Türkiye’deki Kürtler ne talep ediyor?

🕒 Konu sahibi 16 saat önce aktifti
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Niye küfür edelim Yaren...? İngilizce Almanca vs yazılıyordu benden önce ee bende o dilleri bilmiyordum ama hiç küfür ettiler diye de şikayet etmedim

Konu Kürtçe hazımsızlığı idi az önce laf vurup kaçan üyenin trollygu ve hepinizin alkış tutmasıdı
Sohbet etmiyorlardı cümle yazıp geçiyorlardı ona da bişi demiyordu zaten amaaan olan olmuş ki sen benden daha iyi biliyorsun

Captan dustun fatii normalde bu tur konulari sen acip milleti birbirine kirdirirdin.....
Görüyorsun bunlarla kim tartışır! O zaman cahil zamanlarımdı yoksa bunlarla en saçma konuları bile tartışmam!!İster 3-4 üniversite bitirmiş olsun ister önemli bir mevkide görevde,isterse de ilkokul terk olsun hepsinin zihniyeti aynı değiştiremezsin..

öyle yazmak istiyolar demek ki
napayım öyle yazmak isteyene sen yazma sen sus mu diyeyim
ya da başka konularda hoşuma gitmeyen şeyler için sen bunu beceremedin bi daha yazma mı dicem
foruma yazıp çizmek için geliyoz zaten
Ee biz de şey yazsak oluyor mu yani ?

Ne kadar Kürt düşmanı varsa alayını..... s....m

Yönetici arkadaşlardan ricamdır. Sabahtan beri şu konuda sokarımlı, skerimli, adam olsunlu, gtü yesinli konuşup duruyor. Biz sustukça, muhatap olmayalım tartışmayalım dedikçe haddini aşıyor. Kendisine ne cevap veriliyor ne alıntı yapılıyor. Haddini aşmasın. @HosgeldinHarunAbi

Yönetici arkadaşlardan ricamdır. Sabahtan beri şu konuda sokarımlı, skerimli, adam olsunlu, gtü yesinli konuşup duruyor. Biz sustukça, muhatap olmayalım tartışmayalım dedikçe haddini aşıyor. Kendisine ne cevap veriliyor ne alıntı yapılıyor. Haddini aşmasın. @HosgeldinHarunAbi
Nerede Türk düşmanı varsa taaa a koyim. Bu forumda her gün kürt postu görmekten bıktım ben. Zorbalanmak hoşunuza gidiyor besbelli.
Bundan önce her hangi bir postta küfür var mıydı ben görmedim de

Ee biz de şey yazsak oluyor mu yani ?

Ne kadar Kürt düşmanı varsa alayını..... s....m
gördüğümüz küfürleri siliyoruz
görmediğimizi raporluyolar onları da siliyoruz
bir mesajdan rahatsızsan raporlarsın
detaylı bir önerin ya da şikayetin varsa bu forumu kullanırsın

Önerileriniz ve Şikayetleriniz

Bundan önce her hangi bir postta küfür var mıydı ben görmedim de
vardı ben gördüm
hatta muhattabı da görsün diye uzun süre silmedim

foruma ilk geldiğimde cimere şikayet etmekle tehdit ediyordu, şimdi ise leveli düşürmüş forum yönetimine dert yanıyor.
aferin lan hatem.
Adam iletişime geçmiş ısrarla etkileşime geçmeye çalışıyorsun bir de küfürler etmeler tahrik etmeler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri