UltrAslan Açıklama

• Kullanıcı Kim
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Spor Tartışmaları
Konu sahibi son olarak 1 gün önce görüldü
Kadıköy’ü özlemişsiniz belli ve unutmuşsunuz da sklks

Hayır anlamadığım bize edilmeyen hakaret kalmıyor. Sonra ben holigan oluyorum…

bence @angie haklı, şikeci diyorsunuz bizde size fetöcü.
Duymak istemediğiniz şeyleri sizde yapıyorsunuz..
Herşey karşılıklı..
İyi birşey mi değil ama rekabet ve rakip böyle düşünceleri ortaya çıkarıyor.
@Plesk de haklı sakin olmak lazım ama olunmuyor işte biri çıkıp orada birşey diyor, sinir tavan..

Net hepiniz boş konuşuyorsunuz.
Lafa gelince FB GS dostluğu, centilmenlik, .....
Yav bırakın şu kısır tartışmaları ve kavgayı da sporu konuşun.
FB'nin hangi oyuncuları ve taktiği ile kazanacağını veya GS'yın deplasman da nasıl bir oyunla ve hangi oyuncularla kazanacağını,...... konuşun.
Birisi diğerine şikeci diyor diğeri de ona ümmetci diyor ve hepsi güya spordan bahsediyor.
Yav futboluda siyasetinize benzettiniz. Yakında terörüst ve vatanhaini klüpleri de belirlersiniz herhalde.
Güzel ve karşılıklı bol gollü bir maç umuduyla.

Süper Lig'in 17. haftasında Antalyaspor sahasında zorlu rakibi Fenerbahçe ile karşı karşıya geldi. Mücadelede konuk ekip Fenerbahçe 1-0 geriye düşse de mücadeleden 2-1'lik galibiyetle ayrılırken, Antalyaspor'un uzatmalarda kaydettiği gol VAR'da ofsayt gerekçesiyle iptal edildi.

GALATASARAY AYAKLANDI!​

Geçtiğimiz hafta oynanan Sivasspor maçında yaşananların ardından Fenerbahçe'den gelen tepkiler sonrası, bu mücadelenin ardından da Galatasaray cephesinden tepki geldi.

Bitiş düdüğünün çalmasının ardından Sarı-Kırmızılılar resmi hesabından "Tuz koktu" başlığıyla bir paylaşımda bulundu. Sarı-Kırmızılılar'dan yapılan açıklamada Tuz koktu! Derdi adalet olmayanlar ayrıcalığını aldı @Fenerbahce. Biz herkes için adalet aramaya devam edeceğiz. Antalyaspor - Fenerbahçe maçının VAR kayıtları açıklansın, yapılan operasyona ne kılıf bulunduğunu birlikte görelim."

Öte yandan Antalyaspor cephesinden de son düdüğün ardından peşpeşe sert paylaşımlar gelirken, Akdeniz ekibi "Karanlığımsı gece" başlığıyla bir bildiri de yayımladı.

İŞTE O PAYLAŞIMLAR...​

Screenshot_2

Screenshot_1

KLKMLM

yalnız var kayıt konuşmaları harika gs maçındaki pozisyona pis pozisyon çözemiyoruz uzuv sözleri felan geçiyor : D bjk maçında burnuna kafa teması yok diyo hakem ısrarla seni incelemeye davet ediyoruz diyo içerdekiler gidip zar zor inceliyor sarı gösteriyor nkodou ya

Olm tamam biliyoz maklube kafa yaptı ama bu gada da salak onlunu mu la? Ağla yine, ağlama demiyom ama o maçta asıl fener mağdur. Buz gibi golünü yediler fenerin. Hale daha bikbik ediyonuz.

Ibadeath 2 gun kullandi o nicki nasil o sandiniz aqk

Hayır neye açıklama yapıyorlar? Ofsayt olan pozisyon ofsayt olmasın diye mi açıklama yapıyorlar? Koskoca camia, dün ofsayt olan pozisyon ile ilgili tuz koktu diye resmî hesaplarından açıklama yaptı. Maç sonu, tartışma programları aptala anlatır gibi pozisyonun ofsayt olduğunu anlattı. Galatasaray ne istiyor? Açıklamalarından da anlaşılacağı üzere artık açık açık kayrılmak istiyor. Ofsayt olan gol sayılsın istiyor.

Hayır neye açıklama yapıyorlar? Ofsayt olan pozisyon ofsayt olmasın diye mi açıklama yapıyorlar? Koskoca camia, dün ofsayt olan pozisyon ile ilgili tuz koktu diye resmî hesaplarından açıklama yaptı. Maç sonu, tartışma programları aptala anlatır gibi pozisyonun ofsayt olduğunu anlattı. Galatasaray ne istiyor? Açıklamalarından da anlaşılacağı üzere artık açık açık kayrılmak istiyor. Ofsayt olan gol sayılsın istiyor.
Penaltı pozisyonu sence

Dün benim takımım aynı golü yese ben de ofsayt derdim yapacak bir şey yok bu tür tartışmalara girmek kimseye fayda sağlamaz @melnur sahada kazanacağız gerisine kulak asmayacagiz

Dün benim takımım aynı golü yese ben de ofsayt derdim yapacak bir şey yok bu tür tartışmalara girmek kimseye fayda sağlamaz @melnur sahada kazanacağız gerisine kulak asmayacagiz
Biz de aynı şeyi istiyoruz. Sahada kazanın. Kulübünün dünkü açıklamaları hakkında ne düşünüyorsun? Sence adalet mi istiyorlar, kayrılmak mı? Hayır adalet istiyorlarsa dünkü maçımız hakkında neden saçma sapan açıklamalar yapıyorlar, her şey ortada, kural kitabına uygun. Yorumcular hakemlere ödül verilmeli diye açıklama bile yaptılar. Yok kayrılmak istiyorlarsa niye adaletten bahsediyorlar?

Bence de öyle sabahtan beri tartışılıyor fenerin iptal edilen golü de temiz bir şey yok bence
Bence o da doğru karar. Batshuayi adamı formasından çekiyor. Abartı düşme var yok orası tartışılır ama pozisyon net faul. Tartışmaya bile gerek yok. Maç berabere bitseydi de bu pozisyon için aynı yorumu yapardım

Geri