olum konu bu değil ki :asd: bizde isteriz yapılsın geliştirilsin ama o altyapı yok ne yazıkki.
50 yıl önce de yoktu hala yok.
ben demedim aha bu leavemealone dedi![]()
sus len

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
olum konu bu değil ki :asd: bizde isteriz yapılsın geliştirilsin ama o altyapı yok ne yazıkki.
50 yıl önce de yoktu hala yok.
ben demedim aha bu leavemealone dedi![]()

obüs sınıfında ürettiğimiz "t-155 fırtına" m-52T referansıdır.
üstteki mesajda dediğim gibi keşke biz yapsak ama niye yapamıyoruz bilemiyorum
Eskiyi gündeme getiren sensin yenilikçi bir düşüncen var mı sürekli eleştirel bakıyorsun seni nasıl memnun edecez
Bize bir Hezarfen lazım, koloni kurar anasını belleriz bu dünyanın meclisi bombalandıktan hemen sonra başkanlığı tartışan iktidar, parkı halı sahayı gündeminin ilk sırasına alan ana muhalefet, ekseni kayan milliyetçi muhalefet, kürtlere hak arıyoruz deyip kürtçe konuşamayan ermeniceyi şak şak okuyan diğer parlemento partisi varken aya roket fırlatalım ?
Ha ülke kurulurken zaten her parçamız bir ülkeden monte edilmiş hukuken olsun kültürel bakımdan olsun, şimdi kafa dank ettide millilikmi bekleniyor ıı-ıhhh.
- Bunu unutmuşum, ülke sınırlarına göz diken yıllardan beri türlü oyunlar çeviren batıya hayranlık duyan vatanseverlerin varlığıda ayrı bir dert
tabi tv lere çıkıp Lozan hezimettir, Atatürk olmasa da olurduk diyen benim zaten
içtiğinden bana da gönder, kafası sonradan geliyor :asd:
Atatürk olmasaydı da olurduk demenin günahı var mıdır ?
Zira kadere iman eden Hz.Muhammed'i örnek alan yaratıcıya kulluk eden bireylerin varlığının sebebi olarak bir kulu göremez herhalde.
Ayrıca Türkler ilkkez 1923'te devlet kurmadılar herhalde defalarca yıkılıp yeniden bir devlet kurabilme her seferinde daha güçlü olmayı başardılar. (Olaya milliyetçi bakmak gerekiyorsa )
ya hacı abi, şu geçmişi bırakalım geçmiş geçmiş gitmiş
konuyu şuana ve ileriye taşımak gerekirken her zaman geçmişe gidiyoruz ve yerimizde sayıyoruz, işte bunu aşsak ilerlicez ama yok
Atatürk olmasaydı osmanlı yıkıldığında zaten ülkenin yarısından çoğu işgal altındaydı ve bırak Osmanlıyı hiç kimse kalmazdı bu ülke bizim ceddimizden
Ekonomiden bahsedeceksek Ortadoğu petrol ve para içinde yüzüyor. Ülke içindeki herkes ucube ama. Deve eti yiyerek 4. karısının hayalini kuruyor adam.
Ekonomi kimseyi eğitmez, cahiller için önemlidir ama yorumlardan da anlaşıldığı üzere.
Soru, yobazlık bizi ileriye götürür mü olmalıydı.
Ülkeyi ileriye götürecek en önemli faktörlerden birisi ekonomidir.
Öyle ki "Bakın, bu ülkeler bizden daha ileri." diye karşılaştırılan ülkelerin ekonomileri gelişmiş durumda.
Önemli olan gelişmiş ekonomiyi doğru kullanmak.
Ama doğru bak. Çağdaş yobazlık ta gerici yobazlık ta ülkeyi ileri götürmez.
Kafatasçı olmayacaksın. Her görüşe saygılı olacaksın. Biraz liberal, az buçuk hümanist olacaksın.
Karşıt görüşe koyun veya kafir demeyeceksin.
Gün gelir koyarlar veya yukarıdaki tarafından ödüle layık görünür, sırat köprüsünden geçerken sana el sallarlar.