Tuvalet kağıdını klozete atanlar vs çöp kovasına atanlar

🕒 Konu sahibi 6 saat önce aktifti

yemek hazır olana kadar iki video izleyeyim demiştim, bununla ilgili video çıktı karşıma. rasko konuyu hortlatmasa bu çıkmazdı kesin karşıma.

Son düzenleme:
kusacam galiba poklu mendillerini çöp kovasına atanlar belli etsin kendini engellicem yaaaaa

o zaman suda eriyen tuvalet kağıtlarını neden yapıyor firmalar? müsvedde a4 kağıt kullanalım tasarruf olsun.

düşünsene b.klu mendilleri çöp kovasinda biriktirip sonra dolunca dışarı çıkarken bir poşet b.klu mendilleri çöpe atmaya gidiyorsun komşu falan durdurmaz umarim yolda b.k kokusunu direkt alır hal hatır sohbet ederken

şimdi kağıt eriyendense çöpe erimeyense suya mı oluyor ? kağıda bir şiir yazıp izmir körfezine göndermek suretiyle belki aradığınız aşkı bile bulabilirsiniz.

Dusunsenize boklu tuvalet kagidini copte biriktiriosunuz bi hayal edin.
Disari çıkarken copu atarken komsu lafa tutmaz umarim.bok kokar heryer

Doktor praxislerde hewalinda ekledigi gibi o duyuru mevcut. Bi yerde mantikli; birakin tuvalet kagidini atanlar padlerini tuvaletin icine atan igrenc kadinlar bile var.

yaa aklımı çok karıştırdınız .s.s 10 sayfa erinmedim okudum .s.s okurken de tuvaletim geldi net cevabı öğrenmeden gidemedim
şimdi ben o kağıdı nereye atcaamı bilemiyorum acil sonuçlar açıklansın tuvalete gitmem lazım .s.s

giyilmiş çorap tayt vs sonrası tuvalet kağıdı hamlesi gelir mi bu konunun üstüne

yaa aklımı çok karıştırdınız .s.s 10 sayfa erinmedim okudum .s.s okurken de tuvaletim geldi net cevabı öğrenmeden gidemedim
şimdi ben o kağıdı nereye atcaamı bilemiyorum acil sonuçlar açıklansın tuvalete gitmem lazım .s.s
klozete atanlar; seçilmiş, elit kişilerdir….. siz bilirsiniz…..

Geri