imported_Kartal
Üye
-
-
-
-
-
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Bana bugünler o kadar bencilce geliyor ki. Anneler günü babalar günü. Çok saçma annesi babası olmayan kişi napıcak peki bir tarafı buruk olacak. Ya evlatlarını kaybtmiş anneler babalar..
Ohh bir kutsal varlığın gününü daha siyasete bağladık. Yarabbi şükür. Artık her anlamlı gün ve olayları şu saçma sapan siyasetlere bağlamasak?
Ne güzel konuştun yüreğine saglikGezi Olayı belli bir siyasi görüşün ürünü olmadı. Her kesimden insan oradaydı.
Bu annelerin çocukları da ölmedi: Öldürüldüler. Bunu anımsıyoruz, kendi adıma anımsıyorum.
Her Anneler Günü'nün tralala... tadında geçmediğini, annesini kaybetmiş evlatları, evladını kaybeden anneleri (şehitlerin anneleri olsun, Gizem'in annesi olsun, Münevver'in annesi olsun.) anımsıyorum.
Başka bir şey değil.
Burada bile farklı düşünen insanlar çıkabiliyor. Onların gözünde her daim ''kötü'' kalacağımı da görüyorum.
Gezi Olayı belli bir siyasi görüşün ürünü olmadı. Her kesimden insan oradaydı.
Bu annelerin çocukları da ölmedi: Öldürüldüler. Bunu anımsıyoruz, kendi adıma anımsıyorum.
Her Anneler Günü'nün tralala... tadında geçmediğini, annesini kaybetmiş evlatları, evladını kaybeden anneleri (şehitlerin anneleri olsun, Gizem'in annesi olsun, Münevver'in annesi olsun.) anımsıyorum.
Başka bir şey değil.
Burada bile farklı düşünen insanlar çıkabiliyor. Onların gözünde her daim ''kötü'' kalacağımı da görüyorum.
Pardon denilecek bir şey yok. Bu, tamamen bir anlayış meselesidir. Olay bir tanedir, kimisi benim düşündüğüm gibi düşünür kimisi de bu konunun tamamen siyasi amaçlı olduğunu.
Ben böyle düşünüyorum diğer anneleri hatırlamaya illa onları hatırlatacak bir cümle veya fotoğraf aramıyorum. (Kendi adıma)
Siyasi amaçlı olduğunu düşünenlerin odaklandığı yer bellidir.
Ortada hata yok. Düşünüş farklılıkları var.
Şunun açıklamasını yapayım Kartal yanlış anlamış, sonra kötü biri olarak lanse edilmeyeyim forumda.
Böyle bi konu açılıyorsa, tüm anneler ithafen açılmalı.
İnsanlar ayırt edilmemeli,
Neden sadece gezi olaylarında kaybettiğimiz evlatların anneleri unutulmuyor?
Haftalardır kaçırılan öldürülen minik yavrularımız var, onların anneleri
anne değil mi?
bu yuzden serbest kürsüde açtım zaten kutlamalar da var diyeKutlamalar bölümünde zaten Anneler günü konusu var, arkadaş da serbest kürsüde bir konu açıp sizide unutmadık demek istemiş ne var bunda? Bana göre de siyasi bir konu.
Eğer hem gezide ölen vatandaşların ve hayatını kaybeden polislerin annelerine hitap edilseydi konun,
Senin konunun