scope
Platin Üye
hayir turist omerdirhayır Mustafa Topaloğlu'dur.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
hayir turist omerdirhayır Mustafa Topaloğlu'dur.
niye 1.11 mesela?
uzay hava usssu başka türlü kalkış izniz vermiyor mu?
takometre yasağına mi takılıyor nedir
Birinin diğerini vatan haini, diğerinin de berikileri koyun ve yobaz olarak nitelendirdiği ve her ikisinin de kendini oldukça zeki ve haklı sandığı iki gerizekalı grubun arasında sıkışıp kaldık.@glu,
Ülkede her alana siyaseti karıştırdıkları yetmiyormuş gibi bir de bilimsel çalışmaları siyasi ele alıp küçümsüyorlar.
Ya @glu, zamaninda Aziz Sancar Nobel odulu aldiginda kutlama yapacaklarina adamin yedi ceddini sorguladilar, tebrik etmediler bile. Pes artik demistim o zaman, su an da oyle diyorum. Guzel seyler oldugunda da takdir etmek lazim, daha ne yapilabiliri zorlamak gerek.
Abi bu uzay işi kafamı çok karıştırdı. Kılıçdaroğlu Titan denizaltısıyla Mariana Çukuru’na falan inmezse ben de Erdoğan’a vereceğim gibi duruyor……aklım çok karıştı sanırım erdoğan'a oy vereceğim. sen de erdoğan'a verecek misin @glu
Ben gönderilmesine karşıyım. Ne gerek var o kadar paraya? Oturun oturduğunuz yerde Allahın çomarları. Sizin ne işiniz olur uzayla muzayla.
Evet turist olarak başkasının teknolojisine sığınarak üstüne milyonlarca $ para ödeyip giden nadir ülkelerden birisi ve birde bununla övünen. La olum önrmli olan kendi becerinle gidebilmek. Bak mesela Japonya neye hazırlanıyor bir bak.türkiyeyi geride birakan zihniyet ayni senin zihniyetinden iste
ne gereyi var isiniz ne uzayda gibi
bilmiyorsan bil
dünyada 200uzerinde ülke var
uzaya gidebilen ülke sayisi 11 tane bunlardan biride türkiye
türkiyenin gururunu anlayamiyon gücünü burdan bari anla bari