Türk kadınının sıra kültürünün olmaması

Konu sahibi son olarak 3050 gün önce görüldü
Hayırlı forumlar gençler.
Sözlük neydi? Sözlük emekti...

Adama hemen atar yapma kız hani cinlenmiyordun gece yarısı girince :D

Kimse kaeışamaz bize, parasını verir forumu kapattırırım sadece sen ve ben oluruz :D

Senden ricam bir de bu sesli harfleri kullanır mısın rica etsem :cici: Hem okurken zorlanıyorum hem de Türk ün manitası Türkçe yazamıyor demesinler :D :p[/QUOTE]

yptrtmyın atar o zmn. olr olmadk sçma sapan laf edp canmı skma bnim, manta ayaklrnı bna deil bşkasna yp, frumu da ona kpt. o zamn istdğin yre gelrsn. tpki gsternce de abartyosn mevzyu byütyosn mubbti olyo. kırmk istmyorm zorlamyn

Kadini da erkegi de ayni misal kirmizi isiktan yesile dondugu an kornaya basarlar catlamis gibi

"bütün insanlar eşittir ama kadınlar daha eşittir"in tezahürü olan sinir edici bir durumdur.

Bu genel Turkiyenin sorunu. Cunku bastan bir kurala alismamis... ve Karsi tarafa saygisi yok. Insan once kendinden baslicak ki gerisi gelsin. Rahat bir millet, umursamaz ve herkes kaf dagin krali.

valla ben güzel kadınlara yapıyorum pozitif ayrımcılığı, yaya yolunda falan geçerken sadece yaşlılar ve güzel kadınların önceliği var benim gözümde, geri kalanı beklesin üzgünüm..
Abi bu kadın mı erkek mi ya? Bi çözemedik Sjsjs

Kadın erkek ayırmayalım.:)
Genelde kurnaz erkeklerden de yapan var. Uyarınca masumane şekilde sırasına geçiyor da uyarmalı mı?

• Beğen
Tepkiler: ne
Geri