var anlatıcam müsait bir vaktimde.
anlatayım.
birgün ankaraya mülakata gittim arkadaşımla beraber. Mülakata girdim çıktım biraz dolaştık sonra dedik haydi dönelim. Neyse gittik gara bilet almaya saat 13:00 gibi gişe görevlisi dedi saat 15:00 da var güney ekspresi. Tamam dedik 2 adet bilet aldık bekliyoruz. Saat 15:00 oldu bakıyoruz tren yok. Görevliye sordum tren gitti mi diye. Rötarlı dedi 1 saat. Oha dedim 1 saat rötar mı olur. Noldu lastiği patladı da onu mu değiştiricekler. :T:
Neyse iyi dedik bekledik. saat 16:15 tren geldi. vagonu bulduk içeri bir girdik. A'dan Z'ye kürt gardaşlarla dolu. Bizim koltuğumuzda da biri oturuyo uyumuş. Tekli koltukta 3 kişi oturan mı ararsın, atletle gezen mi ararsın, çorapsız gezen mi ararsın. Zaten vagona bir girdim, kokudan 789797 beyin hücrem öldü saniyesine.
Neyse koltuğa oturduk önde puşili bi dayı dedi sizin yeriniz burası değil ön vagonlar. Dedim dayı bilet var burası. Sustu döndü önüne. Vagona bakıyorum tek beyaz insan biziz, ve sanki başka ülkedeyiz türkçe kelime hiç duymuyorum. Tren Henüz kalmadı molada oturduk koltuğumuza bekliyoruz. Gelen geçen dik dik bakıyor. Ben huzursuzlandım. Arka koltukta oturanlar kütçe konuşuyor. Neyse otururken ben tren anonsunu duydum. 'işte diyarbakır, adana vs vs yönünden gelen güney ekspresi dediği an, diyarbakırı duyunca dedim Arkadaşa oğlum inelim bence biz. Yok dedi ya nolcak bişey olmaz. :T: Dedim bak adamlar arkada bizle ilgili plan kursa haberimiz olmaz anlamıyoz dillerini

Tren kalkınca bulaşsalar yardım isteyecek türk yok vagonda dedim gel inelim. Arkadaş da o kadar rahat ki bişey olmaz diyo.
Olum dedim ben iniyom neyse oda geldi indi benimle beraber. Vagondan indik bi oksihijyen aldım ciğerlerin açıldı

dedim gidelim bileti iptal ederlerse ettirelim.
gittik ettirmeye etmediler, neyse derhal dedim hızlı trene bilet verin. 16:30 da hızlı trene aldık

bindik ve 1:30 saat sonra eskişehirdeyiz. Yalnız vagonda toplasan 7-10 dk durmuşuzdur 1 saat gibi geldi
belirteyim: ırkçı değilim.