Sözlük Türkiye`deki insanların gurbetçilere öfkesi

• Kullanıcı ne
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Sözlük
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Yorumlarda da belirtildiği üzere, insanların yaşamadığı bir ülkenin hayat koşulları hakkında sürekli fikir beyan edip de üstüne bir de halkı nankörlükle suçlaması, elbette kabul edilir ve anlaşılır bir durum değil.

Kendi ülkesinde sağlanan imkanları baz alıp da görgüsüzce övünme çabası içinde olanlar da maalesef oldukça itici görünüyor.

Yaşamadığım ülke hakkında çok detaylı yorum yapmam ya da halkın kaderini etkileyeceği için oy kullanmam.

fransızca öğreniyom 2023'te isviçreye yerleşcez. esrar mı satıyor bu kadan parayı nirden şeyttirdi böyle arabayı nasıl aldılar diycekler :))))))))) üttüre üttüre gelecem :))) foruma girip meh etcem meh etcem :)))) ay çok eğlendim acayip eğlendim hadi çüzzzzzzzzz :)))))))))

Gurbetçiler nerede yaşıyorsa oraya baksınlar en sağlıklısı Almanya'da yaşayıp Türkiye hk yorum yapmaları saçma.
Cok dogru bence. Kosullarini gormedigi, yasamadigi ulkenin ekonomisini ve yasantisini guzellemeye calisiyorlar.

Cok dogru bence. Kosullarini gormedigi, yasamadigi ulkenin ekonomisini ve yasantisini guzellemeye calisiyorlar.
ay birde ukala ukala sanki burda yaşıyorlarmış gibi yorumları kes sesini be diyeceksin direk:D

ay birde ukala ukala sanki burda yaşıyorlarmış gibi yorumları kes sesini be diyeceksin direk:D
Bizim tam karsimizda Almancilar var. Eskiden yilda bir gelirlerdi. Simdi uzundur gelmiyorlar. Geldiklerinde ise 10-12 yasinda arabayla geliyorlar. Sebep ise daha az yakit harciyor olmasi. Sen yillarca Almanya gibi bir ulkede yasa ve yakiti dusunerek dusuk model arabayla gel.:D

Bugün sabah otobüste gelirken bir kadın bindi almanyadan geliyorum kartım yok dedi istedi bizden kart parasını vererek tabii. Adamın biri de gelmiş diyor almanyadan gelip otobüse mi biniyosun.. sanane ya kadın istediğiyle gider. Gurbetçi fobisi sadece forum da değil yani her yerdeee...

bak yine tuttu gurbetçi fobim tabi hepsi için geçerli değil
yalan söyleyen ve durmadan atıp tutan gurbetçilere bizim fobimiz .s

sizler istediginiz kadare bol keseden atip tutun
ben hem türkiye hem almanyada yasiyorum
normalinde ben her 2-3 ayda belirli bir süre türkiyede yasiyorum
simdi siz söyleyin sizmi almanya hakkinda yorum yapacaksiniz
yoksam benmi türkiyem hakkinda yorum yapabilecegim

peki aslen tr doğumlu olup
ben dogma büyüme isveçliyim diyen gurbetciye kac puan verirdiniz?
iyide ben gurbetci deilimki ben burda dogdum hehehe pühhh

Geri