Ülke olarak Korona’yla iyi mücadele ettiğimize inanıyor musunuz?

Konu sahibi son olarak 980 gün önce görüldü
Ülke olarak Korona’yla iyi mücadele ettiğimize inanıyor musunuz?

önlem almak yerine Çinlilere balya balya küfür ederek yeterince iyi mücadele ettiğimize inanıyorum.

Resmi vaka sayısında İran ve Çin'i geçiyoruz bugün ve bu müthiş başarıyı kutlamak için evlerde iki gün tatil verildi ödül olarak.
Bence müthiş bir başarı hikayesi var.
Bu ülkede ki tek şansımız, canla başla çalışan sağlık personelleri.

Ülke derken?
Yetkililerden mi Halktan mı bahsediyoruz?
Yetkililerin ellerinden gelenin en iyisini yaptığı aşikar, fakat halkın büyük bir kesiminin cahilliği ve sorumsuzluğunu söylemesem olmaz.

Ülke derken?
Yetkililerden mi Halktan mı bahsediyoruz?
Yetkililerin ellerinden gelenin en iyisini yaptığı aşikar, fakat halkın büyük bir kesiminin cahilliği ve sorumsuzluğunu söylemesem olmaz.
Kesinlikle yetkililer ellerinden geleni yapıyor.

Ellerinden gelenler
1-Ahlatta CB sarayı
2-Okluktaki CB sarayı
3-Doğal miras statüsünde olması gereken Salda gölüne şantiye

Sağlık alanında ellerinden geleni yaptıklarına inanıyorum.

Sağlık personeli ve yetkililerin ellerinden geleni yaptıklarını düşünüyorum. Güvenmek istiyorum ve güvenmeyi seçiyorum. Psikolojik boyutu var bu işin çünkü. Açık kalmak zorunda olan kamu kurumlarından birinde çalışıyorum, özellikle bu süreçte topyekun mücadeleye katılan kurumlardan birindeyim. İş yerimizde de ellerinden geleni yapmaya çalışıyor yetkililer.
Bilmiyorum olağan üstü bir süreçten geçiyoruz.
Beni düşündüren sadece kişisel olarak sorumsuzluk ve cehalet gösterenler.
Allah herkese kolaylık versin.

Türkiye için doğrudan bir şey diyemem, sadece duyduklarım ve basından takip ettiğim kadarıyla yeterince ve zamanında önlemler alınmadığı ortalıklarda dolaşıyor.
Almanya'da yaşıyorum ve buradaki önlemler bayağı etkili oldu. Son Robert Koch Institut'un verdiği rakamlara göre bir virüslü kişi 0,7 kişiye virüs bulaştırıyor, Mart başında bu 3 tü. Bundan dolayı pazertesiden itibaren bazı yasaklar kalkıyor, Mayıs azı için daha fazla yasak kalkabilir. Halkın Türkiye'deki gibi maddi sıkıntısı yok ve devlete güven bayağı fazla.

Türkiye için doğrudan bir şey diyemem, sadece duyduklarım ve basından takip ettiğim kadarıyla yeterince ve zamanında önlemler alınmadığı ortalıklarda dolaşıyor.
Almanya'da yaşıyorum ve buradaki önlemler bayağı etkili oldu. Son Robert Koch Institut'un verdiği rakamlara göre bir virüslü kişi 0,7 kişiye virüs bulaştırıyor, Mart başında bu 3 tü. Bundan dolayı pazertesiden itibaren bazı yasaklar kalkıyor, Mayıs azı için daha fazla yasak kalkabilir. Halkın Türkiye'deki gibi maddi sıkıntısı yok ve devlete güven bayağı fazla.
Samimi birşey soracağım.
Sen Türkmüsün?

Hiç bir devletin halkına bilerek veya isteyerek kötülük yapacağını düşünmüyorum, düşünmek istemiyorum. Medya da sürekli sağlık bakanını görüyoruz. Her türlü konu da ilk muhatap kendisi oldu. Devletin en tepesin de ki kişi ya da kurum her neyse artık sağlık bakanını göz önüne attı. Diğer ülkeler de ilk muhatap devlet başkanlarıyken burada neden ilk muhatap sağlık bakanı bunu anlamıyorum. Ben kendi adıma konuşuyum her türlü açıklamayı sağlık bakanı ile beraber ülkeyi yöneten kişinin ya da kurumun da yapması gerektiğini düşünüyorum

Hastane ve sağlık hizmetleri konusunda bir aksama ya da yakınma vs görmedim tv ve internette takip ettiğim kadarıyla. Hastanelerin ve yoğun bakım ünitelerinin yeterli olduğunu görüyorum. Sağlık çalışanları bütün dünya da olduğu gibi burada da büyük bir öz veri ile çalışıyorlar.

Ama bazı konular da sanki geç kalınmışlık veya önemsememezlik var gibi. Maske konusunda ise gerçekten ülke genelinde ki insanlara ulaştırma konusunda yetersizlik var. Tv'de izlediğim kadarı ile toplumun çok büyük kesimine henüz gelmemiş maske. Ki 2 gün önce 1 tane maske için bir buçuk saat gezdim ve bulamadım. Politikacıların maske konusunda söylediklerini saha da ne yazık ki insanlar göremiyor. Ya da ben mi yanlış algılıyorum bilemiyorum

Soruya soruyla cevap verenin psikolojisi bellidir.
Cevap veremiyorsan sus. Sen bana sorsan hiç sorgulamadan cevap verirdim. Kişilik meselesi tabiki
Kişiliğin ortada. Konuyla ne alakası var senin sorunun? Niyetin belli sualinden. Senin gibi tipleri çok iyi tanırım. Hadi başka kapıya o aradığın daha yeni bitti bende.

Kişiliğin ortada. Konuyla ne alakası var senin sorunun? Niyetin belli sualinden. Senin gibi tipleri çok iyi tanırım. Hadi başka kapıya o aradığın daha yeni bitti bende.

Eğer sorunun cevabına Türküm deseydiniz ne tepki geleceğini çok merak ediyordum gerçekten de :) Çünkü müthiş bir yargısız infaz yapıldı size karşı

Eğer sorunun cevabına Türküm deseydiniz ne tepki geleceğini çok merak ediyordum gerçekten de :) Çünkü müthiş bir yargısız infaz yapıldı size karşı
İlk defa başıma gelmiyor, dolayısıyla bu tipleri iyi tanırım. Bunların amacı olayları çarpıtmak, başka yönlere çekmek,..... ve gerçekleri kabullenememek.
Benzer bir soruyu bay Sülo bir gazeteciye sormuştu, Yunanistan'a geçen mültecileri nasıl sayıyorsunuz diye soran bir gazeteciye.
Hocaları ortada ve utanmadan kişilikten bahsediyor.
Benim Türk veya nereli olduğum çok mu önemli? Ve konu ile ne alakası var açıklarsa fena olmaz.

Son düzenleme:
Geri