Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
ali algı operasyonu yapıp gündem olma peşindeNe çıkmıcam ya. Adamlar iyice b**kunu çıkardı. Mahalle maçlarında olmuyordu bu kadar ağlama .
O bir stratejiydi ve Galatasaray'ı sevindirip sonra da sevincini elinden aldık.Belirli bir raddedeye kadar sersenizleri anlasilabilir FB'nin.Ancak bir asamadan sonra,ergen cocuklar misali "su da olmazsa,ligden cekiliriz" benzeri soylemleri,samimiyetlerine golge dusuruyor.
O bir stratejiydi ve Galatasaray'ı sevindirip sonra da sevincini elinden aldık.![]()
Mantıklı olabilir.U19 takimiyla maca cikip,takimin yildizlarini sakatlayacaksiniz degil mi?Aksini inkar etmeyin sakin. Sksjjs
Mantıklı olabilir.Bu olasılığı düşünmemiştim ancak bizim genç oyuncularımız da birer cevher zaten.
Onlarla oynamak sizinkilere de iyi gelecektir, belki koşmayı öğrenirler.
![]()
Zaten eleneceksiniz bu neyin tafrası böyle ;dKonferans Ligi'nden elenelim diye ertelemeyi kabul etmedi Galatasaray... O zaman biz de size cevabı böyle veririz.
Ertelense kazanırdık ancak depremzede geliri olunca şartları zorlayıp maça çıkmaya çalışıyoruz.Zaten eleneceksiniz bu neyin tafrası böyle ;d
Siz o başkan olacak adamdan hala medet mi bekliyorsunuz ;dErtelense kazanırdık ancak depremzede geliri olunca şartları zorlayıp maça çıkmaya çalışıyoruz.![]()
Sezon sonuna kadar elbette birlikteyiz ve şahsen kendisini severim.Siz o başkan olacak adamdan hala medet mi bekliyorsunuz ;d
Türk futbolunun içine etti.Sezon sonuna kadar elbette birlikteyiz ve şahsen kendisini severim.
Yav arada 4 gün var, o oynamak istediğiniz İngilrere liginde takımlar ortalam her hafta iki maç oynuyor. Şişirme büyük takım olunca mazeret çok.Konferans Ligi'nden elenelim diye ertelemeyi kabul etmedi Galatasaray... O zaman biz de size cevabı böyle veririz.
İlk başta seviyordum ama ilerleyen zaman içerisinde tüm sempatikliğini kaybetti ve kredisi bitti. Şu an hiç sevmiyorum. Çocuktan betermiş yaaa.Sezon sonuna kadar elbette birlikteyiz ve şahsen kendisini severim.
Galatasaray haftada 3 maça çıkarken neredeydi bu Ali Koç sayın Lefty? Ertelemenin e’sini ağzımızdan kaçırsak hödödödödödödö. Geçiniz efendim. Kim ne diyorsa desin, Ali Koç Fenerbahçe camiasına yakışan bi başkan değil. Olmadı, olamaz da. Beni de çok yanılttı hiç böyle düşünmüyordum tam aksine sevinmiştim ben vizyon sahibi adam şöyle adam böyle adam diye. Yok anam yok; bir camia nasıl rezil rüsva edilir canlı örnek.Konferans Ligi'nden elenelim diye ertelemeyi kabul etmedi Galatasaray... O zaman biz de size cevabı böyle veririz.