Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Hiç kusura bakmayın, ben sizin gibi devamlı soruna sebep olmayanlara saldırmıyorum, yok askerimiz ölürken mülteciler burada eğleniyor demiyorum,....@melnur yurtdışından ülkemize dönüp o dediklerini niye yapmıyorsun? o protestoyu yapacak *** gerekli değil mi? yurtdışından salla gitsin akp'ye, salla gitsin rte'ye. en kolay ve basit iş bu.
yabani'den gram farkın yok. yurtdışından sallaması kolay. herhangi bir olayda protesto için sokağa çıkanları görüyoruz. terörist yerine koyuyorlar. biz muhalefet partilerine oy vererek zaten yetkiyi vermişiz onlara. onlar gerekli adımları atacak. ha bizim gücümüz yetmiyor derlerse o zaman bizi örgütleyecekler. parti destekli yapılacak bu protestolar.
Bak kendi ülkende demokratik hakkın olan protestoyu dahi korkudan yapamıyorsun ama mültecilere ülkelerini savunmuyorlar kaçıyorlar diye laf atıyorsun. Umarım acınacak hâlini görüyorsundur.Hahahaha şimdi oldu, ben de adam TR’de yaşıyor sanıp helal olsun diyecektim tam lol xd
Evet demokratik hakkımı(zı) kullanamıyoruz diye acınacak haldeyiz zaten bunu hepimiz söylüyoruz.Bak kendi ülkende demokratik hakkın olan protestoyu dahi korkudan yapamıyorsun ama mültecilere ülkelerini savunuyorlar kaçıyorlar diye laf atıyorsun. Umarım acınacak hâlini görüyorsundur.