Türkiye’de Sokak Hayvanları Konusunda Neler Yapılıyor?

B
  • Kullanıcı BuYuCu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Çevre ve Hayvan Hakları
Siz evde elmalı turta yaparken ben laboratuvarda parazit yumurtalarından cinsiyet tahmini yapıyordum. Saldırırken kendinizi küçük düşürmeyin.

Siz evde elmalı turta yaparken ben laboratuvarda parazit yumurtalarından cinsiyet tahmini yapıyordum. Saldırırken kendinizi küçük düşürmeyin.
Sen insanlara saldırmadan görüş bildirmeyi öğren önce ve bir daha da kimseye hakaret ve beddua etme. Üç beğeni için girmediğin şekil kalmadı.

ee bende copy paste yapıyorum sen şimdi görürsün bekle Haberleri wikipedia yı falan araştırıyorum seni Nakavt Edecek bir haber bulmam lazım acilen birazdan dönecem sana bekle burda bekle

• Beğen
Tepkiler: ne
oturdugu yerden sokak hayvanları savunmak çok kolay gerçekten.
kimse sokak hayvanları ölsun demiyor ancak bunun önüne geçilmediginde durumun geldiği noktalarda belli az çok.
kimsenin çocuğunun canı ucuz degi, başı boş bir hayvan tarafından parçalanmak kimsenin hoşuna gitmez.

Hakaret etmedim kimseye. İftira atıyorsun @Lefty

Beddua da değil öteki. Anlamak için yaşamak gerekebilir. Empati yapamıyor bazı insanlar olay başına gelmeden.

Aşı konusunda da akademik çevre verilerini dikkate alırım. Dört aşı oldum ve virüse de yakalanmadım. Hiçbir sağlık sorum da bulunmuyor.

Ben aşı olmadım ve çok mutluyum, iyi ki de olmadım :) climax hocam yine haklı, çevremde son zamanlarda kalp krizi ile ölenlerin sayısı, ya da çeşitli hastalıklar ile ölenlerin sayısının bu kadar artmasının bir sebebi olmalı..
Köpek konusunda da haklı yahu adam, hiç kimse empati yapmıyor maalesef, bir köpek yüzünden ölmek kadar saçma bir şey olabilir mi? Tüm sokak hayvanları barınaklara alınmalıdır, sokaklarda başı boş gezen tek bir hayvan olmamalı, buna kediler de dahildir. Hepsi aşıları yapılıp kısırlaştırma yapılıp, gözetim altında yaşamlarını sürdürmeli.
Hayvanları ben de seviyorum, ama karşı karşıya gelirsem canımdan daha tatlı değildir ona olan sevgim, gereğini yaparım.
Zamanında civcivi mi yiyen kediye selam olsun.. günlerce peşinden ne tuzaklar kurdum ve gerekeni yaptım. Çocuğuma küçücük bir şey olsa yapacaklarımı anlatamam.

Burada sağlık ile ilgili bir sorunumuz olduğunda hocamıza danıştık hangi birimizi tersledi veya geri çevirdi hocamı hedef tahtasına koymak doğru bir hareket değil, fazla kaçırıyorsun

Hakaret etmedim kimseye. İftira atıyorsun @Lefty

Beddua da değil öteki. Anlamak için yaşamak gerekebilir. Empati yapamıyor bazı insanlar olay başına gelmeden.
Ettiklerine sayarsın.

Sen salgında ölenlerle empati kursaydın da maske takıp aşı olanlara mal dememeyi bilseydin keşke.

Her neyse, dilekçeni ver de görelim ciddiyetini.

aşı olmuşam kurban sadece kolum ağriy yan etkisi yohtir daa 20 dakika önce olmuşam kurban yan etkisi olsa ölerdim kurban @climax

Geri