Ülkem için faydalı ne yapabilirmi düşünelim mi?

Konu sahibi son olarak 6 gün önce görüldü
Ne yani geçen güne kadar konuşulup tartışılan konular yanıbaşımızda yaşanan çatışmalar buna diğer ülkelerin verdiği tepkiler bizim haklı mücadelemiz Ne yani şimdi Hepsi Duman mı oldu artık bu sorunlar kurtulduğumuz a göre daha iyi olabilmek için çözüm yolları geliştirmeliyiz bence evet ama nasıl ne yapmalıyız mesela Fikri olan varsa söylesin

Şebeke sularına antidepresan karıştırılsın.

kamil abi düşündükçe borç batağına düşersin bu ülkede...... boş ver her şey olacağına varır.....

Arkadaşlar biraz düşünmeye zorlayalim beynimizi... kamil abim gibi düşünüyorum ben de... ülkemiz icin hic menfaat göz etmeden faydali olabilecek seyleri düşünüyorüm...

Yok arkadaşlar ben Gerçekten ciddiyim mesela her yağmur yağdığında derler taşıyor Seller baskınlar oluyor ya Mesela ben şeyi düşündüm bunlar için büyük Havza kanallar yapılsa ve kanallar üzerinde hareket enerjisinden elektrik üreten dinamolar yerleştirilirse bu üretilen elektriğin şebeke aktarılması sağlansa düşünebiliyor musunuz Doğa olayından maksimum faydalanmış yaralanmış oluruz

Bu faydasızlar bir şey düşünmez Kamil Abi.

Ya da mesela şunu düşünün Bu biraz Hayal çok zor ama imkansız diye bir şey yok biliyorsunuz aynı kanallar yapılsa yağmur suları bu dinamolar sayesinde tekrar et ve havzaları aktarılırsa yani göllere ülkenin su problemi tamamı ile biter haklı mıyım Haksız mıyım Sadece bir düşünün hayal gibi görünebilir ama her şeye önce bir hayaldi biliyorsunuz

Düşünüyoruz , söylüyoruz , şikayet ediyoruz , sosyal medya da lanet ediyoruz. Ancak şiddet gören bir birey kadın ya da erkek bir vatandaş gördüğümüz de telefona sarılıp kameraya alıyoruz ? Ülke için genel de herşeyi düşünüyoruz evet bir sürü seçenek mevcut ve revaçta

Eğer ciddi bir konu sizi pek açmadı ise daha casual ve değersiz bir başlığa yolculuk yapabilirsiniz;
-------------------->Islandım<--------------------

allahın gönderdiği felaketten fayda sağlarsak allah mikaile kızmaz mı kamil abi..... helak olmak daha mantıklı, kimseyi zan altında bırakamayız......

allahın gönderdiği felaketten fayda sağlarsak allah mikaile kızmaz mı kamil abi..... helak olmak daha mantıklı, kimseyi zan altında bırakamayız......
Hayır yanlış düşünüyorsun kardeşim bana göre böyle bir işlem yaparsak Allah'ın hoşuna giden bir hareket yapmış olduğunuz dediğim gibi bu akan sudan insanların ihtiyacını giderecek ister gördüğümüzde bu elbet Allah'ın hoşuna gider bence

Düşünüyoruz , söylüyoruz , şikayet ediyoruz , sosyal medya da lanet ediyoruz. Ancak şiddet gören bir birey kadın ya da erkek bir vatandaş gördüğümüz de telefona sarılıp kameraya alıyoruz ? Ülke için genel de herşeyi düşünüyoruz evet bir sürü seçenek mevcut ve revaçta

Eğer ciddi bir konu sizi pek açmadı ise daha casual ve değersiz bir başlığa yolculuk yapabilirsiniz;
-------------------->Islandım<--------------------
Kardeşim yaptığın tesbih güzel tebrik ederim Ancak şu anda burada benim yapmak istediğim insanların beyinlerini olumlu şeylere kanalize etmek ve düşünmelerini sağlamak bunun içinde elle tutulabilir örneklemeler yapılmalı Dikkat ettiysen ben yaptım Henüz bu şekilde davranan bir arkadaşın daha çıkmadı ama Umuyorum ki Mutlaka çıkacak

Kardeşim yaptığın tesbih güzel tebrik ederim Ancak şu anda burada benim yapmak istediğim insanların beyinlerini olumlu şeylere kanalize etmek ve düşünmelerini sağlamak bunun içinde elle tutulabilir örneklemeler yapılmalı Dikkat ettiysen ben yaptım Henüz bu şekilde davranan bir arkadaşın daha çıkmadı ama Umuyorum ki Mutlaka çıkacak

Yanlız bunu kaosun daha kalabalık olduğu ve izlenmesinin güzel olduğu bir yer de ne kadar spesfik bir halde yapacağız , içinden geçeni söyle konusu reality şov gibi 90? ların sıcağı sıcağına programı gibi. Ne konuşulursa konuşulsun piyasa yine [ARGO]sex[/ARGO] seviyor , üzülerek altını çizmek isterim affına mahcuben.

Ülkeyi kapatıp açsak düzelir mi?

Geri