Türkiyede hangi şehirlere gittiniz?

• Kullanıcı iFt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Medya
Konu sahibi son olarak 896 gün önce görüldü
Sinop ince burundan hatayın toprak tutan köyüne kadar olan bölümü gezdim birde akdeniz kıyısından bodruma kadar olan bölümü

Karadeniz de Sinop,Artvin ve Rize hariç diğer illeri gezdim,gördüm . En beğendiğim Karadeniz de Samsun'dur.
Onun dışında Mersin,Adana, Gaziantep,Şanlıurfa,Adıyaman,Mardin,Diyarbakır,Erzincan,Tunceli,Erzurum,Malatya,Sivas,Kayseri,Nevşehir,Ankara,Konya,Eskişehir,Kocaeli,Sakarya,Bolu,İstanbul,Bursa ve İzmir şehirlerine gittim. :)

İstanbul,Ankara,İzmir,Zonguldak,Malatya,Şırnak,Antalya,Urfa,Diyarbakır,Muğla,Trabzon,Rize,Eskişehir,Gaziantep,Maraş,Elazığ,Çanakkale,Artvin,Gümüşhane aklıma gelenler..

İstanbul, Çanakkale, Kocaeli, Bursa, İzmir, Sakarya, Muğla, Samsun, Antalya, Adana, Van, Trabzon, Konya, Rize, Gümüşhane, Bartın, Ankara, Manisa, ve Niğde ( Gitmez olaydım... )

kırklareli, kütahya, ankara, bursa, bilecik, kocaeli, konya, denizli, uşak, kastamonu

ve geçtiğim şehirlerse, afyon, çankırı, istanbul.

çankırı, konya, düzce, zonguldak (ereğli), istanbul, karabük (safranbolu), bolu, bursa, kastamonu, ısparta, izmir, adapazarı, çanakkale, çorum, uşak, az miktarda afyon :D

Aydın,Denizli,Bursa,Tekirdağ,Antalya,Eskisehir,Afyon,Isparta,Sakarya,Konya.

Istanbul, ankara, düzce, aksaray, sakarya, bolu, antalya nevşehir, edirne, tekirdağ, çanakkale.

İstanbulda yaşıyorum.
Çanakkale
Ankara
Zonguldak
Bolu
Sakarya
G.Antep
Mardin
K.maraş
Adana
Ş.Urfa
Batman
D.Bakır
Adıyaman

istanbul
Ankara
Izmir
Bodrum
Yozgat
Nevsehir
Konya
Samsun
Giresun
Sinop
Bolu
Amasya
Corum
Edirne
Kirsehir

• Edirne
  • Tekirdağ
  • Çanakkale
  • Kocaeli
  • Yalova
  • Bursa
  • Balıkesir
  • Manisa
  • İzmir
  • Sakarya
  • Düzce
  • Bolu
  • Ankara
  • Muğla
  • Antalya
  • Nevşehir
  • Erzincan
  • Bayburt
  • Trabzon
  • Rize

bu kadar İstanbulda da yaşıyorum.

başlıca
büyüdüğüm yer İstanbul

ankara
izmir
bursa
antalya
balıkesir(ayvalık)
mersin
konya
aksaray
nevşehir
kayseri
sivas
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
afyon
Kütahya
uşak
manisa
amasya
bolu
sakarya
izmit
yalova

İstanbul Çanakkale buralarda askerlik yaptım :) 4-5 yaşlarında Erzuruma gittim hatırlamıyorum..

Uşak bukadar :D

Trabzon
Kars
Iğdır
Samsun
Kocaeli
İzmir
Çanakkale
Tekirdağ
Balıkesir

aklıma bunlar geldi :T:

Sakarya, İstanbul, Ankara, Çorum, Balıkesir, İzmir... (Ne kadar az dolaşmışım ya..:T:)

Trabzon, İzmir, Kcoaeli, Bursa, Düzce, İstanbul,Rize, Artvin, Samsun,Ordu,Bolu,Denizli. :p yetti mi

yaşadığım şehir istanbul
rize
antalya
muğla
ankara
zonguldak
ş.urfa
diyarbakır
bursa
çanakkale
kocaeli

Geri