Zülkarneyn
Üye
Bunlar sadece ilk anda aklıma gelenler. Çeçenlere ve Kosovalılara yapılan katliamları da konuşalım hadi. Bunlar soykırım değil yani. Asla soykırım değil.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
İyi Sıralamışsın Arkadasım.
Bu Soykırım Dalkavukçularına 1974 Öncesi BaşPiskopos Makarios`un Kıbrıs Türk`lerine Yaptıklarınıda Hatırlatmak Gerek
Berlin Antlaşması'nın imzalanmasını izleyen dönemde Ermeni sorunu iki yönde gelişmiştir. Bunlardan ilki, Batılı devletlerin Osmanlı devleti üzerindeki baskı ve müdahaleleri; ikincisi ise, Anadolu, Suriye ve Rumeli'de yaşayan Ermenilerin Anadolu'nun çeşitli yerlerinde, özellikle Doğu Anadolu ve Kilikya'da yeraltında örgütlenmeleri ve silahlanmalarıdır.Bence bu zihniyete "soykırım" yapılmalı!
Benim Bayrağıma Benim vatanıma el uzatanın atasından beşiğindekine kadar haktır.
Vatan dediğin milyonlarca insanın ölümünü savunmaksa ve dahası keşke daha fazlası ölseydi demekse al vatanını başına çal. Ben vatan hainiyim.
Ermeni soykırımı diye birşeyin olup olmadığını tartışmak başka birşey, ''bayrak'', ''vatan'' gibi kavramların arkasına saklanıp insan ölümünü istemek başka birşey.
yüzleş diyo adamlar hala..yüzleştim.daha iyisini yapabilirdik sonucuna ulaştım.hiç olmazsa şu an başımıza çöreklenen kabinesinde Bi tane Türk bile olmayan hükümete esir olmazdık.tanrı türk'ü korusun ve yüceltsin!
Evet; madem Türk'sun göster ürksun!!