Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Sparta Prag'a elenen takımın taraftarı olarak Konferans Ligi takımlarını beğenmiyorsan, seni futbol kulübüne yazdırıp ders aldırtacağız artık çünkü başka yolu kalmadı!!!tebrik ederim ama yani konferans ligi.
Teşekkürlertebrik ederim, mutlu oldum yenmesine biz düşman değiliz avrupa da tek yürek olmamız lazım
tebrikler fenerbahçem.öncelikle bende %51 oranında rakibin turu geçmesini bekliyordum ama bahsettiğim gibi kadro kalitesi ve oyun anlamında tercijleri doğru yapmış hoca.maçı izlemedim geç saatte olduğu için.ikinci maçın daha zorlu geçeceğini düşünüyordum,Fenerbahçenin fiktür dezavantakı da önemliydi ama artık 0-3'den sonra turu vermezler herhalde.Bu takım içerde dışarda çok gol atıyor,öncelikle hedef gol yememek,daha sonra hiç güvenmediğim ismail hoca tarafından doğru kadro oluşturmak.kadro kalitesi olarak daha iyiyiz ama hoca bence sıfır.ilk maçı alıp avantajı yakalamak lazım.
Oyuncu kalitemize ve aylardır verdikleri çabaya bakınca başka türlüsünü düşünmek istemiyorum. Dilerim kupayı da alırız ve emekler boşa çıkmaz.tebrikler fenerbahçem.öncelikle bende %51 oranında rakibin turu geçmesini bekliyordum ama bahsettiğim gibi kadro kalitesi ve oyun anlamında tercijleri doğru yapmış hoca.maçı izlemedim geç saatte olduğu için.ikinci maçın daha zorlu geçeceğini düşünüyordum,Fenerbahçenin fiktür dezavantakı da önemliydi ama artık 0-3'den sonra turu vermezler herhalde.
bu arada takıma sonsuz güvenen @Lefty 'i hanımıda tebrik ederim.benden daha fazla inandı.
diğer takım taraftarlarını da konu içinde GÖREMEMEK iyi geldi.resmen huzur.
Çöp ligi maçını izlemedik bile leftycim, tebrikler. LOL kupası daha heyecanlıdır. .dYenilseydik tüm Galatasaraylılar bu başlıkta olacaktı ancak nedense yenince bazıları yok oldular.![]()
Kıskançlıktan izlemediğine eminim ancak takımı araştırsan kimi yendiğimiz de anlarsın.Çöp ligi maçını izlemedik bile leftycim, tebrikler. LOL kupası daha heyecanlıdır. .d
Kendi seviyenize layık bir takım, araştırmaya gerek yok, zaten sadece uzun ve yorucu araştırmalar yapılarak bılunabilecek bir takım ahahhaKıskançlıktan izlemediğine eminim ancak takımı araştırsan kimi yendiğimiz de anlarsın.
Teşekkür ederim, dilerim sizi de yeniden Avrupa'da başarılarla göreceğimiz günler gelir.![]()
Üzüntünü anlıyorum ancak bu duruma artık alışmak zorundasın çünkü sıra size de gelecek.Kendi seviyenize layık bir takım, araştırmaya gerek yok, zaten sadece uzun ve yorucu araştırmalar yapılarak bılunabilecek bir takım ahahha
Tıpkı türkiyenin real mardininin hiçbir yerde bilinmemesi gibi :d