Türklerin Amcaoğulları Kürtler Ve Malazgirt Savaşı

B
  • Kullanıcı BuYuCu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Tarih Tartışmaları
Müslüman olan herkes (Aleviler de dahil) din kardeşimiz. Diğerleri bizden değil. Irk'ı Mezheb'i, fikri ayrı olabilir, inancımız bir se, o zaman kardeşiz. Bizim inandığımıza inanmayan bizden değil. Rahat ta duramıyorsa, o zaman gücümüzü gösteririz.

Alevi'nin anlamı Hz Ali taraftarı. Başka bir anlamı ve farklılığı yok. Haydi öpüşün ve barışın şimdi.

Birbirimize saygı göstermeyi öğrenemiyoruz. Bu büyük bir sorun aslında.

Tebrikler konu gene her zamanki gibi geldiği yörüngeye oturmuş. Tipik Türkiyeli sorun tesbit ve çözüm tartışması.

biz de türkiye'li değil türk'üz.
yine aidiyetsizlerin kavram karmaşası gündemde : ss

Türkiye'de kürt sorunu gibi forumda juju sorunu. İşte beni de böyle ötekileştiriyorlar...

Cimer'e ve EGM'ye gerekli şikayette bulundum. Ha dediğim gibi gereği yapılır yapılmaz orasını bilemem. Benden sana bir faşist tavsiyesi karga. Yazdığın kelimelere dikkat et. Çekirge 1 zıplar 2 zıplar.

• Beğen
Tepkiler: Sux
Türk, Kürt, Alevi, Sünni, Müslüman, Gayrimüslim yerine insan mı diye bakalım önce, derimizi soysanız hepimizin vücut yapıları, organları aynı. İnan ayırt bile edemezsiniz.

Hey gidi günler hey, son 40 yila baktığımızda saymakla bitiremeyeceğimiz olaylar varki kimileri sırf iktidarda kalabilmek için, kimileri derin devletin isteği doğrultusunda,..... PKK ile görüşüp yüzlerce askerin şehit olmasına sebep oldu ve bunu yapanlara karşı vatandaş sustu ve hala susuyor ama burada birbirimize aslan kesilip birbirimizi şikayet ediyoruz. @Hatem arkadaştan geç de olsa mesela Osman Öcalan'ı TRT'ye çıkartıp Aponun mektubunu okutanları da gerekli mercilere şikayet ermesini arzularım ve beklerim.
Şimdi kimse kalkıp bana sen teröristleri savunuyorsun demesin.

Hey gidi günler hey, son 40 yila baktığımızda saymakla bitiremeyeceğimiz olaylar varki kimileri sırf iktidarda kalabilmek için, kimileri derin devletin isteği doğrultusunda,..... PKK ile görüşüp yüzlerce askerin şehit olmasına sebep oldu ve bunu yapanlara karşı vatandaş sustu ve hala susuyor ama burada birbirimize aslan kesilip birbirimizi şikayet ediyoruz. @Hatem arkadaştan geç de olsa mesela Osman Öcalan'ı TRT'ye çıkartıp Aponun mektubunu okutanları da gerekli mercilere şikayet ermesini arzularım ve beklerim.
Şimdi kimse kalkıp bana sen teröristleri savunuyorsun demesin.
Neyi sikayet ettiğimi biliyor musun?

Sen beni gene yanlış anladın. Şikayet ederken seçim yapmayacaksın. TRT olayı burada şikayet ettiğin olaydan daha mı masum? Veya seni geçmişten bugüne kadar yüzlerce binlerce şehit olan askerlerin nasıl, neden ve kimlerin isteğiyle durumları rahatsız etmiyor mu? Ediyorsa neler yaptın veya yapmayı düşünüyorsun? Biraz sakin kafayla oku ve birden cevap verme.

Sen beni gene yanlış anladın. Şikayet ederken seçim yapmayacaksın. TRT olayı burada şikayet ettiğin olaydan daha mı masum? Veya seni geçmişten bugüne kadar yüzlerce binlerce şehit olan askerlerin nasıl, neden ve kimlerin isteğiyle durumları rahatsız etmiyor mu? Ediyorsa neler yaptın veya yapmayı düşünüyorsun? Biraz sakin kafayla oku ve birden cevap verme.

Neyi şikayet ettiğini zaten kendin söylüyorsun. " Türk askerine hakaret ettiği için" diye yazdın.
Benim bilmek istediğim o bahsettiğim olaylar "türk askerine hakaret" değilmi, hakaret ise aynı hassasiyeti gösterip gerekeni yaptı mı diye soruyorum. Cevabı zor olmasa gerek senin için.

Neyi şikayet ettiğini zaten kendin söylüyorsun. " Türk askerine hakaret ettiği için" diye yazdın.
Benim bilmek istediğim o bahsettiğim olaylar "türk askerine hakaret" değilmi, hakaret ise aynı hassasiyeti gösterip gerekeni yaptı mı diye soruyorum. Cevabı zor olmasa gerek senin için.
Ben akp yandaşı olduğum için onu şikayet etmedim melnur. Onu da sen şikayet ediver.

FBI CIA MOSSAD konuyu takip ediyor, herkes ayık olsun.

Ben akp yandaşı olduğum için onu şikayet etmedim melnur. Onu da sen şikayet ediver.
Bırak şimdi bu ayakları. Esas yapılmadı gerekeni, karşı gelmemiz gerekeni,.... yapmıyoruz ve hatta yapanları destekliyoruz ama en iyi vatansever de gene biz oluyoruz. Neyse benim için konu anlaşılmıştır.

Bırak şimdi bu ayakları. Esas yapılmadı gerekeni, karşı gelmemiz gerekeni,.... yapmıyoruz ve hatta yapanları destekliyoruz ama en iyi vatansever de gene biz oluyoruz. Neyse benim için konu anlaşılmıştır.
Dostum ben AKP yandaşı olduğum için akp nin yanlışlarını şikayet etmiyorum. Sende akp karşıtı biri olarak şikayet et diyorum.

Adamın türk ordusuna nazi ordusundan beter demesi beni rahatsız etti ve şikayet ettim. Sana da niye şikayet etmiyorsun ulan diye bir serzenişte de bulunmadım. Şikayet ederler etmezler umrumda degil. Benim şikayet etmem senin neden umrunda melnur?

@Hatem sana laf anlatmak ne zor yahu, adam diyor ki gördüğün tüm olumsuz ve haksız söylemler karşında duyarlı ol diyor, burada forumdan birisini şikayet ediyorsun ama diğer tüm olanlara kafanı gömme diyor.
Abicim bir şey anlatmak için tercüman mı tutmak gerek.
Bir de senin için aklı başında adam diyorlar, göster şu hallerini canım artık. Öpüyorum.

Eminmisin aleviler disindaki diğer mezheplerin ibadetlerini camide yaptiklarina ?
çözüm gerektiriyor mu gerektirmiyor mu? bilmiyorum.
söylediğim üzere tüm mezhepler cami'de ibadetini yapıyor. kültürü yada inancı bilmediğimden de nihayi görüş belirtemiyorum.

Geri