Türkiyede hangi şehirlere gittiniz?

• Kullanıcı iFt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Medya
Konu sahibi son olarak 893 gün önce görüldü
Türkiyede hangi şehirlere gittiniz ? hangilerini daha çok beğendiniz?

Ankara, İzmir, İstanbul (malum bulunduğum şehir), Eskişehir (Memleketim), Kütahya, Afyon, Adana, Gaziantep, Urfa, Diyarbakır, Bursa, Kocaeli, Sakarya, Balıkesir, Tekirdağ, Edirne, Çanakkale birde Bilecik hatırladıklarım...:)

Adana, Ceyhan, Akyazi, diyerlerini saymiyorum icinden arabayla gecmisti türkiyeye giderken..Fakat Akyazi gittim 1 gün kaldik ve cok güzel bir yerdi hayran kaldim öle bi yerde yasamak isterdim:) Antalyada gitmistik ozaman ufaktim pek hatirlamyorum:)

Istanbul, Ordu, Trabzon, Rize, Samsun, Adana, Mersin, Ankara, Antalya, Edirne, Konya, Nevsehir bu kadar zaar :D

İstanbul,Çanakkale,Balıkesir,İzmir,Burdur,Trabzon,Eskişehir,Muğla,Aydın,Antalya,Afyon,Kocaeli

Ankara-İstanbul-Kırıkkale-Yozgat-Sivas-Kahramanmaraş-Denizli-Muğla-Afyon-Bilecik-Amasya-Eskişehir.

ankara,trabzon,antalya,eskişehir,konya,hatay,erzurum,malatya,samsun,sivas,nevşehir.....

İzmir,İstanbul,Sakarya,Bolu,Bilecik,Eskişehir,Çanakkale,Ankara,Konya,Antalya......

izmirliyim bursada yaşıyorum ankara ve istanbulu gördüm sadece oda çocukken :D Ama hiç bişey için geç değill

Istanbul, bursa, bolu, ankara, çorum, amasya, tokat, izmir, mugla, denizli, antalya, konya, nevsehir himmm aklima gelen bunlar.

Karadeniz(Bayburt ve Gümüşhane hariç),İstanbul,Ankara,İzmir,Bursa,Kocaeli,Sakarya,Yalova,Balıkesir,İzmir,Aydın,Muğla,Kütahya,Afyon,Eskişehir,Antalya,Isparta,Konya,Aksaray,Karaman,Kırıkkale,Yozgat,Erzincan,Malatya,Elazığ,Kilis,Gaziantep,Şanlıurfa

Bilecik,Eskişehir,Kütahya,Uşak,Kastamonu,Gaziantep,Kahramanmaraş,Ankara,İstanbul,Tekirdağ,Çorum,Samsun,Adana,Antalya,İzmir,Afyonkarahisar,Çanakkale,Balıkesir,Bursa,Kocaeli,Sakarya,Bolu,Kırıkkale,Kayseri,Mersin,Amasya,Karabük,Konya

Adana,Mersin,Antakya,Osmaniye,K.maraş,Adıyaman,G.antep,Kayseri,istanbul,Ankara,Bolu,Erzurum

Balıkesir Çanakkale İstanbul İzmir Bilecik Eskişehir Kocaeli Sakarya Ankara Manisa İzmir Kütahya Afyon Niğde Aksaray

1. İzmir
  2. Antalya
  3. Kırklareli
  4. Elazığ
  5. Adana
  6. Ankara
  7. Karabük
  8. Ordu
  9. Uşak
  10. Bilecik
  11. Kocaeli
  12. Yalova
  13. Sakarya
  14. Balıkesir
  15. Kütahya
  16. Afyon
  17. Adıyaman
  18. Zonguldak
  19. Bartın
  20. Kocaeli
  21. Eskişehir

bu kadar

Barcelona-Madrid-Mallorca-Valencia-Genius-St.Petersburg-Lizbon-Hannover-Moskova-Kiev-Bükreş-Kişinev-Newcastle-California-St.Louis Missiouri-İzmir - İstanbul - Antalya - Eskişehir - Adana - Samsun - Trabzon - Ordu - Giresun - Ankara - Bursa - Çanakkale - Mersin - Erzurum bu kadarı aklımda suan :)

Adiyaman
Ankara
Istanbul
Mersin
Gaziantep
Kahramanmaras

orada yasamadigim icin anca bu kadarcik (:

istanbul (yaşadığım şehir zaten)
izmir
balıkesir
eskişehir
kütahya