nerelisiniz?Bence bu kadar insafsız olunmaması lazım. Biz herşeyi ayarladık depozitesini verdik nerelisiniz deyince 2 saniye içinde adamın oğlu yurt dışından geleceği tuttu![]()
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
nerelisiniz?Bence bu kadar insafsız olunmaması lazım. Biz herşeyi ayarladık depozitesini verdik nerelisiniz deyince 2 saniye içinde adamın oğlu yurt dışından geleceği tuttu![]()
Insan gibi cevap verseydiniz aynı şekilde cevap alırdiniz @Prodesmotes.
tostumu yedim bekliyorum : ddSize ayrı cevap vericem![]()
Size ayrı cevap vericem![]()
Kurduğum cümleleri insan dışında bir mahluktan okuyor veya duyuyorsunuz demek. Şaşırtıcı.
Hangi şehirde yaşadınız o olayı? Merakımı celp etti.
Neden ayrımcılık yapıyorsunuz? Neden ayrı cevap?
Papatya burda yöneticisin o zaman seni ayırdılar mı
Boş yapma ne demek acaba ? O yüzden size cevap verme gereği duymuyorum. Saygimi da bozmuyorum.
Kürtlerle ilgili her konuda @Hatem beyin en ön safta olması tesadüf olamaz sanırım. Ve her Kürt konusunda saçma tartışmalar içinde. Hatem bey gizli bir AKP'li ve kabul etmiyor olsan da faşist birisin canım
İçindeki çoğu şeyi tam söyleyememek seni gergin yapıyor, sürekli saldırgan tavırlar sergiliyorsun. Küfür ederim, hakaret ederim vs vs yahu iş küfür etmekse hayatında duymadığın güzellikte küfürler vardır insanlarda.
Elinde çekiç olan herkesi çivi görür canım, yapma böyle.
Ha şunu ekleyeyim Kürtler bu ülkede çok uzun yıllardır mağdur edildi, hâlâ da ediliyor.
Bence içindeki kini kus kardeşim böyle yaşanmaz, bulunduğun ortamdan zevk almazsın.
Olmadı bırak bu muhabbetleri keyfini çıkar, yemek falan yap at foruma yarışmalara katıl ve Türk, Kürt, Arap, Çerkes, Laz arkadaşlarla yarış yapıp kaynaşma yap.
Diğer konularda keyifli ve başarılı birisin, bence biraz kendini de sorgula. Merak ediyorum acaba Kürtler bir şey mi yaptı sana, kötü bir anın mı var.
Senin gibi birkaç kişi var ama ben seninle diyaloğ kurmayı sevdiğim için seni etiket yaptım, öpüyorum canım.
Sana öptürmemEn çok ben seni öpüyorum.
Kürtlerin mağduriyeti oldu mu? Oldu.
"Mağdur edebiyatı" tamlamasıyla bahsedilen bu mu? Hayır.
Yok efendim, ev vermemişler, arsa satmamışlar. Bana da vermiyorlar. Arsa sahibinin kimlik ifadesi var mı olayda? Yok. Bak, konuda ben de alınganlık yapabildim.
Ne demek ayrı cevap? Kimliğimden dolayı beni muhatap alıp olayı hangi şehirde yaşadığını ifade etmedi. Hor görüldüm. Dışlandım. Bu ülkede Türk sorunu var.
Nereli olduğunu da ben bilmiyorum. Sadece Kürtlere cevap veriyor. Ayrımcılık var, ırkçılık var. Faşist papatya.
Run Kürt Türk muhabbeti olmadığını başta belirtmistim ama senin kafa farklı oryent çalıştığı için anlamani beklemiyorum. Çocukça kışkırtma çabalarından vazgeç. Komik görünüyorsun bil istedim. Özünde iyi çocuksun ama boşsun. Hadi yallah forum oyunlarına. Burası sana 2 gömlek fazla. Abilerin gelsin.Kürtlerle ilgili her konuda @Hatem beyin en ön safta olması tesadüf olamaz sanırım. Ve her Kürt konusunda saçma tartışmalar içinde. Hatem bey gizli bir AKP'li ve kabul etmiyor olsan da faşist birisin canım
İçindeki çoğu şeyi tam söyleyememek seni gergin yapıyor, sürekli saldırgan tavırlar sergiliyorsun. Küfür ederim, hakaret ederim vs vs yahu iş küfür etmekse hayatında duymadığın güzellikte küfürler vardır insanlarda.
Elinde çekiç olan herkesi çivi görür canım, yapma böyle.
Ha şunu ekleyeyim Kürtler bu ülkede çok uzun yıllardır mağdur edildi, hâlâ da ediliyor.
Bence içindeki kini kus kardeşim böyle yaşanmaz, bulunduğun ortamdan zevk almazsın.
Olmadı bırak bu muhabbetleri keyfini çıkar, yemek falan yap at foruma yarışmalara katıl ve Türk, Kürt, Arap, Çerkes, Laz arkadaşlarla yarış yapıp kaynaşma yap.
Diğer konularda keyifli ve başarılı birisin, bence biraz kendini de sorgula. Merak ediyorum acaba Kürtler bir şey mi yaptı sana, kötü bir anın mı var.
Senin gibi birkaç kişi var ama ben seninle diyaloğ kurmayı sevdiğim için seni etiket yaptım, öpüyorum canım.
Sana öptürmemmuhtemelen kızların libidosunu düşüren bir tipin vardır..
Bir fotoğraf koy artık.
Hatem bey Kırgızlara benziyor ve sevimli, onu öperim.