F
Fenerbahçe
Ziyaretçi
Ziyaretçi
İdam gelirse dolaylı ceza yoluyla bitmese bile azalacak.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
İdam gelirse dolaylı ceza yoluyla bitmese bile azalacak.
kesinlikle olmali belki insanlar biraz kendine gelir
cinayetler hirsizliklar tecavuzlerin bir nebze
olsun onune gecilir diiye umuyorum
kesinlikle olmali belki insanlar biraz kendine gelir
cinayetler hirsizliklar tecavuzlerin bir nebze
olsun onune gecilir diiye umuyorum
biri ölürse hepsinin kökünün kuruyacağınamı inanıyorsunyani senin gözünde tüm idamlıklar idam edildi öylemi yada şöyle sorayım suanda cezaevinde olanların hepsi suçlu dışardakilerin hepsi masummu ?
kucucuk cocuklara tecavuz ediliyor yada kocasi tarafindan kadinlarimiz oluyor baska zaman olsa devlet koruma vermedi kadinlara deniliyor benim fikrimce idam olmalidir diyorum
yahu nasıl insanlarsınız anlamıyorum sizleri? kendi ülkende ki suçlu asılsın istiyorsunuz, mısır da ki idama karşı çıkıyorsunuz? Neyin yaşamı bu anlamıyorum sizleri.
Ne kadar meraklısınız devleti katil yapmaya ya. zaten yeterince katil, katil derken illa öldürmesi gerekmiyor, yaşattığı yoksulluklar bile katil yapıyor...
Peki devleti kim idam edecek? ???
ben fikrine karşı değilim benim anlatmak istediğim idam kararı olmadan önce gerçekten içerdeki suçlumu değilmi öğrenilmesi gerek bunu neden dediğimi anlatmam uzun bir metin alacak bence sen anlamışsındır öptüm seni :p
Bir yandan hak veriyorum gercekten ama diğer yandan ''Kimin yaşayıp kimin öleceğine sadece Allah karar verir'' diyorum. Böyle olması gerekmiyor mu?
Yani kim diyebilir bu adam çocuklara tecavüz ediyor. Asın bunu diye.
Kim bilebilir ki o adamın ileride tövbe edip etmeyeceğini.
İslami paylaşımlarınla tanıdığım için böyle söylüyorum yanlış anlama lütfen.
heaa... ben sana gezidekiler mi asılsın diyorum hee?? bu nasıl birşey biliyo musun.? senin o hani 1453 kartallar yaptığı dediğin olay var ya.. suçlu onlar ama çarşıyı idama veriyorlar.. sence hak mı? hee beni veya bizi anlamaya çalışma kardeşş. anlayamazsın. zor be kardeşş.. ÇARŞI HERŞEYE KARŞI..
devlet olarak kastettiğin belli ki hükümet olsa gerek. hükümeti sandığa gömersin. bu da idam edildi gibi birşey olur;)
idam kararı derken her önüne geleni idam etmicen zaten. mesela imralıda ki.. ülkeye gelmesi bile bence yanlıştı. dışarıda bir yerde infaz edilebilirdi... sadece başımıza dert açmak için getirildi..
imralı çok derin bir husus o konu ile ilgili ağzımı hiç açmim bence ama sana katılıyorum diyebilirim :p benim anlatmak istediğim içeride o kadar suç kabul edip yatanlar varki bunlar açığa çıkarılsın gerçekten gerçek suçlular içerde olsun idamda çıksın![]()
evet haklısın. ben senin içeride gerçek suçlular olmasın demiyorum ki. ve ben sana tüm suçlular idam edilsinde demiyorum. bana göre tecavüzcüler katiller veya buna benzer suç işleyenler idam edilmeli.
@Jack Sparrow
Benim düşüncem ileriyi görebilmek adına.
En basitinden şöyle örnek vereyim.
Necip Fazıl üstadın hikayesini az çok biliyorsunuzdur.
30 larına kadar içki kumar her türlü pislik varmış.
Sonradan öyle bir adamdan üstad ortaya çıkmış.
Yani 30 yaşında bir adamı işlediği suçtan öldürüyorsun.
Ama belkide 5 yıl sonra bu adam tövbe edecekti.
bence idam onlar için kurtuluştur onları havasız bi bak özellikle belirtiyorum havasız bi hücreye kapatacaklar kendi karanlıklarında kendi nefeslerinin dönüp dolaşıp ciğerlşerinde birikmesiyle geberip gidecekler onların mahvettiği hayatların verdikleri acıların karşılığı ölüm değil bende nasıl bi mazoşistsem![]()
hahahsen ne tür mazoşistsin ya
öldürmeyip süründürme taraftarısın
idam onlar için kurtuluştur tamam eyvallahta. sen idam cezasını onlara kesmekten ziyade insanların beynine kazıyosun, eğer ben buna tecavüz etsem benimde sonum bunun ki gibi olacak, ben bunu öldürürsem bende idam edilicem gibi bir algı oluşucak. ve bu yüzden, suçluluk potansiyeli ne kadar çok olsa bile suç oranları azalıcaktır. tabi bunlar boş konuşmalar. ben olsun isterim. ama olmayacak biliyorum. malum AB ye girme gibi düşünce olunca
![]()