Türkiye’de Sokak Hayvanları Konusunda Neler Yapılıyor?

B
  • Kullanıcı BuYuCu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Çevre ve Hayvan Hakları
Ebesinin avı yapılıyor. Al işte bi çocuk daha öldü köpek yüzünden. Nasıl sokak timsahı olmazsa sokak köpeği diye de bişey olmaz. Hepsi uyutulmalı.

Hala köpek tarafında olan varsa dilerim Allah'tan ayni şekilde imtihan edilir.

Sosyal medyada şov yapmakla olmuyor bu işler ve resmi makamlara dilekçe verir derdinizi onlara anlatırsınız.

Yasalar gereği sokak köpeklerini beslemek suç değil ve çözüm arayan gider yetkili makamlara başvurur. Beddua edenleri ise ciddiye almıyorum.

Ebesinin avı yapılıyor. Al işte bi çocuk daha öldü köpek yüzünden. Nasıl sokak timsahı olmazsa sokak köpeği diye de bişey olmaz. Hepsi uyutulmalı.

Hala köpek tarafında olan varsa dilerim Allah'tan ayni şekilde imtihan edilir.

Bu nasıl bir bedduadır, çok ağır değilmi?

Bu nasıl bir bedduadır, çok ağır değilmi?
Yo. Köpek tarafından ölen çocuğun ailesi yerine nasıl koyacaksiniz kendinizi. Çocuk tabutu taşımış olan anlar bunu anca. Ölüm çocuga yakışmaz. Hem de boktan bir sebep yüzünden

• Beğen
Tepkiler: ne
Korkunç bir vaziyetteyiz maalesef.
Buna çanak tutan cahil cühela takımından yapılması gerekenler de masaya yatırılamıyor
Kurumsal bi çok gıda şirketi köpek sorunu olan bölgelerden hammadde dahi almıyor (haklı olarak)
Ülkeler basit,hayati bi tehlike yaratmayan, sadece ticari kayıp yaşatan bi zoonozu bile eradike etmek için kaç milyon dolar harcıyor,kaç hayvanını telef ediyor bizimkiler bi ton hastalık, saldırı gırla ne var canım onlar da can kafasında.
Sen ciddi misin can oldukları konusunda ya,bilmiyoduk.

Aşı olanlara hakaret ederken de ölenlerin yerine kendine koyabilseydin keşke, belki o zaman inandırıcı olabilirdin.

Kimseye beddua ve hakaret hakkın bulunmuyor. @climax

Dilekçeni ver ve paylaş da görelim ne kadar samimi olduğunu.

Hocam hakli bu sefer, şov yapmıyor o çocuğun ailesinin yerine koyabiliyor kendini hala hayvan hakkı o bu hakkı diyor sanki biz toplayın öldürün diyoruz

Aşı konusunda climaxa sonuna kadar hak veriyorum ne bir ciddiyeti ne de bir geçerliliği vardı. Yalan oldu gitti zaten aşılı olup ölenlerin sayısını da gördük

Aşı konusunda climaxa sonuna kadar hak veriyorum ne bir ciddiyeti ne de bir geçerliliği vardı. Yalan oldu gitti zaten aşılı olup ölenlerin sayısını da gördük
Ne gördün @Serçe?
Hangi istatistik ve hangi veri?

Aşı olup da ölebilirsin ancak aşılı ölüm oranı ile aşısız arasındaki farkı bilmeden lütfen bilgi kirliliği yaymayalım.

Sokak hayvanları konusunda hayvanseverleri hedef almak ve sosyal medyada atıp tutmak tamamen şovdur. Çözüm arayan kişi, yetkili makamlara başvurur ve yasa koyucu mercide hakkını arar.

Kimseye hakaret ve beddua hakkınız bulunmuyor.

Haksız yere edilen beddualar ve hakaretler de sahibine nasılsa geri döner. Hak yerini bulur. Yazık, bu zihniyetteki kişilere artık cevap bile vermeyeceğim.

avrupadada sokaklarda köpek varmıdır acaba çok hiç sanmıyorum 1 tane bile başı boş köpek göremezsiniz bence
sen ne düşünüosun bu konu hakkında @climax

Asi olanlar korunma amacli olmadi zaten ZORUNLU kilindigi icin olduk .
Kopek konusuna gelince isin suyu cikti bak bir cocuk daha ölmus. Yeter artik
Ben aşı hakkında da yanlış bişe söylemedim
Al buyur:

climax yine nakavt üstüne nakavt ediyorsun yav yavaş reiz .s

Geri