Türklerin Amcaoğulları Kürtler Ve Malazgirt Savaşı

B
  • Kullanıcı BuYuCu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Tarih Tartışmaları
İşte bu yüzden samimiyetine inanmıyorum. İşte sende kürtleri teröristmiş gibi gösterdiğimi iddia edince ayıp ediyorsun. Onun banıyla ilgili bu konuya yazacaksın ki bu adam samimi diyip istediğin kadar tartışacağım seninle.

Ama senin amacın beni banlatmak. Tartışmak değil yani. Konuya girdiğinden beri bunun için uğraşıyorsun. Sonra da ben tartışmak için geldim diyorsun. Geç o işleri Run :D Senin arkadaşın direkt şahsa küfür etti. Ben o kelimeyi birinin şahsına değil, cümle tamamlayıcısı olarak kullandım. Anladın mı aradaki farkı?

Ama yok anlamazsın.
Ben Kürtçe bilmiyorum kardeşim, anlamına ekşi sözlük yardımı ile ulaştım, eh sen de bilmiyor olduğuna göre Kürtçe yönetimi uyaran başka bir Kürt kardeşimiz olabilir. Eh iyi yapmış uyarmak ile çünkü uygunsuz üslup kullanılmış ve sonucunda da cezai işlem uygulandı. Sen ban yesen de yemesen de ben yönetimin kararına eleştiri yapman, rapor ettim takdir onların. Ben de biliyorum kişiye küfür etmediğini zaten bu gibi argo içeren sözlerde gerekli esneklik sağlanıyor, ama işte ban yersen de hoşuma gider ne yalan söyleyeyim :)
Çünkü ban yiyip gelince çok tatlı oluyorsun.

PKK'yı savunan şerefsizdir, savunmadıkkarı halde devamlı savunuyorsunuz suçlaması yapanlara ne demeli? Bunu da o arkadaşlar açıklasın lütfen.

Ben Kürtçe bilmiyorum kardeşim, anlamına ekşi sözlük yardımı ile ulaştım, eh sen de bilmiyor olduğuna göre Kürtçe yönetimi uyaran başka bir Kürt kardeşimiz olabilir. Eh iyi yapmış uyarmak ile çünkü uygunsuz üslup kullanılmış ve sonucunda da cezai işlem uygulandı. Sen ban yesen de yemesen de ben yönetimin kararına eleştiri yapman, rapor ettim takdir onların. Ben de biliyorum kişiye küfür etmediğini zaten bu gibi argo içeren sözlerde gerekli esneklik sağlanıyor, ama işte ban yersen de hoşuma gider ne yalan söyleyeyim :)
Çünkü ban yiyip gelince çok tatlı oluyorsun.
Ha bana böyle samimi gel canımı ye. Samimiyetsizliğinin lüzumu yok. Yani olaylara bak ben objektif bakıyorum diye yalancılık yaparak değil böyle gir.

@Hatem de Kürt alerjisi var arkadaşlar, içinde Kürt geçmeyen her konuda anlaşılır birisi. Maalesef bu durumunu iyileştirme yapılması mümkün değil, aşısı falan da yok :)
Ben eğlenceli birkaç konu açayım oraya yazalım en iyisi. Yoksa bu kısır döngü devam edecek. Ama biraz daha benimle konuşursa Kürt kardeşlerim nerede deyip halaya katılacak gibi duruyor, bana da hafifçe yükseliyor bu ara.
Öpüyorum çekik gözlüm görüşmek üzere.

Tabii ki varım. Ama adam burada bebek katili kelimesi için savaşlarda bebeklerde ölüyor oluyor böyle şeyler dedi.
Ona ne diyeceksin?
Neye varsın anlamadım. Ben tek tek kişilerden yola çıkmıyorum. Genelde insanlara çok kolayca PKK'lı suçlaması yapılıyor. Öyle olmadıkları halde inadına PKK destekcisi diyenlere sözün ne?

Kusura bakma ama hiç tatmin edici değil cevabın.
Bak kendin ne diyorsun? PKK'yı eleştirenlere ırkçı yaftası yapanlar da şerefsizdir. Var mısın buna? diye soruyorsun ve ben Net bir şekilde evet varım diyorum.
Ama sen benim PKK'yı savunmak şerefsizliktir ama PKK'yı savunmadıkları halde PKK'lı suçlaması yapanlara ne demeli diye soruyorum ve senin cevabın demesinler oluyor.
Işte sendeki çifte standart bu.

Kusura bakma ama hiç tatmin edici değil cevabın.
Bak kendin ne diyorsun? PKK'yı eleştirenlere ırkçı yaftası yapanlar da şerefsizdir. Var mısın buna? diye soruyorsun ve ben Nez bir şekilde evet varım diyorum.
Ama sen benim PKK'yı savunmak şerefsizliktir ama PKK'yı savunmadıkları halde PKK'lı suçlaması yapanlara ne demeli diye soruyorum ve senin cevabın demesinler oluyor.
Olum ona da şerefsizler dedim ya tamam varım yazdım ya yukarıda. Aynı soruyu sorduğun için dalgaya vurup demesinler dedim. Ne dememi bekliyorsun ne diyeyim söyle onu diyecegim.

Olum ona da şerefsizler dedim ya tamam varım yazdım ya yukarıda. Aynı soruyu sorduğun için dalgaya vurup demesinler dedim. Ne dememi bekliyorsun ne diyeyim söyle onu diyecegim.
Ciddi ol lütfen. Aramızda birbirimize olum diyecek kadar hukukumuz yok terbiyeli ol.

Melnur Bey PKK savunucu olmadığı halde PKK savunucusuymuş gibi lanse edenler şeref yoksunudur.
Hatem ben o soruyu kendi özelimde sormadım. Genel olarak öyle olmadıkları halde suçlamaya maruz kalanlar için söyledim. Yazarak anlaşmak biraz zor galiba.

Hatem ben o soruyu kendi özelimde sormadım. Genel olarak öyle olmadıkları halde suçlamaya maruz kalanlar için söyledim. Yazarak anlaşmak biraz zor galiba.
Melnur senin özelinde söylemedim zaten Melnur Bey diye resmi olarak başladım cümleye. Boğazıma bıçak saplayacagim şimdi niye anlamamakta ısrar ediyorsun yahu. Bir daha iki cumleyi

Melnur senin özelinde söylemedim zaten Melnur Bey diye resmi olarak başladım cümleye. Boğazıma bıçak saplayacagim şimdi niye anlamamakta ısrar ediyorsun yahu. Bir daha iki cumleyi
Yo yo bıçak falan saplama boğazına. Yazım yönüyle anlaşmak her daim zor oluyor. Hemen sinirlenmene gerek yok.

Geri