U19 takımıyla Süper Kupa maçına çıkmak

Konu sahibi son olarak 6 gün önce görüldü
u -19 takımını formaliteden getirip sahadan çekecekler 2 sene türkiye kupasına katılmama kararı alındı

ali beyin amacı nedir ?

En büyük sizsiniz ya niye zorunuza gitti. 20 gol atar. Destan diye stat koridoruna asarsınız işte. Kfjnfnfjf

En büyük sizsiniz ya niye zorunuza gitti. 20 gol atar. Destan diye stat koridoruna asarsınız işte. Kfjnfnfjf
Hayır U-19 ile çıkmanın mantıgı nedir? Ya oynarsın veya oynamazsın nedir bu tiyatro? Yok efendim yabancı hakem, günü degişsin,... falan filan. Sanki süper lig yabancı hakemler tarafindan yönetiliyorda orada U-19 takımını oynatmıyorlar.
Neden sadece Süper Kupa da yabancı hakem istiyorsunuz?

Son düzenleme:
Hayir U-19 ile cikmanin mantigi nedir? Ya oynarsin veya oynamazsin nedir bu tiyatro? Yok efendim yabanci hakem, günü degissin,... falan filan. Sanki süper lig yabanci hakemler tarafindan yönetiliyorda orada U-19 takimini oynatmiyorlar.
Neden sadece Süper Kupa da yabanci hakem itiyorsunuz?
Değişmedyse aynı gün lig maçı vardı. En son böyle görmüştüm. Ligi önemli görüp karar alındı. U19 ile oynamak da çıkmamakla eşdeğer değil mi? 8-10 tane atarsınız yine.

maç oynanmıcak ki ne golü başladıktan bir süre sonra çekecekler
eyyy ali koç futbol tarihinde yarattığın bu tiyatrolar hiç unutulmayacak

U19’a yenilirmişsiniz bir de… Ramazan oruç amin… hjdndnf

bizimkilerin yerinde olsam kesinlikle maça çıkmam etkiye tepki

Belki Trabzondaki gibi bir şeyin yaşanma ihtimaline karşı da düşünülmüş olabilir. Uygun zamana ayarlasalardı ve İstanbulda olsaydı.

Değişmedyse aynı gün lig maçı vardı. En son böyle görmüştüm. Ligi önemli görüp karar alındı. U19 ile oynamak da çıkmamakla eşdeğer değil mi? 8-10 tane atarsınız yine.
Yani büyükler kaybedecegine "eşdeğer" U-19 kaybetsin diyorsun, güzel bir mantik. Neyse çocuk oyuncağına dönüştürdünüz gerçekten.
O hafta sonu lig maçı yok bayramdan dolayı.

A takımı en son isabetli şut çektiğinde asgari ücret 2300 tl idi. Bir de u 19la denesin

Aynen kanka dünya sıralamasında en çok gol atan takım olarak şut çekemiyoruz. Çeksek nolacak acaba…

böylesine büyük bir kulübün cehalete mahkum şekilde yönetilmesi acizlikten başka bir şey değildir. kendi siyasi kavgalarını kulübü kullanarak sürdürüyor olmaları ve bunun taraftar nezninde karşılık bulması başka bir seviyesizliktir.

Fenerbahçe'nin her alanda her oyuncusu ayrı bir kalitedir ve önemli olan kupa değildi ancak madem kupa için maç tarihi ertelenmedi, bu durumda verilecek en güzel cevap da asıl kadro ile çıkmamaktadır.

Konferans Ligi maçı elbette daha önemli ancak hiç çıkmamak da olmaz çünkü geliri depremzedelere bağışlanacak.

Fenerbahçe İkinci Başkanı Erol Bilecik: Süper Kupa'ya U19 takımıyla gideceğiz
Fenerbahçe Kulübü Başkan Vekili Erol Bilecik, Galatasaray ile oynanacak Turkcell Süper Kupa mücadelesine 19 yaş altı takımıyla çıkacaklarını, Türkiye Kupası'na da gelecek 2 sezon katılmama kararı aldıklarını söyledi.

Kaynak

Geri