Türkiyede hangi şehirlere gittiniz?

• Kullanıcı iFt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Medya
Konu sahibi son olarak 894 gün önce görüldü
istanbul
bursa
ankara
konya
antalya
muğla
balıkesir
çanakkale
ısparta
kayseri
kocaeli
aydın
denizli
manisa

iç anadoluyu geçememişm tühh ..

Ordu
Çanakkale
Bolu
Tekirdağ
Giresun
Bursa
Eskişehir
Ankara
ama dilerim Nevşehir 'e giderim :(

İstanbul, Ankara, İzmir, Gantep, Adana, Mersin, Muğla, osmaniye, Adıyaman, Şırnak, Diyarbakır, Antalya, Sivas. Buralara gittim

Antalya, Eskişehir, Ankara, Konya, Afyon, Nevşehir, Niğde, Isparta, Burdur, İzmir, Aydın, Denizli, Uşak, Muğla, Kütahya, Kayseri, Kırşehir, Aksaray, Bolu, Karabük, Çanakkale

Ankara - İstanbul - Mardin - ve yaşadığım yer Samsun.

Daha yaşım genç gezeriz vaktimiz çok :))

İzmit, İstanbul, İzmit, Sakarya, İzmit, Ankara, İzmir, Muğla, Manisa, Kahramanmaraş, Elazığ

İzmit bitanedir.

Sürekli bi ayağım orda olduğu için sıkıştırdım araya bi kaç kez :)

Maraş , Kilis , Antep , Nevşehir , Osmaniye , Mersin , Keşke gitmez olaydım Niğde.

İstanbul, K.Maraş, Erzurum, Kars, Van, Karabük, Zonguldak, Samsun, Hatay, Ş.Urfa, Konya, Kilis, G.Antep, Mardin, Mersin, Antalya, Muğla, Ankara, Kocaeli, Bursa, Uşak, Afyon Karahisar, Kayseri, Adana, Düzce, Tokat, Çorum, Adıyaman, Karaman, Bilecik, Adapazarı, Bolu, Aksaray.

istanbulu saymıyorum. memleketim denizliden baslayalim.
sonra cankiri. canakkale, edirne, tekirdag, yalova, bursa, aydin, izmir, manisa, mugla, burdur, mersin, angara, bartin, zonguldak, sivas, artvin, aklima gelmiyo ya

İstanbul,izmir,manisa,mersin,hatay,konya,eskişehir,nevşehir,antalya,denizli,aydın,amasya,tokat,bolu,düzce,sakarya,muğla,bilecik
Aklıma gelenler

Afyon
Edirne
Çanakkale
Ankara
Gümüşhane (ama hatırlamıyorum. When i was three)
İzmit
Yalova :p
Amasya
Tokat
İstanbuldayız zaten :p

edirne tekirdağ istanbul izmit bursa balıkesir izmir muğla çanakkale antalya adana hatay ankaraeskişehir konya

Kars
Iğdır
Çanakkale
Samsun
İzmit
Balıkesir
Bursa
Manisa
Tekirdağ
İzmir

Geri