Bal Porsuğu
Gümüş Üye
unutmuşum :/
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Üniversite yılları .. Dengemin bozulduğu bir dönem, geceleri uyuyamıyordum .. Aynı evi paylaştığım üç arkadaşım mışıl mışıl uyurlarken ben geceleri kendimi yollara vuruyordum .. Kaldığımız ev şehrin biraz dışındaydı ve geceleri canım çektiğinde yürüye yürüye şehre gider bir çorbacıda takılırdım ..
Yürüdüğüm mesafe en az 40 dakika ve çok ıssız yollardı ..
Bu durum arkadaşlarımdan birinin dikkatini çekmiş ve sormuştu ; " Oğlum ne yapıyon nereye gidiyon sen geceleri ? "
" Tabut Cafe diye bir yer var oraya gidiyorum "
Lan nereden yaptım bu şakayı .. Çocuk o günden sonra benden korkmaya başlamıştı .. Diğer arkadaşlara " korkuyorum bu bize uyurken bir şey yapmasın " filan gibi laflar etmiş![]()
Benim huzursuz bacak sendromu rahatsizligim oldugundan ,bacaklarimi cogu zaman nereye sigdircagimi koyacagimi sasiririm. Neyse, ucak yolculugu esnasinda on koltugun oturma kismina ayaklarimi soktum hem rahatsizdi hem de ayaklarim usudugunden isinir belki diye .) On koltukta oturan adamin totosuna degmis ayagim ama ben tabi coktan uykuya dalmisim :d bana tacizci sapik muamelesi yapip, hosteslere sikayetini dile getirmisti. Omrumde hic o kadar utandigimi hatirlamiyorum .)
Yönetim bi bakar mısınız buraya .. Aramızda tacizci var banlar mısınız lütfen ?
Benim huzursuz bacak sendromu rahatsizligim oldugundan ,bacaklarimi cogu zaman nereye sigdircagimi koyacagimi sasiririm. Neyse, ucak yolculugu esnasinda on koltugun oturma kismina ayaklarimi soktum hem rahatsizdi hem de ayaklarim usudugunden isinir belki diye .) On koltukta oturan adamin totosuna degmis ayagim ama ben tabi coktan uykuya dalmisim :d bana tacizci sapik muamelesi yapip, hosteslere sikayetini dile getirmisti. Omrumde hic o kadar utandigimi hatirlamiyorum .)
Ben masumum .)Koptum ya :haha::haha: Amcamın kızı sen neler yapıyormuşsun öyle :haha: