Ülkem için faydalı ne yapabilirmi düşünelim mi?

Konu sahibi son olarak 7 gün önce görüldü
Bizim kafa hep itliğe serseriliğe çalışıyor bunlara zaman ayıramıyorum

Hayır benim kastettiğim kafanızdan bir icat üretmek Hani olmaz diye düşünmemek gerekiyor mutlaka olacaktır Eğer gidişat gereksinimle gösteriyorsa mutlaka yapılacaktır ama en azından böyle fikirleri düşünmek gerekiyor bence de düşünmemiz gerekiyor Bundan yıllar önce insanlar bir yerden bir yere çok uzun mesafede kastediyorum 2 saatte 1 saatte gidecek desenler millet alay ederdi gülerdi ama bugün arabalarla her şeyi çok basit telefon bile bundan 100 yıl öncesine göre inanılmayacak kadar güzel bir kolaylık olurdu ama bugün hayatımızın sıradanlaşmış bir olay oldu

Kamil abi çok düşündürüyorsun..
Düşünüyorum o halde varım diyebilmenin en güzel yöntemi bu bence o halde ben size göre varım Merak etmeyin siz de varsınız ama Ne bileyim belki de gençliğim verdi hevesler den dolayı pek ciddiyeti sevmiyorsunuz O da başım gözüm üstüne

Düşünüyorum o halde varım diyebilmenin en güzel yöntemi bu bence o halde ben size göre varım Merak etmeyin siz de varsınız ama Ne bileyim belki de gençliğim verdi hevesler den dolayı pek ciddiyeti sevmiyorsunuz O da başım gözüm üstüne

Gençliğimize ver kamil abi.

Yüzde bir..
Çalışırken, üretirken, vergi verirken, bilim teknoloji ekonomi alanında hep ilk yüzde bir oldum..
Sonra yönetimde söz sahibi olmak istediğimde " hop, elitist tahakküm kabul edilemez, biz yüzde 99 bunu kabul edemeyiz" dediniz. emegimi alın terimi hiçe sayarak tüm serveti sermayeyi savurdunuz. Yetmedi gelecek yüz yılı da tefecilere borclandiniz.

Şimdi gemi batınca "e ne yapabiliriz"

Hiç bişey yapamazsın kardeşim...

Hiç bişey..

Çünkü teşhisin yok ki tedavi planın olsun.

Ama ben yapabilirim.

Fakat bunun için beni baskan seçeceksin

Artık senin taşeronun olamam. Ya aklını basina alırsın, ya da bitersin.

Kurtuluş dindar gençlikte Kamil
Eyvallah şöyle diyelim o halde Doğrudur Kurtuluş indar gençlikte dinimizin kitabı olan Kuranı Kerim'in ilk İkra yani oku demek ki Allah'ı seven resulünü tanıyan ona iman eden gençlerin rahat herkesin önce okunması gerekiyor oradaki oku kelimesi yalnızca Kuranı Kerimi okumaktan kast edilmiyor ilmi fenni tıbbı yani hayatı okumak gerekiyor Bunlar sadece adımları hayatta koşmak istiyorsak Adım Adım ilerlemeliyiz ani ilk dediğimiz gibi İkra yani oku yaratan Rabb'inin adıyla Oku

He.. orada oku dediği cebir felsefe ülkeler cografyasi kuantum fiziği zaten

Eyvallah şöyle diyelim o halde Doğrudur Kurtuluş indar gençlikte dinimizin kitabı olan Kuranı Kerim'in ilk İkra yani oku demek ki Allah'ı seven resulünü tanıyan ona iman eden gençlerin rahat herkesin önce okunması gerekiyor oradaki oku kelimesi yalnızca Kuranı Kerimi okumaktan kast edilmiyor ilmi fenni tıbbı yani hayatı okumak gerekiyor Bunlar sadece adımları hayatta koşmak istiyorsak Adım Adım ilerlemeliyiz ani ilk dediğimiz gibi İkra yani oku yaratan Rabb'inin adıyla Oku

Gizli bilgilere sahip Şeyhlerimizden iyi mi bileceksin kamil
Okuyacaksan din bilgileri okuyacaksın
Nasıl olsa herkes ölecek
Önemli olan cennete girmek değil mi?

Benim Din konusunda öyle iddiaları mı yok Ancak şunu söyleyeyim sana Kur'an'dan daha iyi bir rehber bulamazsın Allah öyle bir varlık yaratmış ki kendi sıfatından sıfatlar eklemiş düşünmek gibi bizi diğer canlılardan farklı kılan tek özelliğimiz bizi insan yapan tek özelliğimiz bu o halde bizim düşünmemiz gerekiyor zaten bugüne kadar başımıza ne geldiyse hep iyi bildiklerini düşündüğümüz insanlara düşünceleri sevk etmekten geçti biraz da bir düşünelim Allah ve Resulü belli kitap belli Bize sadece kitapta olanları anlamak o yönde Yaşamak düşüyor bence yine kendinsin Başkası değil büyük evliyaların enbiyaların dualarını almak elbette mühimdir ancak insanın önce kendinin okuması ya bu yönde adım atması gerekiyor evekkül konusunu bilirmisin İşte budur demek ki öyle yapmamız lazım

hep düşünüyoruz zaten

1609fab4fdca6740217d6f5faef3eb4b.jpg

İsraf konusunu herkes bireysel olarak gözden geçirebilir..

türk bayrağı desenli ışıklı slime yapıyorum kamil abi, ar-ge çalışmaları devam ediyor. osmanlı tuğrası olan alternatifini de düşünüyoruz

Geri