Üç harfliler ve rüyalar

Konu sahibi son olarak 3987 gün önce görüldü
Yazmayı unuttum .. Bu başına gelen şeyler sende " ÖZEL İNSAN EGOSU " oluşturmasın .. Stockhol Sendromuna yakalanma sakın .. Bu rüyalar iyi bir şey değil ve her ne kadar korksa da insan bir yandan da garip bir şekilde hoşlanır .. Şunu anla ki bu yaşadıklarından bir an önce kurtulmalısın ..

Yazmayı unuttum .. Bu başına gelen şeyler sende " ÖZEL İNSAN EGOSU " oluşturmasın .. Stockhol Sendromuna yakalanma sakın .. Bu rüyalar iyi bir şey değil ve her ne kadar korksa da insan bir yandan da garip bir şekilde hoşlanır .. Şunu anla ki bu yaşadıklarından bir an önce kurtulmalısın ..

tanıdığı iyi bir hoca rukye yapsa nasıl olur?

Yaa bide Antalya'da yaşıyosun yapma böyle şöyler :(

Çok düşünmemeye çalış böyle şeyleri
Dua et,salavat getir.
Anlamları hakkında internette bir yığın mesajlar yorumlar var. Sana en iyi cevabı bir hoca ya da bir imam verebilir zannımca.
o mühür benim tırsmama sebep oldu. Yahu ablamın oda arkadaşı bu tür şeylerle ilgilenirdi kızı ne zaman görsem gözlerimin içine içine bakardı o geldi aklıma gece gece nerden okudum ya :(

Ürktüm :/
Bence hocaya falan git burdan halledilecek seyler mi , mühür falan :/
Allah uzak etsin ..

rüyanda hiç hayvan vs var mı?
yilan kedi falan goruyorum ama zaten onlarin kndilerinide goruyorum bazilarini oldurup delirdigimi gordum bana tecavuz ettgni gordum ya binlerce kez gordum ruyamda farkli farkli bi harabede beni tutuklarini biraklari icin onlari siz benim evime gelin dedigimi gordum uyandigimda tum esyalar tavanda duvarda tersdi ruya icinde ruya boyle binlerce sey goruyorum ben anliycan bi hocayla konustugimda musallatin var adiyamanda kurban kaniyla muska yapilmasi lazim dedi baya bi para istedi iananmadim ben devam ediyo iste

Sana vahy inecek kesin :T: Reel hayatında seni etkileyenleri kendin tam bilemeyebilirsin. Yakın arkadaşlarına danış ve ona göre davran işte! Rüya olmuş ne olur. Rüya sonuçta :T:

Sana vahy inecek kesin :T: Reel hayatında seni etkileyenleri kendin tam bilemeyebilirsin. Yakın arkadaşlarına danış ve ona göre davran işte! Rüya olmuş ne olur. Rüya sonuçta :T:

hocam rüyada yandığını görmek neye işarettir?
şuna da bi el atar mısınız

yilan kedi falan goruyorum ama zaten onlarin kndilerinide goruyorum bazilarini oldurup delirdigimi gordum bana tecavuz ettgni gordum ya binlerce kez gordum ruyamda farkli farkli bi harabede beni tutuklarini biraklari icin onlari siz benim evime gelin dedigimi gordum uyandigimda tum esyalar tavanda duvarda tersdi ruya icinde ruya boyle binlerce sey goruyorum ben anliycan bi hocayla konustugimda musallatin var adiyamanda kurban kaniyla muska yapilmasi lazim dedi baya bi para istedi iananmadim ben devam ediyo iste

o tür para isteyen hocalara sakın inanma
tanıdığım bir hoca var oda okuyup üflüyo para karşılığı
evliyim ben üç harflilerle istersen gösterebilirim diyo
ama ne kadar doğru bilemem
internette bir video var tel no yazıyor orada para karşılığı yapmıyor bu işi istersen verebilirim
şansını denemende fayda var

Allah korusun seni.
Bu is forumda yazmakla olmaz.
Bence hocaya gorun tamam ama doktora da gitmelisin.

Tamam .. Seni korkutmak da istemiyorum ama sanki seni sahiplenmeye çalışıyorlar anladığım kadarıyla .. Korkma, ürkebilirsin ama asla korkma .. İraden ve imanın en güçlü desteğin olacak ve bu destekleri aklınla dengele .. Şimdi sana bazı tavsiyeler de bulunacağım sen dediklerimi hiç aksatmadan yap bu arada bende bir terkib vereceğim sana ama önce onu bulmam lazım ..
1 - Yatağının yerini değiştir ve ayak kısmı kıbleye doğru OLMASIN
2 - Muhakkak ama muhakkak abdestli yat .. Özel günlerinde bile abdest al ve yat ..
3 - Yatarken Ayete-l Kürsi oku en az üç kere ..
4 - Hemen her gün odanda Defne yaprağı tütsüle ve odanı belirli aralıklarla sirkeli suyla sil ..
5 - Geceleri uyanıyormusun bilmiyorum ama uyanıyorsan 03:00 - 04:00 araları uyanıyor olabilirsin .. Eğer böyle bir durum varsa tekrar abdest al ve uykuna devam et ..
6 - Odanda bol bol Kuran dinletileri çalsın ..
cok tesekkur edeeim yardimci olmaya calistgin icin genelde o saatlerde uyaniyorum ve sabah ezaninda cok korkarim ben ödum kopar sabah ezanini duydugumda . az once rukye denmis 3. Dk kadar dinledim kapattim bilmiorum belki pskolojiktir daraldim. Bu muhur olayinin ne oldugunu cok merak ediyorum o konuda bi bilginiz var mi peki

