Türk kadınının sıra kültürünün olmaması

Konu sahibi son olarak 3049 gün önce görüldü
Başlığı Türk insanının sıra kültürünün olmaması olarak düzeltilmesi gereken konu.. :somurt:

Ben bir cok yerde gordum Annemden de biliyorum
hiş sıraya gireyim sıramı bekleyim derdi yok
yok gercekten de insani mahcüp ediyolar:liv:

snsin len tatlı sinr etme =) sen bu iltftları dersnede diğr sınftaki gzel kızlra et, belki sizn sınfa geçş yprlar, bende ters tepyo =)))))

Ben eminim ki sen hepsinden güzelsindir ama işte göstermiyon. Bi göstersen :T:
Foruma koyma özelden at resmin. Ama fake resim atma.

Kağıda Elazığspor yaz görünecek şekilde çek gönder bekliyom :D

kndi kendni ykseltiyosn, kndinden çok emn olanlr bahtsz olrmş =)) mvzu ben deil dersndeklr, ordaklre yürü =)))

al =))))))

1GX3OB.jpg

Tek bayan değil beylerde de var.
Genel olarak desek daha doğru olur, pişkin,utanmaz, araba lastiği gibi bir yüzü olan tipler bunlar.
Ha bir de laftan anlamayanları var.

Yaaaa şapşikkk :cici:
Çok güzel çizmişsin. Benim için ilk defa biri bir şey yaptı.Çok duygulandım.

Çok teşekkür ederim. :)

şapşk ne len manyk =)) fzla sevnme bi terslenrsin ne oldğnu anlmzn =))) çk gzel olmdı kalmler kullanmya kullnmya kurumş tükrkle ısltark anca çzdm =))))) senn içn illa ki grçktn bişyler yapn/lar vrdr sen farktmyosndr, onlrı farkttğnde de bnm sna teşkkr etmş oldğmu frzet =)))

Ya o değilde sabaha karşı 4-5 gibi giriyorsun müezzin misin ne iş ? Bi türlü denk gelemiyoruz. Erken girsene şu foruma :D

Karşılıklı saygıyı anlayıp, uyguladığımız gün, güneş bizim için yeniden doğabilir.

Sen istiyor duş ? O zaman sen var siraya girmek ?

Bayanlarda mı sıra kültürü yokmuş, bence bizim Türk toplumuna özgü sıra kültürünün olmaması bunun cinsiyet ayrımı yapılması garip olmuş..

Dört karı (evet karı) alıp sıraya sokarak (bkz: cima sırası) yalanlamak istediğim başlık.

yok hafzım intten hatim indryorm =)) bu saatlrde cinlenyorm gündz gelmyolr =))))

clve gbi bi drum yok 1
2. si de her konu yoruma açk. istnrse knu ile yazılr istenrse muhbbt edlr. ha rahtsz olan vrsa şikyt edr

Madde madde yazınca daha mı havalı oluyor: Ben de yazayım.

1.

pny.gif

2.

1479.gif

-

Ek olarak sözlük konularında-özellikle alıntılı- sohbet edilmesi yasak diye biliyorum. Kurallara karşı bir insanım; isterseniz konunun ağzını burnunu dağıtabilir, isterseniz tam on dört yerinden falan pıçaklayabilirsiniz, şu çıkış pek yersiz olmuş.

Tşk, by.

Adama hemen atar yapma kız hani cinlenmiyordun gece yarısı girince :D

Kimse kaeışamaz bize, parasını verir forumu kapattırırım sadece sen ve ben oluruz :D

Senden ricam bir de bu sesli harfleri kullanır mısın rica etsem :cici: Hem okurken zorlanıyorum hem de Türk ün manitası Türkçe yazamıyor demesinler :D :p

Geri