-
-
-
-
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Bu takım içerde dışarda çok gol atıyor,öncelikle hedef gol yememek,daha sonra hiç güvenmediğim ismail hoca tarafından doğru kadro oluşturmak.kadro kalitesi olarak daha iyiyiz ama hoca ben sıfır.ilk maçı alıp avantajı yakalamak lazım.
açıkçası bu takım herkes için sorun,çok formda.özgüvenli ve golcü bir takım.kupanın favori Aston Villa bile istemezdi bunları.dediğim gibi kadro olarak daha üstünüz,Fenerbahçe belçika takımlarına karşı da üstün ama bu takım dünyaca bilinen Anderlecht ve Club Bruggue'yi paçavraya çevirdi.inşallah turu geçeriz ama ben hocaya güvenmediğim + beğenmediğim için orda soru işaretindeyim.Abi bu takim FB'ye en az 3 atar,fazlasi olur mu bilemem.Adamlar kura da FB'nin ciktigi gun,bunun serefine 4 deve kesmisler.Turu o derece garanti goruyorlar.
açıkçası bu takım herkes için sorun,çok formda.özgüvenli ve golcü bir takım.kupanın favori Aston Villa bile istemezdi bunları.dediğim gibi kadro olarak daha üstünüz,Fenerbahçe belçika takımlarına karşı da üstün ama bu takım dünyaca bilinen Anderlecht ve Club Bruggue'yi paçavraya çevirdi.inşallah turu geçeriz ama ben hocaya güvenmediğim + beğenmediğim için orda soru işaretindeyim.
bir yandan da şöyle düşünmek lazım.İddaa Risk yönetimi tarafından bu kapada Fenerbahçe şampiyonluk açısından 4. sırada.0ranı 8,80, bu da Fenerbahçenin kadro kalitesi ve başarısını ortaya koyuyor.yine de ben %51 Union Saint-Gilloise'nin turu geçeceğini düşünüyorum.
bende Fenerbahçeliyim ama ben gerçekçiyim,duygumla değil gerçekle takım tutuyorum.Kesinlikle ayni dusuncedeyiz.Bu saatten sonra FB taraftarinin yapacagi en hayirli is,Ellerini acip Rablerine az gol yemek icin dua etmek. : )
Latife bir yana,umarim guzel bir mac olur ce FB tur atlar.
bende Fenerbahçeliyim ama ben gerçekçiyim,duygumla değil gerçekle takım tutuyorum.
hayırlısı olsun başarılar Fenerbahçem.
ben 12 sene profesyonel kalecilik yaptım.Mırmiç zamanında Beşiktaşta yedeklerdeydim,futbolun içinden geliyorum,eskiden çok fanatiktim ama artık gerek duymuyorum,ülkemizde herşeyin olduğu gibi futbolunda durumu ortada,herkes her takım taraftarı faanatiklik holiganlık yapmak yerine objektif olsa zaten miss gibi futbol ortamı doğar.Vallahi abi su forumda en surrealist FB'li sensin.Diger arkadas kadim ekonomi bakani Nurettin Nebati gibi "aynaya bakip gozlerindeki isiltidan" feyz aliyor.
ben 12 sene profesyonel kalecilik yaptım.Mırmiç zamanında Beşiktaşta yedeklerdeydim,futbolun içinden geliyorum,eskiden çok fanatiktim ama artık gerek duymuyorum,ülkemizde herşeyin olduğu gibi futbolunda durumu ortada,herkes her takım taraftarı faanatiklik holiganlık yapmak yerine objektif olsa zaten miss gibi futbol ortamı doğar.
teşekkürler.bende sevindim sohbet ettiğimiz için.Cok haklisin abi.Tecrubeli birisiyle yazistigima sevindim.Sinema bolumunde oldugu gibi,bu konularda da cok munzevisin.
Ben yaklasik 3 aydir Misir'da yasiyorum.Bu hafta ici de kismetse tekrat gidecegim.Hafta sonlari bilet fiyatlari cok ucuz oldugundan oturu,mac seyretmeye gidiyorum.Yildiz futbolcular yok,taninmis oyuncular yok,rant yok,sike yok cogunluk kendi milletlerinden oyuncular.İnsanlar maclari izleyip kalkiyor.Spor yorumculugu gibi bir sey yok.Mac oynaniyor ve o lahza da bitiyor.Bizim ulkemiz de farkli seyler var,orantisiz bir para giris/cikisi var.Muhtemelen bir kac seneye de,isin kokusu cikar.
El Ezher ne yakışır sana Frith.Cok haklisin abi.Tecrubeli birisiyle yazistigima sevindim.Sinema bolumunde oldugu gibi,bu konularda da cok munzevisin.
Ben yaklasik 3 aydir Misir'da yasiyorum.Bu hafta ici de kismetse tekrat gidecegim.Hafta sonlari bilet fiyatlari cok ucuz oldugundan oturu,mac seyretmeye gidiyorum.Yildiz futbolcular yok,taninmis oyuncular yok,rant yok,sike yok cogunluk kendi milletlerinden oyuncular.İnsanlar maclari izleyip kalkiyor.Spor yorumculugu gibi bir sey yok.Mac oynaniyor ve o lahza da bitiyor.Bizim ulkemiz de farkli seyler var,orantisiz bir para giris/cikisi var.Muhtemelen bir kac seneye de,isin kokusu cikar.
Tesekkur ederim abi.Bir daha ki gelisim de,sana bir firavun kedisi getireyim.Bol bol kanarya avlatirsin. : )El Ezher ne yakışır sana Frith.