cok tesekkur edeeim yardimci olmaya calistgin icin genelde o saatlerde uyaniyorum ve sabah ezaninda cok korkarim ben ödum kopar sabah ezanini duydugumda . az once rukye denmis 3. Dk kadar dinledim kapattim bilmiorum belki pskolojiktir daraldim. Bu muhur olayinin ne oldugunu cok merak ediyorum o konuda bi bilginiz var mi peki

rukyeyi veya ölüm ayetlerini sonuna kadar dinlesene bi
sonuçlarını merakla bekliyorum.
izlemene gerek yok dinlesende olur

Bilgim var evet .. Cinleri yönlendiren bir takım üfürükçü büyücü şerefsizler onlara istediklerini yaptırabilmek için mühür kullanırlar .. Bu mühürün tarihçesi ta Süleyman Aleyhisselama kadar dayanır .. Günümüzde cinci üfürükçü muskacı adı altında ki soytarılar bir takım büyü kitapları ve mühürle çalışırlar .. Emin değilim ama sana da birileri büyü yaptırmış olabilir ancak bu olayları sadece rüyalarında yaşaman ve uyanıkken halisülasyonlar görmemen iyiye işaret .. Yani durumun ilerlememiş ..

Sen şimdi sana daha önce yazmış olduğum tavsiyelerime harfiyen uy ve hiç bir üfürükçüye filan gitme .. DEVAYI ÖNCE ALLAH'TA SONRA KENDİNDE ARAMALISIN .. Bilmelisin ki iradene sahip çıktığın müddetçe sana bir şey yapamazlar ..

Bir de şunu dene ; Bir yakının ya da arkadaşının evinde kaldığın zamanlar da bu kabusları görüyor musun görmüyor musun ona bak ..
Dediklerimi bir süre yap bakalım ama aksatma bu arada bende sana bir terkib vereceğim inşaALLAH ama özel mesajdan atacağım ..

YÖNETİMDEN ARKADAŞLARA RİCAMDIR LÜTFEN BU KARDEŞİMİZİN ÖZEL MESAJ HAKKINI AÇABİLİR MİSİNİZ İSTİSNAİ OLARAK RİCAMDIR ..

ayni sekilde erkek kardesime de oluyordu. 5-6 ay cekti cocuk sonra o evden tasininca gecti. O evde yatan butun erkeklere nasil oluyorsa musallat oluyor. Kimseyi inandiramadik.

Bilgim var evet .. Cinleri yönlendiren bir takım üfürükçü büyücü şerefsizler onlara istediklerini yaptırabilmek için mühür kullanırlar .. Bu mühürün tarihçesi ta Süleyman Aleyhisselama kadar dayanır .. Günümüzde cinci üfürükçü muskacı adı altında ki soytarılar bir takım büyü kitapları ve mühürle çalışırlar .. Emin değilim ama sana da birileri büyü yaptırmış olabilir ancak bu olayları sadece rüyalarında yaşaman ve uyanıkken halisülasyonlar görmemen iyiye işaret .. Yani durumun ilerlememiş ..

Sen şimdi sana daha önce yazmış olduğum tavsiyelerime harfiyen uy ve hiç bir üfürükçüye filan gitme .. DEVAYI ÖNCE ALLAH'TA SONRA KENDİNDE ARAMALISIN .. Bilmelisin ki iradene sahip çıktığın müddetçe sana bir şey yapamazlar ..

Bir de şunu dene ; Bir yakının ya da arkadaşının evinde kaldığın zamanlar da bu kabusları görüyor musun görmüyor musun ona bak ..
Dediklerimi bir süre yap bakalım ama aksatma bu arada bende sana bir terkib vereceğim inşaALLAH ama özel mesajdan atacağım ..

YÖNETİMDEN ARKADAŞLARA RİCAMDIR LÜTFEN BU KARDEŞİMİZİN ÖZEL MESAJ HAKKINI AÇABİLİR MİSİNİZ İSTİSNAİ OLcARAK RİCAMDIR ..

Bi kac kez uyanikken gordum.. 3 defa. İlk gordugumde gece bacagima kranp grip uyandim yataktan kaltigim etrafima baktim odamin ici doluydu hani maclarda arkadan kararti seklinde omuz ve kafa gorunurya o sekilde snra noldu hatirlamuyorum 3 gun snra hatirlarim . 2. Sini gecen sene gordum . kuzenim bizde kalmisti gece omzuma vuruyodu dundum baktim yatagin ortasinda oturuyo o olmadigini anladm koridora kostum geri geldim cocuk yerinde yatiyodu 3. Gorusumdede gece odamin kapisi bi anda acildi annem sandim kizdim yavas olsana diye yuzume flash tutuyodu sanki biri isik yavas yavas gitti sonra anneme seslendikce ses gelmedi anne olmadigini anladim uzun siyah sacli bi karartiydi yataktan ciktim isigi yakinca yok oldu. .Baska evmmmkaldigimdada goruyorum . ruyalari son gordugum ruyayi dayimin evinde gordum

Geri