Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Düşünüyorum o halde varım diyebilmenin en güzel yöntemi bu bence o halde ben size göre varım Merak etmeyin siz de varsınız ama Ne bileyim belki de gençliğim verdi hevesler den dolayı pek ciddiyeti sevmiyorsunuz O da başım gözüm üstüneKamil abi çok düşündürüyorsun..
Düşünüyorum o halde varım diyebilmenin en güzel yöntemi bu bence o halde ben size göre varım Merak etmeyin siz de varsınız ama Ne bileyim belki de gençliğim verdi hevesler den dolayı pek ciddiyeti sevmiyorsunuz O da başım gözüm üstüne
Eyvallah şöyle diyelim o halde Doğrudur Kurtuluş indar gençlikte dinimizin kitabı olan Kuranı Kerim'in ilk İkra yani oku demek ki Allah'ı seven resulünü tanıyan ona iman eden gençlerin rahat herkesin önce okunması gerekiyor oradaki oku kelimesi yalnızca Kuranı Kerimi okumaktan kast edilmiyor ilmi fenni tıbbı yani hayatı okumak gerekiyor Bunlar sadece adımları hayatta koşmak istiyorsak Adım Adım ilerlemeliyiz ani ilk dediğimiz gibi İkra yani oku yaratan Rabb'inin adıyla OkuKurtuluş dindar gençlikte Kamil
Eyvallah şöyle diyelim o halde Doğrudur Kurtuluş indar gençlikte dinimizin kitabı olan Kuranı Kerim'in ilk İkra yani oku demek ki Allah'ı seven resulünü tanıyan ona iman eden gençlerin rahat herkesin önce okunması gerekiyor oradaki oku kelimesi yalnızca Kuranı Kerimi okumaktan kast edilmiyor ilmi fenni tıbbı yani hayatı okumak gerekiyor Bunlar sadece adımları hayatta koşmak istiyorsak Adım Adım ilerlemeliyiz ani ilk dediğimiz gibi İkra yani oku yaratan Rabb'inin adıyla Oku