tahmin edeyim internetten sipariş verdiğin baksır leopar desensiz geldimak res kendi dertlerim var kusura bakma.............
ne estağfurullah ya hastalığı böyle bir şeyde nasıl kullanılırsını nasıl yaparsını ayrıca forumdonanım 5 sene dir üyeyim bilimiyorum orayı zatenYok estağfurullah. Sadece nostaljik sorunlar yaşıyorsunuz ve burası artık böyle bir forum değil. Forumdonanım var çok işinize yarar.
abi en son temudan sipariş verdiğim geldi....... çok ince, kaba etlerimi belli ediyor........ insan niye çinden baksır alır ki...........Dur tahmin edeyim internetten sipariş verdiğin baksır leopar desensiz geldi![]()
kulaklık yok biraz eski cep telefonu da çalışyor bir diğer oda gidiyorsunuz çalışyor ama masaüstü bilgisayar da usb le sadece bir adım gittsen hemen kulaklık tan ses gidiyorTarifeli baglanti kulakligi etklememesi lazim mak res. Daha cok bluetooth sorunu gibi anladim ben. Yeni mi aldin kulakligi ? Daha once calismis miydi ? Eger yeni ise once eslestirmen gerekebilir. Birde kulakligi telefonda denedin mi calisiyor mu diye ?
Bilemedim usb portunda mi sorun var acaba.kulaklık yok biraz eski cep telefonu da çalışyor bir diğer oda gidiyorsunuz çalışyor ama masaüstü bilgisayar da usb le sadece bir adım gittsen hemen kulaklık tan ses gidiyor
[Image](https://i.hizliresim.com/rgvf904.png)(rgvf904.png)Bilgisayar eski bir model se Bluetooth 5.0 sürümünü düzgün desteklemiyor olabilir.
Bilgisayar eski bir model se Bluetooth 5.0 sürümünü düzgün desteklemiyor olabilir.

internet nasıl yapcam yardım edermisin banaİnternet'te (üreticinin sayfasından) bir sürücüsü varsa, onu bulup kur. Veya paketinde bir CD'si de olabiliyor bazen.