Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
ben farklı bir şey söylüyorum farklı yerlerden vurmayalım vurursak hepimizde çıkar pisliklerSizin 1956-57
1957-58 şampiyonluklarınız masa başında sayıldıda bizim neden sayılmasın @yoSun hanım ))
Bende tam olarak onu diyorum, üzerimize oynayanın üstünü çizerizz..ben farklı bir şey söylüyorum farklı yerlerden vurmayalım vurursak hepimizde çıkar pislikler![]()
Penaltı pozisyonu senceHayır neye açıklama yapıyorlar? Ofsayt olan pozisyon ofsayt olmasın diye mi açıklama yapıyorlar? Koskoca camia, dün ofsayt olan pozisyon ile ilgili tuz koktu diye resmî hesaplarından açıklama yaptı. Maç sonu, tartışma programları aptala anlatır gibi pozisyonun ofsayt olduğunu anlattı. Galatasaray ne istiyor? Açıklamalarından da anlaşılacağı üzere artık açık açık kayrılmak istiyor. Ofsayt olan gol sayılsın istiyor.
Penaltı. Adamın kolu açık, top yön değiştiriyor. Bunun neresi tartışmaya açık?Penaltı pozisyonu sence
Bence de öyle sabahtan beri tartışılıyor fenerin iptal edilen golü de temiz bir şey yok bencePenaltı. Adamın kolu açık, top yön değiştiriyor. Bunun neresi tartışmaya açık?
Biz de aynı şeyi istiyoruz. Sahada kazanın. Kulübünün dünkü açıklamaları hakkında ne düşünüyorsun? Sence adalet mi istiyorlar, kayrılmak mı? Hayır adalet istiyorlarsa dünkü maçımız hakkında neden saçma sapan açıklamalar yapıyorlar, her şey ortada, kural kitabına uygun. Yorumcular hakemlere ödül verilmeli diye açıklama bile yaptılar. Yok kayrılmak istiyorlarsa niye adaletten bahsediyorlar?Dün benim takımım aynı golü yese ben de ofsayt derdim yapacak bir şey yok bu tür tartışmalara girmek kimseye fayda sağlamaz @melnur sahada kazanacağız gerisine kulak asmayacagiz
Bence o da doğru karar. Batshuayi adamı formasından çekiyor. Abartı düşme var yok orası tartışılır ama pozisyon net faul. Tartışmaya bile gerek yok. Maç berabere bitseydi de bu pozisyon için aynı yorumu yapardımBence de öyle sabahtan beri tartışılıyor fenerin iptal edilen golü de temiz bir şey yok bence