Türklerin Amcaoğulları Kürtler Ve Malazgirt Savaşı

B
  • Kullanıcı BuYuCu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Tarih Tartışmaları
Kurduğum cümleleri insan dışında bir mahluktan okuyor veya duyuyorsunuz demek. Şaşırtıcı.

Hangi şehirde yaşadınız o olayı? Merakımı celp etti.

Boş yapma ne demek acaba ? O yüzden size cevap verme gereği duymuyorum. Saygimi da bozmuyorum.

Papatya burda yöneticisin o zaman seni ayırdılar mı

Yine başlamış ayrımcılık saçmalığı.

Kürtlerle ilgili her konuda @Hatem beyin en ön safta olması tesadüf olamaz sanırım. Ve her Kürt konusunda saçma tartışmalar içinde. Hatem bey gizli bir AKP'li ve kabul etmiyor olsan da faşist birisin canım :)
İçindeki çoğu şeyi tam söyleyememek seni gergin yapıyor, sürekli saldırgan tavırlar sergiliyorsun. Küfür ederim, hakaret ederim vs vs yahu iş küfür etmekse hayatında duymadığın güzellikte küfürler vardır insanlarda.
Elinde çekiç olan herkesi çivi görür canım, yapma böyle.
Ha şunu ekleyeyim Kürtler bu ülkede çok uzun yıllardır mağdur edildi, hâlâ da ediliyor.
Bence içindeki kini kus kardeşim böyle yaşanmaz, bulunduğun ortamdan zevk almazsın.
Olmadı bırak bu muhabbetleri keyfini çıkar, yemek falan yap at foruma yarışmalara katıl ve Türk, Kürt, Arap, Çerkes, Laz arkadaşlarla yarış yapıp kaynaşma yap.
Diğer konularda keyifli ve başarılı birisin, bence biraz kendini de sorgula. Merak ediyorum acaba Kürtler bir şey mi yaptı sana, kötü bir anın mı var.
Senin gibi birkaç kişi var ama ben seninle diyaloğ kurmayı sevdiğim için seni etiket yaptım, öpüyorum canım.

Kürtlerle ilgili her konuda @Hatem beyin en ön safta olması tesadüf olamaz sanırım. Ve her Kürt konusunda saçma tartışmalar içinde. Hatem bey gizli bir AKP'li ve kabul etmiyor olsan da faşist birisin canım :)
İçindeki çoğu şeyi tam söyleyememek seni gergin yapıyor, sürekli saldırgan tavırlar sergiliyorsun. Küfür ederim, hakaret ederim vs vs yahu iş küfür etmekse hayatında duymadığın güzellikte küfürler vardır insanlarda.
Ha şunu ekleyeyim Kürtler bu ülkede çok uzun yıllardır mağdur edildi, hâlâ da ediliyor.
Bence içindeki kini kus kardeşim böyle yaşanmaz, bulunduğun ortamdan zevk almazsın.
Olmadı bırak bu muhabbetleri keyfini çıkar, yemek falan yap at foruma yarışmalara katıl ve Türk, Kürt, Arap, Çerkes, Laz arkadaşlarla yarış yapıp kaynaşma yap.
Diğer konularda keyifli ve başarılı birisin, bence biraz kendini de sorgula. Merak ediyorum acaba Kürtler bir şey mi yaptı sana, kötü bir anın mı var.
Senin gibi birkaç kişi var ama ben seninle diyaloğ kurmayı sevdiğim için seni etiket yaptım, öpüyorum canım.

En çok ben seni öpüyorum.

Kürtlerin mağduriyeti oldu mu? Oldu.

"Mağdur edebiyatı" tamlamasıyla bahsedilen bu mu? Hayır.

Yok efendim, ev vermemişler, arsa satmamışlar. Bana da vermiyorlar. Arsa sahibinin kimlik ifadesi var mı olayda? Yok. Bak, konuda ben de alınganlık yapabildim.

Ne demek ayrı cevap? Kimliğimden dolayı beni muhatap alıp olayı hangi şehirde yaşadığını ifade etmedi. Hor görüldüm. Dışlandım. Bu ülkede Türk sorunu var.

Nereli olduğunu da ben bilmiyorum. Sadece Kürtlere cevap veriyor. Ayrımcılık var, ırkçılık var. Faşist papatya.

En çok ben seni öpüyorum.

Kürtlerin mağduriyeti oldu mu? Oldu.

"Mağdur edebiyatı" tamlamasıyla bahsedilen bu mu? Hayır.

Yok efendim, ev vermemişler, arsa satmamışlar. Bana da vermiyorlar. Arsa sahibinin kimlik ifadesi var mı olayda? Yok. Bak, konuda ben de alınganlık yapabildim.

Ne demek ayrı cevap? Kimliğimden dolayı beni muhatap alıp olayı hangi şehirde yaşadığını ifade etmedi. Hor görüldüm. Dışlandım. Bu ülkede Türk sorunu var.

Nereli olduğunu da ben bilmiyorum. Sadece Kürtlere cevap veriyor. Ayrımcılık var, ırkçılık var. Faşist papatya.
Sana öptürmem :) muhtemelen kızların libidosunu düşüren bir tipin vardır..
Bir fotoğraf koy artık.
Hatem bey Kırgızlara benziyor ve sevimli, onu öperim.

Run Kürt Türk muhabbeti olmadığını başta belirtmistim ama senin kafa farklı oryent çalıştığı için anlamani beklemiyorum. Çocukça kışkırtma çabalarından vazgeç. Komik görünüyorsun bil istedim. Özünde iyi çocuksun ama boşsun. Hadi yallah forum oyunlarına. Burası sana 2 gömlek fazla. Abilerin gelsin.

ooo kaç sayfa olmuş hiç okumadım
çünkü okusam da gördüğüm kadarıyla değişen bir şey yok...

Biz gayet memnunuz halimizden arkadaşlarımla oturup sohbet ederken onlarin Kürt olduğu aklıma gelmiyor
ya da onlar siz Türkler diye başlayan cümleler kurmuyor

Bazı bahaneler ardına saklanıp bir düşünceyi körü körüne savunmak çok saçma geçinmek için ılımlı olmak gerekir

Bazen okuduğum şeylere bakıyorum da hiç kendi fikriniz yok lider edindiğiniz kişinin cümlerinin aynını kuruyorsunuz

sankı kendinize ait bir fikriniz yok sizi başkası yönelendiriyor gibi

niye siz bir olay karşisinda elinizi vicdanınıza koyarak fikir üretemiyor musunuz başkasının sokma aklına mi ihtiyacınız var

A oluşumuna üye olabilir fikirlerini benimseyebilirsiniz ama A oluşumunun her fikri de tasdiklenebilir mi acaba?

A oluşumunu yoneten de sen gibi insan ileri attiği her fikirde bir yanliş olabilir akıl süzgecinden geçirmeden her fikre he denir mi ya

Sana öptürmem :) muhtemelen kızların libidosunu düşüren bir tipin vardır..
Bir fotoğraf koy artık.
Hatem bey Kırgızlara benziyor ve sevimli, onu öperim.

Bunları özel konuşalım. Umumi olanın bayağı olduğunu düşünürüm.

Sana sokaktaki bir taş muamelesi yapamam, sen benim mücevherimsin.

Geri