Ben Kürtçe bilmiyorum kardeşim, anlamına ekşi sözlük yardımı ile ulaştım, eh sen de bilmiyor olduğuna göre Kürtçe yönetimi uyaran başka bir Kürt kardeşimiz olabilir. Eh iyi yapmış uyarmak ile çünkü uygunsuz üslup kullanılmış ve sonucunda da cezai işlem uygulandı. Sen ban yesen de yemesen de ben yönetimin kararına eleştiri yapman, rapor ettim takdir onların. Ben de biliyorum kişiye küfür etmediğini zaten bu gibi argo içeren sözlerde gerekli esneklik sağlanıyor, ama işte ban yersen de hoşuma gider ne yalan söyleyeyimİşte bu yüzden samimiyetine inanmıyorum. İşte sende kürtleri teröristmiş gibi gösterdiğimi iddia edince ayıp ediyorsun. Onun banıyla ilgili bu konuya yazacaksın ki bu adam samimi diyip istediğin kadar tartışacağım seninle.
Ama senin amacın beni banlatmak. Tartışmak değil yani. Konuya girdiğinden beri bunun için uğraşıyorsun. Sonra da ben tartışmak için geldim diyorsun. Geç o işleri RunSenin arkadaşın direkt şahsa küfür etti. Ben o kelimeyi birinin şahsına değil, cümle tamamlayıcısı olarak kullandım. Anladın mı aradaki farkı?
Ama yok anlamazsın.
Çünkü ban yiyip gelince çok tatlı oluyorsun.