U19 takımıyla Süper Kupa maçına çıkmak

Konu sahibi son olarak 1 gün önce görüldü
Konferans Ligi'nden elenelim diye ertelemeyi kabul etmedi Galatasaray... O zaman biz de size cevabı böyle veririz.

Belirli bir raddedeye kadar sersenizleri anlasilabilir FB'nin.Ancak bir asamadan sonra,ergen cocuklar misali "su da olmazsa,ligden cekiliriz" benzeri soylemleri,samimiyetlerine golge dusuruyor.

Belirli bir raddedeye kadar sersenizleri anlasilabilir FB'nin.Ancak bir asamadan sonra,ergen cocuklar misali "su da olmazsa,ligden cekiliriz" benzeri soylemleri,samimiyetlerine golge dusuruyor.
O bir stratejiydi ve Galatasaray'ı sevindirip sonra da sevincini elinden aldık.:)

U19 takimiyla maca cikip,takimin yildizlarini sakatlayacaksiniz degil mi?Aksini inkar etmeyin sakin. Sksjjs
Mantıklı olabilir.:) Bu olasılığı düşünmemiştim ancak bizim genç oyuncularımız da birer cevher zaten.:) Onlarla oynamak sizinkilere de iyi gelecektir, belki koşmayı öğrenirler.:)

Ali Koç'un amacı Türk futbolunu bitirmek. Sade Fener ile sınırlı kalmamak. Kaos yaratmak peşinde.

Dünyanın en gereksiz hamlesi..

Konferans Ligi'nden elenelim diye ertelemeyi kabul etmedi Galatasaray... O zaman biz de size cevabı böyle veririz.
Yav arada 4 gün var, o oynamak istediğiniz İngilrere liginde takımlar ortalam her hafta iki maç oynuyor. Şişirme büyük takım olunca mazeret çok.

Sezon sonuna kadar elbette birlikteyiz ve şahsen kendisini severim.
İlk başta seviyordum ama ilerleyen zaman içerisinde tüm sempatikliğini kaybetti ve kredisi bitti. Şu an hiç sevmiyorum. Çocuktan betermiş yaaa.

Galatasaray haftada 3 maça çıkarken neredeydi bu Ali Koç sayın Lefty? Ertelemenin e’sini ağzımızdan kaçırsak hödödödödödödö. Geçiniz efendim. Kim ne diyorsa desin, Ali Koç Fenerbahçe camiasına yakışan bi başkan değil. Olmadı, olamaz da. Beni de çok yanılttı hiç böyle düşünmüyordum tam aksine sevinmiştim ben vizyon sahibi adam şöyle adam böyle adam diye. Yok anam yok; bir camia nasıl rezil rüsva edilir canlı örnek.

fenerbahçe şayet böyle bir şey yaparsa galatasaray'ın yerinde olsam ideal 11'imle çıkar ve atabildiğim kadar çok gol atarım. gerçekleşeceğine ihtimal vermiyorum ama sahiden böyle bir garabete imza atılırsa tarih bunu dik bir duruş olarak değil, süzme salaklık ve korkaklık olarak yazar. şahsen bir fenerbahçeli olarak iki takımı karşılaştırdığımda galatasaray'dan küçücük bir korkum yok; ya çıkın oynayın ya da hiç çıkmayın.

fener taraftarı uyanıyor, eyvah.

Geri