Ülkemizde idam kararı olmalı mı ?

Konu sahibi son olarak 1664 gün önce görüldü

Ülkemizde idam kararı olmalı mı ?

• Kullanılan toplam oy
    2
haklısın fakat müebbet alıp iyi halden 25 seneye inip 3/2 sini yatarak çıkmak. 16,5 yıl..
bende bu adil değil diyorum :)

ya o konuda haklısın,ona boynum kıldan ince.. ki biliyosun türkiyedeki yargı sistemini,içinde yaşadığın bi düzen.. oturup saatlerce anlatmama gerek yok :) sanırım adaletin hiçbir "mekanizması" güzelce işlemiycek bu ülkede. :)

ya o konuda haklısın,ona boynum kıldan ince.. ki biliyosun türkiyedeki yargı sistemini,içinde yaşadığın bi düzen.. oturup saatlerce anlatmama gerek yok :) sanırım adaletin hiçbir "mekanizması" güzelce işlemiycek bu ülkede. :)
sanada hak veriyorum idam cezası geriye gelse 18 yaş altı kardeşlerimizin girdiği ilişkilerde kızların bi farklı yorumu ipe götürebilir bunun farkındayım ama benimde demek istediğim özgecanın münevverin katillerinin asılmasıdır.
tanık olacak,şahit olacak,delil olacak.. anca öyle..

Hayır olmamalı. Bir çok kararda olduğu gibi idamın olduğu ülkelerde de "gerçek bir hukuk" olmalı. Türkiye'de idam yürürlüğe girse, olacakları tahmin edemeyecek kadar kör müsünüz?

Tecavüz, çocuk kaçırma ve çocuk tacizcileri idam edilecektir fetvasinin yanına küçük harflerle "vatan hainleri de idam edilecektir :)" ibaresi eklenecektir. Sonra mevcut hükümet, ana muhalefet liderinden başlayarak bütün muhaliflere vatan haini suçu ilistirerek idam edecektir.

Bunu istiyonuz mu la gerçekten?

Adaletin olduğu yerde idam olsun ama adaletli olunacağını sanmıyorum

Seni beni asar bunnar. Tecavüzcüyü asacak diiller

Düşünsene climax Twitterdan kortizon torexleri inoksin bir hastaliktir diye paylaşım yaptığı için TC hükümetini ortadan kaldırmaya yönelik paylaşım suclamasindan idam ediliyor.

Olsun vallahi, memleketi satıp soğana çeviren vatanhainleri böylece bir gün hak ettikleri cezayı çekerler.

Karar mekanizması insana bağlı hiçbir şey kusursuz çalışmaz. Kaldı ki bu iktidarın ilk sallandıracağı kişiler karşıt görüş olacak. Tartışmaya bile gerek yok.

haklarını alacaksın gerisi kolay
öldürmek şart değil

Konuya anket ekledim, önceden konulmamış...

İdam cezası çok büyük bir ceza olmakla beraber geri dönüşü olmayan bi ceza.

Şöyle ki, çok nadirde olsa yanlış yere onlarca yıl hapis yatan ömürleri suçsuz yere hapiste çürüyenlerin haberlerini görmüşüzdür.
Oldu ya biri suçsuzdur, idam cezası versin aradan 1-2 sene geçti gerçek suçlu ortaya çıktı, mezarına gidip pardon mu diyeceksin?

Daha önce ülkemizde hükümet - tarikat el ele subayları terörist suçlamasıyla içeri attı, ya idam cezası olsaydı ne olacaktı?

Gerçi Anayasa ve kanunlar adam akıllı uygulansa birde idam olsa en başta akp asılır :D

Geri