Konuyu çok yanlış anlamışım. Meğerse ırklar tartışıyormuş, ben de reise övgüler düzdüm meh!
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Flood olabilir paylastigi. Ben de ilk postu ile devam postu arasinda zor baglanti kurdum. Ovuyor mu? Yeriyor mu? Anlamadim.Yahu kaç mesaj paylaşmışsın oraya, durmadan kürt arap deyip duruyorsun nereye ırkçılık yapmıyorsun?
Flood olabilir paylastigi. Ben de ilk postu ile devam postu arasinda zor baglanti kurdum. Ovuyor mu? Yeriyor mu? Anlamadim.
Müsait değilim şu an ağaç kovugundan ev yapıyorum bitince selfie atacam
Kurtludur o.Dikkat etMüsait değilim şu an ağaç kovugundan ev yapıyorum bitince selfie atacam
Iste o isim derken bu isimden bahsediyordum kajdjhdhd
Var var , henuz o isim bu konuyu gormedi.
Sen anca hamur karışlarsın, konuda kürtlere yada türklere hakaret edilen bir şey göremedim ben yada Kürtlerin evi yok türkler rezidans da yaşıyor gibi de bir şey göremedim ben. Ya sen beni cok farklı algılıyorsun yada senin beni anlamak işine gelmiyor bence ! o konular üzerinden prim kastığın için ikinci secenek daha doğru sanırım. Tekrar diyorum kimin ne türk oluşu ne kürt oluşu nede ermeni oluşu beni zerre alakadar etmiyor ben işin o tarafına hiç bakmadım.Konuyu okurken çok güldüm..
Neyse şakası bir yana da konuyu ben açmış olsaydım @Swat ırkçılık bölücülük yapma diye çoktan basmıştı süresiz bani işte adalet işte feraset
Lan hani forumda yasaklanmıştı bu tür konular neyse müsait bir zamanda "Kürt de Kürt" diye konu acacam beni banlamaya kalkanın alnını karışlarım![]()
"Zombiler nerde donuyo daire , hafta sonu ikea'da cocuklu aile"Zombilsrle işim.olmaz!
“ Kürt’de biziz Türk’çde biziz”
“incinsende incitme”