Kim
Gümüş Üye
-
-
-
-
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Neyse ki yalnız değilmişim..ben de iba bir açıklama yapıyor sandım kdkdj ulan iba…
Sizin 1956-57her klüp açıklama yapıyor olan sanırım fenere olacak
tam şampiyon olabilme şansı varken ligi saymıyorlarmış kdjflklfkd![]()
Çok kâle alınacak bir güruh değil sucuk ekmekleri bitmiştir. Yapsınlar bir Ali Koç boykot sklskskskSabahın köründe ağlamaya başlamışlar.
Ingaaa diyen ve ühüü diyen birisi vardı @angie ? Kimdi o yaa.. ))) Kim ‘di)) ne güzel yakışıyor..
neyse şaka maka, OFSAYTIMSI ufak bir engelleme var evet bende ilkinde çok ofsayta yakındım, adam osayiye kardeleme yapıyor ama yapmasa yetişemez zaten.
Ama posizyondan öncesi 3. Golün iptali ne alaka. Maç orada bitmişti zaten.
OfsaytımSı gibi olmasada…
Şunuda bırakayım..
![]()
Fenerbahçe:
Fenerbahçe, Jorge Jesus'un basın toplantısındaki açıklamalarını Antalyaspor maçının tartışmalı pozisyonlarıyla ilgili olarak "40 saniyede gerçekler "açıklamasıyla paylaştı.m.sporx.com
10. yıldır aynı muhabbet. her sezon böyle diyorsunuz, sonuç hüsran. bir de her konuda himmetçi, duacı etiketlerin baymaya başladı, biri çıkıp sizi ciddiye alıyor, şikeci karşılığı veriyor. ağlıyorsunuz.Pandeminin bitiremediği ligi bir avuç duacı himmetçi tayfa bitiremez rahat olun. 100. Yıl Fenerbahçe şampiyonluğu yaşatacağız size.
Daha çok ağlayan sizmişsiniz gibi görünüyor. Ben şikeci lafınızı kâle bile almıyorum. Ne ağlayacağım? Ama dua himmetin kökenini iyi bildiğiniz için siz ağlıyorsunuz bence. Ayrıca baydıysa görmekten sıkıldıysan yok say’a basabilirsin. Sizin şımarıkça hakaretlernize ben göz yumup laf etmiyorsam siz de bir zahmet bir haddinizi bilin. Ne güzel dünya ya siz ağzınıza geleni sayın sonra biz minicik dokundurunca wowowo…10. yıldır aynı muhabbet. her sezon böyle diyorsunuz, sonuç hüsran. bir de her konuda himmetçi, duacı etiketlerin baymaya başladı, biri çıkıp sizi ciddiye alıyor, şikeci karşılığı veriyor. ağlıyorsunuz.
holiganlığını gösterdin yine. bu konularda ortalığı karıştıran birkaç üyeden birisin. forumda bizimkilerin de zaman zaman yanlışları oluyor ama senin gibi her konuya direkt dalıp himmetci, fetöcü, duacı etiketleriyle girmiyorlar. sakin ol bu konularda.Daha çok ağlayan sizmişsiniz gibi görünüyor. Ben şikeci lafınızı kâle bile almıyorum. Ne ağlayacağım? Ama dua himmetin kökenini iyi bildiğiniz için siz ağlıyorsunuz bence. Ayrıca baydıysa görmekten sıkıldıysan yok say’a basabilirsin. Sizin şımarıkça hakaretlernize ben göz yumup laf etmiyorsam siz de bir zahmet bir haddinizi bilin. Ne güzel dünya ya siz ağzınıza geleni sayın sonra biz minicik dokundurunca wowowo…
Eee başka ne emredersiniz?holiganlığını gösterdin yine. bu konularda ortalığı karıştıran birkaç üyeden birisin. forumda bizimkilerin de zaman zaman yanlışları oluyor ama senin gibi her konuya direkt dalıp himmetci, fetöcü, duacı etiketleriyle girmiyorlar. sakin ol bu konularda.
sen bilirsin.Eee başka ne emredersiniz?