Union SG - Fenerbahçe ( 0 - 3 )

🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
Takımın zorluğunu kabul ediyorum ancak Fenerbahçe için sorun olmaması gerekiyor. Elimizdeki oyuncu kadrosu bu takım ile başa çıkabilecek kadar güçlü fakat tek sorun ne yazık ki son haftalarda yaşanan konsantrasyon düşüklüğü ve kısa sürede aşmak zorundalar.

Gunaydin Lefty hanim.Fenerbahce mesainize yine tam zamaninda baslamissiniz.Lakin bu defa sansiniz pek dusuk gibi geldi bana.

3-4 aylik Fiksturun de 1 defa yenilmemis bir takim var karsinizda.Sizin icin en samimi dilegim,fark yememenizdir. : ))

Gunaydin Lefty hanim.Fenerbahce mesainize yine tam zamaninda baslamissiniz.Lakin bu defa sansiniz pek dusuk gibi geldi bana.

3-4 aylik Fiksturun de 1 defa yenilmemis bir takim var karsinizda.Sizin icin en samimi dilegim,fark yememenizdir. : ))
Zor rakiplere hasret kalmıştık ve bizim için de iyi olacak.:)

Adama tipine bakin.Bu adam da Dzeko ve Batsuai'den gol yiyecek tip var mi?Her halinden Fenere dolayli yoldan gonderme yapiyor.Takimi mactan once Belcika da bir manastira goturup kutsamakta ve bir papazin duasini almakta yarar var. : )
Bizimle eşleştiklerini öğrendikten sonra uykularının kaçtığına eminim.:)

Hic sanmiyorum,adamlar dun paylasim yapti.Paylasim da Felemenkce biz buradayiz,kanarya surusu nerde yaziyor. : )
bu

:):):) Çabanı takdir ediyorum ancak ülke itibarı söz konusu, sizin yok ettiğiniz itibarı yeniden kazanmak için o kupayı alacağız.:)

Tadic' ve dzeko ile başlarsa feneri patates ederler

Fenerbahçe, Konferans Ligi son 16 turu karşılaşmasında Belçika’nın Union Saint Gilloise takımına konuk oluyor

UEFA Konferans Ligi son 16 turu ilk maçı 7 Mart Perşembe günü saat 23.00’da başlayacak.

Union Saint Gilloise - Fenerbahçe Konferans Ligi son 16 turu maçı Exxen üzerinden ekranlara gelecek.

FENERBAHÇE’DE YÜZLER GÜLÜYOR

Türkiye Kupası’nda Ankaragücü mağlubiyetinin ardından ligde kazanan Fenerbahçe’de moraller yerinde. UEFA Konferans Ligi H Grubu’nu Ludogorets, Nordsjaelland ve Spartak Trnava’nın önünde birinci olarak tamamlayan Fenerbahçe, doğrudan son 16 turuna kalmayı başarmıştı.

Fenerbahçe Konferans Ligi’nde oynadığı 6 karşılaşmada 4 galibiyet ve 2 mağlubiyet alarak 12 puan topladı. Rakip fileleri, 13 kez sarsan sarı lacivertliler kalesinde ise 11 gol gördü.

UNİON SAİNT GİLLOİSE LİDERLİĞİ GARANTİLEDİ

Fenerbahçe’nin son 16 turundaki rakibi Union SG ligde oynadığı son karşılaşmada rakibi Oud- Heverlee Leuven’i 2-0 mağlup ederek puanını 68’e yükseltti. Ligin sona ermesine 2 hafta kala Belçika temsilcisi normal sezonu lider bitirmeyi garantiledi.

Union SG, Avrupa Ligi E Grubu’nu 3. tamamlayarak Konferans Ligi’ne kalmaya hak kazanmıştı. Grupta oynadığı 6 karşılaşmada 2 galibiyet, 2 beraberlik ve 2 mağlubiyet aldı.

Kaynak

Bu engeli aştığımız an kesinlikle şampiyon biziz demektir. En zorlu rakiplerden birisine denk geldik ancak başarabilecek güçte oyuncularımız var.

lefty umudu harika leverkusenler liverpolları unutmuş kesin şampiyonmuş

Rakip kolay olsa kesin elenmiştik. Rakip zor ve şansımız yüksek Allahın izniyle. Prag için yaptığım yorumda yanılmadım. Allahın izniyle bunda da yanılmayacağım…

lefty umudu harika leverkusenler liverpolları unutmuş kesin şampiyonmuş
Onları da yeneriz.:) Sparta Prag gibi değil rakiplerimiz ancak yine de yenmek için ne gerekiyorsa yapacağız, en iyi oyunumuzu oynayacağız.

Süper Kupa
Konferans Ligi Kupası
Süper Lig Kupası

Üç kupa yeter bu sezon

Geri