Tuvalet kağıdını klozete atanlar vs çöp kovasına atanlar

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Bir zamanlar sosyal medyada bunun da tartışması dönüyordu. Tuvalet kağıtlarını (temiz-pis ayırmaksızın) klozete atanların klozeti tıkayacağını, çöp kovasına atmanın en doğru davranış olduğunu dile getirenler vardı. Böyle düşünenlerin sayısının çokluğu tuhaf gelmişti bana.

başlığı yanlış açmışım. klozete atanlar olacak o. yok mu bir yetkili

Ben cop kutusuna atarim da bak yasadigimiz bi olayi kisaca annatiyim.

Bizim binada hangi bagyandir bilmem pedlerini ariyomus klozete.

Tikandi nihayetinde. Olum dedik yuh ya. Cop icar edildi yuzyillar once. Hala haberi yok galiba.

klozete dışkı ve idrar dışında su da çözünemeyen herhangi bir nesne atmayı mantıklı bulanları akıl ruh sağlığına kapatmak lazım.

arkadaslar burda bir akil tutulmasimi var yoksam benmi kavrayamadim

biz türkler esitdir müslümanlar tahretleniriz
Yani popomuzu yikariz yikadikdan sonra wc kagidiyla popomuzu kurulariz kuruladigimiz kagidi klozete atariz sifonu cekeriz elimizi yikariz tertemiz tuvaletden cikariz
bukadar basit

Tabiki tuvalete atmaliyiz. Toptan ruloyu tuvalete atmiyorsaniz tikamaz. Ayrica plesk napmak istemektedir?

@climax seni böyle konularda görmek istemiyorum ya, bilinçaltına işliyor yazdığın şeyler.
Hâlâ her kıçımı yıkarken aklıma gelmenden nefret ediyorum.

doktor musun, sıhhi tesisatçı mı cli?
arkadaşlar, tazyikli suyla taharetlendikten sonra kıçınızda dışkı kalma ihtimalini en aza indirgediğinize emin olduktan sonra, kağıt havluyu sadece kurulanmak için kullanabilir ve medeni insanlar gibi tuvaletin bir köşesinde bulunan kapaklı çöp kutusuna atabilirsiniz.

Tuvalet kağıdı suda erir, dolayısıyla klozete atılır.
Rangarenk kağıtları çöpe atıp bakteri yuvası haline getirmeyin.

Hocam haklı z kuşağı az eserikli kafadan.

Geri