Sözlük Türkiye`deki insanların gurbetçilere öfkesi

• Kullanıcı ne
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Sözlük
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
sabah hepsi bebeğim diye gittim ve siz 10 sayfa ne konuştunuz… benden önce gurbetçi bulup giden olursa küseceğimi bilin. ekonomili şeyler konuşmadıysanız okucam :/ konuştuysanız kalbim dayanmıyor.

okuma bos ver hepsi para uzerine yazdilar bunlar paradan baska gurbetci bilmiyorlar

Bazı gurbetçiler zannediyorlar ki tek sorun para.

konu ne zaman alman kadınların şey kılına geldi :)))))))))))ohaaaaaaaaa diyorum ohaaaaaaaaaaa

gurbetçi gardaşlarım elma dersem çıkın armut dersem çıkmayın
KARPUZ

benzer bir konuda yaptığım gurbetçi eleştirisi yorumuma süreyya 4 paragraflık makale ile cevap vermişti..... eski nesil forum gurbetçileri agresif, hazır cevap ve aşırı alınganmış demek ki...... mrt beye bakıyorum da gtümü yersiniz gibi yorumlamış hep herkesi..... valla biz bu yeni nesil forum gurbetçilerinden razıyız......

benzer bir konuda yaptığım gurbetçi eleştirisi yorumuma süreyya 4 paragraflık makale ile cevap vermişti..... eski nesil forum gurbetçileri agresif, hazır cevap ve aşırı alınganmış demek ki...... mrt beye bakıyorum da gtümü yersiniz gibi yorumlamış hep herkesi..... valla biz bu yeni nesil forum gurbetçilerinden razıyız......
Bana birdaha Mirko hakkinda soru sorma.

Sırf “benim BeMeWem var” demek için 3000 km yolu uçak yerine arabayla gelecek kadar görgüsüz olmaları : ddd

Yerin altindan cikardim mercedesi
Birak da fors atam

Sesli güldüm affiniza magruren

mert bey ben de kızarım bak. ekmeğinize kuruş zam gelince ortalığı ayağa kaldırıyorsun burada. şuna zam geldi, buna zam geldi diyorsun. burada içimizden geçiyorlar. bu ülke insanı yaşam mücadelesi veriyor. biraz kendinize gelin, şükür edebiyatı yapmayın.

mert bey şükredelim mi?

bir haberi sindirmeden diğeri çıkıyor karşımıza. şükür.

Kıskanmıyor ya da gittikleri için kızmıyoruz. Orada yaşayıp burada hükümet güzellemesi yapanlara tav oluyoruz sadece.
işte aranan cevap tam sorun bu işte gittikleri ülkede baksınlar keyfine oyuna osuna busuna bizim ülkemize karışmasınlar kafi.

Geri