Türkiye'nin yolgeçen hanı olması

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Hahahahah seviniyorum böyle haberler görünce, umarım tez zamanda hepinizin evine birer mülteci sahiplenme zorunluluğu da gelirbtez zamanda xd
asdgsaşlgsajgsadşjasjsadşgsajd bi an hayal ettim sadfajsgsgsa

şimdiden sahiplenecek suri afgan kız search edim ben

''Türk sınır karakolları, mülteci geçişlerinin olduğunu görüyor ama genellikle müdahale etmiyor.''

çözüm sürecinde olduğu gibi askere görmeyeceksin emri mi verildi.

Bütün bunların müsebbibi AB fonuyla doğu ve güneydoğu sınırlarımızdaki mayınları temizleyip sınırları güvenliksiz bırakanlardır.

Hudut meselesi bugünün değil, yıllar evvelinin meselesi. Başta AB’nin AB üyeliğindeki uyum süreci zırvaları ve BM’nin dayatmaları neticesinde sınırlarımızdaki güvenlik unsurlarından biri olan mayınlar temizlendi ve bu vesileyle hayallerindeki Türkiye için çok büyük bir engel ortadan kaldırıldı. Tarafı olduğumuz Ottowa Sözleşmesi Türkiye Cumhuriyetine atılmış en büyük kazıklardan birisidir. 2004’te başlayan süreç 2009’da pik yaptı ve bu dönem çok ciddi sayıda mayın temizlendi nihayetinde herkesin bildiği üzere birkaç yıl sonra da büyük suri göçleri başladı. Özetle organik tarım diyerek 5 milyon organik Suriyelinin ve sayısız Afganın yurda girmesine olanak sağladılar. Tabii bütün bunlar büyük tesadüfler silsilesi olarak tarihte yerini aldı.

Bunlarin bir kismi parali asker, bir kismi demografik yapiyi kirmak icin yerlestirilenler TAMAMIDA oy deposu.

Bu insanlara vatandaslik veriliyor cayir cayir hemde.

Ya ben üzülüyorum yeminle
Bu ülke bu hale gelmese olmaz mıydı.. Her şeyi fiyasko

ülkeyi göz göre göre kaybediyoruz. muhalefet partileri sesini duyurmak için ülkenin dört bir yanında miting mi yapar, yürüyüş mü yapar bilemiyorum ama bir şey yapılmalı.

Ya "keske yunan galip gelseydi"..
15 i pozitif cikmis.

Geri