unutulmadınız anneler..

Konu sahibi son olarak 1278 gün önce görüldü
demogoloji yapıyorsun bence. ilk etapda neden o yavrucuklardan bahsetmedin peki şimdi onları soyluyorsun. en cok haykıran anneleri paylaştım ben... devletin katil olduğunu bilmemeniz sizi mağdur yapmaz.

İlk cümlenden sonra sana açıklama yapmamaya karar verdim bundan sonra.
Zerre tanımamışsın beni.
İyi akşamlar.

İlk cümlenden sonra sana açıklama yapmamaya karar verdim bundan sonra.
Zerre tanımamışsın beni.
İyi akşamlar.

Ne alakası var beyza seni tanımamakla. muhalif tavır sergileyecegine neden onların acılarına ortak olma gereği duymadın? ötekileştirdin? duyarlı bir insan bu açtığım başlık üzerine Azra nın attığı gibi bir yorum atar, onada ayrıca teşekkür ederim. sorgulamaz. öldürüldüler. açık ve net?

Daha konudan, konuyu kimin açtığından bile bihaber insanların varlığını bilseydim, fikirlerimi kendime saklardım.

Evet çok önemli bir noktayı yakalamışsın.

Siyasi görüşünüz veya kimi savunduğunuz umurumda değil. Elbette herkes istediğini savunmakta özgür. Velhasıl kelam kusura bakmayın ama anneler günü konusunu bile siyasete bağlamanız mide bulandırıyor. Bu bir siyasi konudur, kabul etseniz de, etmeseniz de. Üstüne üstük katil devlet deyip hala bu siyasi bir konu değil demeniz ayrı bir ironi. Her neyse, iyi forumlar.

Evet çok önemli bir noktayı yakalamışsın.

Siyasi görüşünüz veya kimi savunduğunuz umurumda değil. Elbette herkes istediğini savunmakta özgür. Velhasıl kelam kusura bakmayın ama anneler günü konusunu bile siyasete bağlamanız mide bulandırıyor. Bu bir siyasi konudur, kabul etseniz de, etmeseniz de. Üstüne üstük katil devlet deyip hala bu siyasi bir konu değil dememeniz ayrı bir ironi. Her neyse, iyi forumlar.

yahu siyasi bir oyun yuzunden katledilen bir anneleri paylaşmak paparazi konusu olacak değil ya? ne olacaktu başka secenek var mı?

Ne alakası var beyza seni tanımamakla. muhalif tavır sergileyecegine neden onların acılarına ortak olma gereği duymadın? ötekileştirdin? duyarlı bir insan bu açtığım başlık üzerine Azra nın attığı gibi bir yorum atar, onada ayrıca teşekkür ederim. sorgulamaz. öldürüldüler. açık ve net?

Bence ötekileştiren bu durumda sensin kartal :)
Bn duygusuz gamsız değilim,
Sadece siyaset yapılmasın dedim o kadar.
Ayıp ediyosum.
Lütfen benim ne hissettiklerimle ilgili kırıcı bi yorum yapma bundan sonra.
Buda son cevabımdır sana.

Bence ötekileştiren bu durumda sensin kartal :)
Bn duygusuz gamsız değilim,
Sadece siyaset yapılmasın dedim o kadar.
Ayıp ediyosum.
Lütfen benim ne hissettiklerimle ilgili kırıcı bi yorum yapma bundan sonra.
Buda son cevabımdır sana.

bir diyemedin beyzacım mekanları cennet olsun bu cocukların. bir diyemedin allah rahmet eylesin. neyse

Anneler gününü bir kenara koyalımda
Öncelikle gezi olaylarına bi göz atmakta faide var :=)
''Demokratikleşmeyi savunan, yeşili ve doğayı korumayı hedeflediğini dile getiren, baskıcı bir yönetimden söz eden ancak, tüm bunlara ters düşen iş ve eylemleri gerçekleştiren protestocular, gün geçtikçe çevreye ve insanımıza daha fazla zarar vermektedirler.
polis arabalarına kürdistan yazan hayalperestlerle, kamu malına zarar veren ve acıma duygusunu kaybetmiş provokatörlerle aynı safta yer almaktadırlar.
Bir direnişmiş adı, neyin direnişi?
Bir devrimmiş güya, neyin devrimi?
Bir baskıya karşı gelmeymiş, hangi baskıya?
Ve yanlış yeniliklere karşı alınan gardmış, hangi yanlış yenilikler?
Bu vatan, bu millet, bu bayrak sizlere değil bizlere emanettir. Kalbi iman ve Allah inancı ile dolu bir İslam Gençliği'ne..''
Gezi olaylarına destek verenler, islam düşmanıi içkici ayyaş, insanlardan ibarettir. Ne halt yediğiniz umrumuzda bile değil.Bizi rahat bırakın..

