Psinoza
Bronz Üye
benlik bir sorun yok istenildiği gibi şikayette bulunabilir herkes.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
O zaman "Türk" olarak değiştireyim. Umarım olmuştur şimdi.biz de türkiye'li değil türk'üz.
yine aidiyetsizlerin kavram karmaşası gündemde : ss
Neyi sikayet ettiğimi biliyor musun?Hey gidi günler hey, son 40 yila baktığımızda saymakla bitiremeyeceğimiz olaylar varki kimileri sırf iktidarda kalabilmek için, kimileri derin devletin isteği doğrultusunda,..... PKK ile görüşüp yüzlerce askerin şehit olmasına sebep oldu ve bunu yapanlara karşı vatandaş sustu ve hala susuyor ama burada birbirimize aslan kesilip birbirimizi şikayet ediyoruz. @Hatem arkadaştan geç de olsa mesela Osman Öcalan'ı TRT'ye çıkartıp Aponun mektubunu okutanları da gerekli mercilere şikayet ermesini arzularım ve beklerim.
Şimdi kimse kalkıp bana sen teröristleri savunuyorsun demesin.
Sen beni gene yanlış anladın. Şikayet ederken seçim yapmayacaksın. TRT olayı burada şikayet ettiğin olaydan daha mı masum? Veya seni geçmişten bugüne kadar yüzlerce binlerce şehit olan askerlerin nasıl, neden ve kimlerin isteğiyle durumları rahatsız etmiyor mu? Ediyorsa neler yaptın veya yapmayı düşünüyorsun? Biraz sakin kafayla oku ve birden cevap verme.Neyi sikayet ettiğimi biliyor musun?
Neyi sikayet ettiğimi biliyor musun?Sen beni gene yanlış anladın. Şikayet ederken seçim yapmayacaksın. TRT olayı burada şikayet ettiğin olaydan daha mı masum? Veya seni geçmişten bugüne kadar yüzlerce binlerce şehit olan askerlerin nasıl, neden ve kimlerin isteğiyle durumları rahatsız etmiyor mu? Ediyorsa neler yaptın veya yapmayı düşünüyorsun? Biraz sakin kafayla oku ve birden cevap verme.
Neyi şikayet ettiğini zaten kendin söylüyorsun. " Türk askerine hakaret ettiği için" diye yazdın.Neyi sikayet ettiğimi biliyor musun?
Ben akp yandaşı olduğum için onu şikayet etmedim melnur. Onu da sen şikayet ediver.Neyi şikayet ettiğini zaten kendin söylüyorsun. " Türk askerine hakaret ettiği için" diye yazdın.
Benim bilmek istediğim o bahsettiğim olaylar "türk askerine hakaret" değilmi, hakaret ise aynı hassasiyeti gösterip gerekeni yaptı mı diye soruyorum. Cevabı zor olmasa gerek senin için.
Bırak şimdi bu ayakları. Esas yapılmadı gerekeni, karşı gelmemiz gerekeni,.... yapmıyoruz ve hatta yapanları destekliyoruz ama en iyi vatansever de gene biz oluyoruz. Neyse benim için konu anlaşılmıştır.Ben akp yandaşı olduğum için onu şikayet etmedim melnur. Onu da sen şikayet ediver.
Dostum ben AKP yandaşı olduğum için akp nin yanlışlarını şikayet etmiyorum. Sende akp karşıtı biri olarak şikayet et diyorum.Bırak şimdi bu ayakları. Esas yapılmadı gerekeni, karşı gelmemiz gerekeni,.... yapmıyoruz ve hatta yapanları destekliyoruz ama en iyi vatansever de gene biz oluyoruz. Neyse benim için konu anlaşılmıştır.
çözüm gerektiriyor mu gerektirmiyor mu? bilmiyorum.
söylediğim üzere tüm mezhepler cami'de ibadetini yapıyor. kültürü yada inancı bilmediğimden de nihayi görüş belirtemiyorum.