Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Ama hepsi değil demi, sadece "çoğu". Nereden biliyorsan artık.zaten burdakilerde senin gibi evli cogu melnur bey
Ofkenin tek nedeni bu kesinlikle. Bu ulkenin sartlari altinda calisip yasasalar eminim ki 2. ayin ilk gunu baska ulkeye kacarlar.Kıskanmıyor ya da gittikleri için kızmıyoruz. Orada yaşayıp burada hükümet güzellemesi yapanlara tav oluyoruz sadece.
Bana birdaha Mirko hakkinda soru sorma.benzer bir konuda yaptığım gurbetçi eleştirisi yorumuma süreyya 4 paragraflık makale ile cevap vermişti..... eski nesil forum gurbetçileri agresif, hazır cevap ve aşırı alınganmış demek ki...... mrt beye bakıyorum da gtümü yersiniz gibi yorumlamış hep herkesi..... valla biz bu yeni nesil forum gurbetçilerinden razıyız......
Avrupadan geleni yine anlaşılır, abd’den california plaka mustangini gemiyle getirene ne diyorsun? .dSırf “benim BeMeWem var” demek için 3000 km yolu uçak yerine arabayla gelecek kadar görgüsüz olmaları : ddd
mert bey ben de kızarım bak. ekmeğinize kuruş zam gelince ortalığı ayağa kaldırıyorsun burada. şuna zam geldi, buna zam geldi diyorsun. burada içimizden geçiyorlar. bu ülke insanı yaşam mücadelesi veriyor. biraz kendinize gelin, şükür edebiyatı yapmayın.
Ayy hic usenmemisde.Avrupadan geleni yine anlaşılır, abd’den california plaka mustangini gemiyle getirene ne diyorsun? .d
işte aranan cevap tam sorun bu işte gittikleri ülkede baksınlar keyfine oyuna osuna busuna bizim ülkemize karışmasınlar kafi.Kıskanmıyor ya da gittikleri için kızmıyoruz. Orada yaşayıp burada hükümet güzellemesi yapanlara tav oluyoruz sadece.
Aklıma hep bu tip bir adam geliyor usta : dddAvrupadan geleni yine anlaşılır, abd’den california plaka mustangini gemiyle getirene ne diyorsun? .d