Türkiye'nin yolgeçen hanı olması

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
birkaç gün önce çadır kurduğumuz plajda da vardı böyle bir grup. defalarca yanımıza gelip üç beş kelime ile çadırı kendilerine satmamızı istediler. afgan parası da mı değerli bizim paramıza göre? parayı nerden buluyor bunlar. hadi belli başlı bölgeleri anlıyorum da kdz.ereğli plajında ne işiniz var. her yerdeler.

Kurtuluş Savaşı'nda bir karış toprağı vermemek için ölen şehitlerimizi düşündükçe içim acıyor.
Ruhunuz şad olsun. Bu günlere kaldık, parsel parsel.

20210729_144040.jpg

Baska turlu anlatilamazdi umarim bir gun uyandiginizda gec kalmis olmazsınız

Neden sokaklara dökülüp demokratik hakkınız olan hükümeti protesto hakkınızı kullanmıyorsunuz? İktidar geri adım atana kadar gayet barışçıl bir şekilde protesto yapabilirsiniz demi? Ama o protestoyu yapacak *** gerekli. Salla gitsin Afganlı ya, Suriyeliye, gurbetçiye,.... en kolay ve basit iş bu.
Hakkınızı savunamiyorsunuz korkudan ama burada en büyük kesiliyorsunuz, ha birde Peker efendiden video beklersiniz. Mücadele anlayışınız buraya kadar.

@melnur yurtdışından ülkemize dönüp o dediklerini niye yapmıyorsun? o protestoyu yapacak *** gerekli değil mi? yurtdışından salla gitsin akp'ye, salla gitsin rte'ye. en kolay ve basit iş bu.

yabani'den gram farkın yok. yurtdışından sallaması kolay. herhangi bir olayda protesto için sokağa çıkanları görüyoruz. terörist yerine koyuyorlar. biz muhalefet partilerine oy vererek zaten yetkiyi vermişiz onlara. onlar gerekli adımları atacak. ha bizim gücümüz yetmiyor derlerse o zaman bizi örgütleyecekler. parti destekli yapılacak bu protestolar.

@melnur yurtdışından ülkemize dönüp o dediklerini niye yapmıyorsun? o protestoyu yapacak *** gerekli değil mi? yurtdışından salla gitsin akp'ye, salla gitsin rte'ye. en kolay ve basit iş bu.

yabani'den gram farkın yok. yurtdışından sallaması kolay. herhangi bir olayda protesto için sokağa çıkanları görüyoruz. terörist yerine koyuyorlar. biz muhalefet partilerine oy vererek zaten yetkiyi vermişiz onlara. onlar gerekli adımları atacak. ha bizim gücümüz yetmiyor derlerse o zaman bizi örgütleyecekler. parti destekli yapılacak bu protestolar.
Hiç kusura bakmayın, ben sizin gibi devamlı soruna sebep olmayanlara saldırmıyorum, yok askerimiz ölürken mülteciler burada eğleniyor demiyorum,....
Neden hükümeti protesto yapmıyorsunuz diye soruyorum?
Önce kendi haline bakıp sonra başkalarına laf atacaksın.
Her işi muhalefet partilerine bırakırsan evinde oturup seçimleri bekleyeceksiniz. Oysa sivil toplum örgütleri, partiler,.... protesto yaparken vatandaşın desteğine ihtiyacı var. Bu destek biz size yetki verdik siz mücadele edin olamaz. Ehh biraz düşünmeniz gerekir, acaba sizde zaman zaman hakkını arayanlara bölücü, terör sevicisi, vatan haini,.... dediniz mi? Bakın şimdi size diyorlar.

Son düzenleme:
Hahahaha şimdi oldu, ben de adam TR’de yaşıyor sanıp helal olsun diyecektim tam lol xd

Hahahaha şimdi oldu, ben de adam TR’de yaşıyor sanıp helal olsun diyecektim tam lol xd
Bak kendi ülkende demokratik hakkın olan protestoyu dahi korkudan yapamıyorsun ama mültecilere ülkelerini savunmuyorlar kaçıyorlar diye laf atıyorsun. Umarım acınacak hâlini görüyorsundur.

Son düzenleme:
Bak kendi ülkende demokratik hakkın olan protestoyu dahi korkudan yapamıyorsun ama mültecilere ülkelerini savunuyorlar kaçıyorlar diye laf atıyorsun. Umarım acınacak hâlini görüyorsundur.
Evet demokratik hakkımı(zı) kullanamıyoruz diye acınacak haldeyiz zaten bunu hepimiz söylüyoruz.

ikinci cümleni anlamadım; “ülkelerini savunuyorlar, kaçıyorlar” ne demek? S.gitsin savunsun memleketini diyoruz zaten? Neden militan tipli milyonlarca adam kayıtsız buraya geliyor?

Geri