bir diyemedin beyzacım mekanları cennet olsun bu cocukların. bir diyemedin allah rahmet eylesin. neyse

Ön yargıyı bırakır mısın?
Benim onlar için dua ederken forumda reklam yapmama gerek yok.

Anneler gününü bir kenara koyalımda
Öncelikle gezi olaylarına bi göz atmakta faide var :=)
''Demokratikleşmeyi savunan, yeşili ve doğayı korumayı hedeflediğini dile getiren, baskıcı bir yönetimden söz eden ancak, tüm bunlara ters düşen iş ve eylemleri gerçekleştiren protestocular, gün geçtikçe çevreye ve insanımıza daha fazla zarar vermektedirler.
polis arabalarına kürdistan yazan hayalperestlerle, kamu malına zarar veren ve acıma duygusunu kaybetmiş provokatörlerle aynı safta yer almaktadırlar.
Bir direnişmiş adı, neyin direnişi?
Bir devrimmiş güya, neyin devrimi?
Bir baskıya karşı gelmeymiş, hangi baskıya?
Ve yanlış yeniliklere karşı alınan gardmış, hangi yanlış yenilikler?
Bu vatan, bu millet, bu bayrak sizlere değil bizlere emanettir. Kalbi iman ve Allah inancı ile dolu bir İslam Gençliği'ne..''
Gezi olaylarına destek verenler, islam düşmanıi içkici ayyaş, insanlardan ibarettir. Ne halt yediğiniz umrumuzda bile değil.Bizi rahat bırakın..

işte siyasetin en net orneği budur ;) adam nereleri karıştırdı.

Biz mi sizmi karıştırdınız.Anneler günüyle Gezi Olayları ne alaka ?

ben gezi olaylarının boyutunu paylaşmıyorum orda mağdur duruma düşmüş herşeye rağmen baskılara rağmen oraya giden annelerden bahsediyorum. hatayda kendi ellerinizle patlattığınız reyhanlıda ki binada ogluna kaybeden anneyi paylaşıyorum.. gelmişsiniz gezi parkının ne amacla olaylar oldugunu anlatıyorsunuz :)

ben gezi olaylarının boyutunu paylaşmıyorum orda mağdur duruma düşmüş herşeye rağmen baskılara rağmen oraya giden annelerden bahsediyorum. hatayda kendi ellerinizle patlattığınız reyhanlıda ki binada ogluna kaybeden anneyi paylaşıyorum.. gelmişsiniz gezi parkının ne amacla olaylar oldugunu anlatıyorsunuz :)

devletin işi yok gidip reyhanlıda halkına bomba atsın.mağdur duruma düşen sadece anneler mi ? Doğuda 12 yaşında kız askeriyenin attığı bombayla parçalandı.annesi kızının parçalarını eteklerine topladı.neden o kızdan o anneden bahsedilmedi burada ? işinize geleni haber yapmayın

devletin işi yok gidip reyhanlıda halkına bomba atsın.mağdur duruma düşen sadece anneler mi ? Doğuda 12 yaşında kız askeriyenin attığı bombayla parçalandı.annesi kızının parçalarını eteklerine topladı.neden o kızdan o anneden bahsedilmedi burada ? işinize geleni haber yapmayın

eee devlet katil dedik işte. sende dedin

eee devlet katil dedik işte. sende dedin

devlet haklı değil zaten ben kabul ediyorum.ama gezi eylemindekilerde doğru değil.devlet suçlu diye her protesto eden haklı olabilirmi ? adam neye hizmet ediyo biliyomusun ?

Geri