unutulmadınız anneler..

Konu sahibi son olarak 1279 gün önce görüldü

Haziran direniş de elele tutuşarak Gezi Parkı’nı kuşatan,
hükümetin “Geziyi basacağız” tehditlerine karşı çocuklarına sahip çıkan tüm annelerimizin anneler günü kutlu olsun

Acılı bir anneyi yuhalatan diktatörlerin olmadığı dünyayı yaratacaktır annelerin feryadı...

Anneler günü kutlu ve dirençli olsun.

Bana bugünler o kadar bencilce geliyor ki. Anneler günü babalar günü. Çok saçma annesi babası olmayan kişi napıcak peki bir tarafı buruk olacak. Ya evlatlarını kaybtmiş anneler babalar..

Bana bugünler o kadar bencilce geliyor ki. Anneler günü babalar günü. Çok saçma annesi babası olmayan kişi napıcak peki bir tarafı buruk olacak. Ya evlatlarını kaybtmiş anneler babalar..

birde yaşadığı ülkenin emniyeti tarafından, siyasetin kirli oyunları üzünden evladı ölmüşse, o zaman ne olacak? hiç kan akmasın istedik..

Ohh bir kutsal varlığın gününü daha siyasete bağladık. Yarabbi şükür. Artık her anlamlı gün ve olayları şu saçma sapan siyasetlere bağlamasak?

Ohh bir kutsal varlığın gününü daha siyasete bağladık. Yarabbi şükür. Artık her anlamlı gün ve olayları şu saçma sapan siyasetlere bağlamasak?

Katılıyorum.
Dünyada evlatlarını kaybeden sadece onlar değil.
Herseyı sıyasete bağlamasak daha huzurlu olabiliriz.

Gezi Olayı belli bir siyasi görüşün ürünü olmadı. Her kesimden insan oradaydı.
Bu annelerin çocukları da ölmedi: Öldürüldüler. Bunu anımsıyoruz, kendi adıma anımsıyorum.
Her Anneler Günü'nün tralala... tadında geçmediğini, annesini kaybetmiş evlatları, evladını kaybeden anneleri (şehitlerin anneleri olsun, Gizem'in annesi olsun, Münevver'in annesi olsun.) anımsıyorum.
Başka bir şey değil.
Burada bile farklı düşünen insanlar çıkabiliyor. Onların gözünde her daim ''kötü'' kalacağımı da görüyorum.

Bu annelerin çocukları da ölmedi: Öldürüldüler. Bunu anımsıyoruz, kendi adıma anımsıyorum.
Her Anneler Günü'nün tralala... tadında geçmediğini, annesini kaybetmiş evlatları, evladını kaybeden anneleri (şehitlerin anneleri olsun, Gizem'in annesi olsun, Münevver'in annesi olsun.) anımsıyorum.
Başka bir şey değil.
Burada bile farklı düşünen insanlar çıkabiliyor. Onların gözünde her daim ''kötü'' kalacağımı da görüyorum.
Ne güzel konuştun yüreğine saglik

Şunun açıklamasını yapayım Kartal yanlış anlamış, sonra kötü biri olarak lanse edilmeyeyim forumda.
Böyle bi konu açılıyorsa, tüm anneler ithafen açılmalı.
İnsanlar ayırt edilmemeli,
Neden sadece gezi olaylarında kaybettiğimiz evlatların anneleri unutulmuyor?
Haftalardır kaçırılan öldürülen minik yavrularımız var, onların anneleri
anne değil mi?

Başka bir şey değil.

Ooo pardon. Bu konunun tamamen bütün anneleri kapsadığını fark edememişim. Benim hatam.

Pardon denilecek bir şey yok. Bu, tamamen bir anlayış meselesidir. Olay bir tanedir, kimisi benim düşündüğüm gibi düşünür kimisi de bu konunun tamamen siyasi amaçlı olduğunu.
Ben böyle düşünüyorum diğer anneleri hatırlamaya illa onları hatırlatacak bir cümle veya fotoğraf aramıyorum. (Kendi adıma)
Siyasi amaçlı olduğunu düşünenlerin odaklandığı yer bellidir.
Ortada hata yok. Düşünüş farklılıkları var.

Pardon denilecek bir şey yok. Bu, tamamen bir anlayış meselesidir. Olay bir tanedir, kimisi benim düşündüğüm gibi düşünür kimisi de bu konunun tamamen siyasi amaçlı olduğunu.
Ben böyle düşünüyorum diğer anneleri hatırlamaya illa onları hatırlatacak bir cümle veya fotoğraf aramıyorum. (Kendi adıma)
Siyasi amaçlı olduğunu düşünenlerin odaklandığı yer bellidir.
Ortada hata yok. Düşünüş farklılıkları var.

Eğer hem gezide ölen vatandaşların ve hayatını kaybeden polislerin annelerine hitap edilseydi konun, emin ol siyasi algılanmazdı. Ama dediğim gibi, biz at gözlüğü takıyoruz, yanlış anlayan ve içi fesat olan bizleriz. Senin konunun siyasi hiç bir yanı yok yani.

Kutlamalar bölümünde zaten Anneler günü konusu var, arkadaş da serbest kürsüde bir konu açıp sizide unutmadık demek istemiş ne var bunda? Bana göre de siyasi bir konu.

Şunun açıklamasını yapayım Kartal yanlış anlamış, sonra kötü biri olarak lanse edilmeyeyim forumda.
Böyle bi konu açılıyorsa, tüm anneler ithafen açılmalı.
İnsanlar ayırt edilmemeli,
Neden sadece gezi olaylarında kaybettiğimiz evlatların anneleri unutulmuyor?
Haftalardır kaçırılan öldürülen minik yavrularımız var, onların anneleri
anne değil mi?

demogoloji yapıyorsun bence. ilk etapda neden o yavrucuklardan bahsetmedin peki şimdi onları soyluyorsun. en cok haykıran anneleri paylaştım ben... devletin katil olduğunu bilmemeniz sizi mağdur yapmaz.

yani anlamıyorum devletin katlettiği cocuklar anneler babalar kısacası devletin katlettiği ne varsa neden gurur duyucu birşeymiş gibi haklıymış gibi imaj veriliyor anlamıyorum..

Geri