Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
dalga geçiyorlar.
Haklısın Çünkü Avrupa'da tuvalet temizleyen birisi gidip Pierre Cardin giyerek lüks restoranlarda yemek yeme alışkanlığı yok, çünkü o bütün yıl boyunca çalışıp kazandığını tatil için çektiği krediyi ödemek için kullanıyor. Bir de bize bakalım; muazzam bir entellektüel görüşümüz var elimizde 5-6 bin lira telefonu sallayıp bu asgari ücretle yaşanır mı diye her gelen insanı ben haklıyım dedirtmeyi seviyoruz değil mi? Ya da asgari ücretle çalışırken kredi çekerek evimizin önüne koyduğumuz 1 bazen eşimizle olmak üzere iki araba varken Yahu arkadaş, arabamız var ama şöyle bir gezi yapamıyorum, Nerede bizde öyle devlet demeyi seviyoruz Değil mi? Ya da çektiğimiz krediler duruyorken, evimize bizim de hakkımız Değil mi kardeşim.... diyerek aldığımız ihtiyacımızın üzerindeki giderlerimiz duruyorken, devlet şöyle yapmalı böyle yapmalı, böyle yönetim mi olur, Bunu niye yapıyoruz ,yok Her gelene neden yardım ediyoruz.... kendi milleti aç iken bu kadar yardım niye yapılıyor diye nutuklar çekebilmek lüksüne sahip olabildiğimiz için mi diye bende çok düşünüyorum. Lütfen yanıtını bulunca bana da yaz olurmu?konu hep mülteci açısından irdelenmiş ama gelen turist açısından da öyle...... avrupada tuvalet temizleyen adam burda lüks tatil yapıyo.........
Örneklemeleriniz o kadar yanlış ki yorum yapmadan duramadım maalesef.Haklısın Çünkü Avrupa'da tuvalet temizleyen birisi gidip Pierre Cardin giyerek lüks restoranlarda yemek yeme alışkanlığı yok, çünkü o bütün yıl boyunca çalışıp kazandığını tatil için çektiği krediyi ödemek için kullanıyor. Bir de bize bakalım; muazzam bir entellektüel görüşümüz var elimizde 5-6 bin lira telefonu sallayıp bu asgari ücretle yaşanır mı diye her gelen insanı ben haklıyım dedirtmeyi seviyoruz değil mi? Ya da asgari ücretle çalışırken kredi çekerek evimizin önüne koyduğumuz 1 bazen eşimizle olmak üzere iki araba varken Yahu arkadaş, arabamız var ama şöyle bir gezi yapamıyorum, Nerede bizde öyle devlet demeyi seviyoruz Değil mi? Ya da çektiğimiz krediler duruyorken, evimize bizim de hakkımız Değil mi kardeşim.... diyerek aldığımız ihtiyacımızın üzerindeki giderlerimiz duruyorken, devlet şöyle yapmalı böyle yapmalı, böyle yönetim mi olur, Bunu niye yapıyoruz ,yok Her gelene neden yardım ediyoruz.... kendi milleti aç iken bu kadar yardım niye yapılıyor diye nutuklar çekebilmek lüksüne sahip olabildiğimiz için mi diye bende çok düşünüyorum. Lütfen yanıtını bulunca bana da yaz olurmu?