Trabzonspor - Galatasaray ( 2 - 1 )

• Kullanıcı Lefty
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Türkiye Ligleri ve Kupaları
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
tarihlerinin bonservis rekorunu kırarak satışına onay verip teşekkürlerle gönderdikleri Uğurcan’a çıkıp “Kalbimden sildim” diye açıklama yapan boklu başkanları sırf taraftara yalanmak için, istifaya zorlanmasın diye aptal aptal işler yapıyor. Uğurcan sayesinde takım kurdunuz lan. Taraftar da gitmiş Uğurcan’ın fotoğrafını asıp “Hainlerin boynu vurulur” diye gönderme yapmış. Allah Allah. Hayır bunların karın ağrısı nereden geliyor? Kendi sahalarında meydan dayağı yedikleri Fenerbahçe’ye yapamadıkları erkekliği bize mi yapıyorlar bunlar ben anlamadım. İlk defa mı adam aldık bunlardan? Romanya maçında bile küfrettiler çocuğa 😃
başkanları ayrı kafasız taraftarı ayrı. maç öncesi ve sonrası taraftar açıklamalarına bakarsan bizim en büyük düşmanımız galatasaray diyorlar başka bir şey demiyorlar. kafayı yemişler. suni düşmanlık yaratıp ortalığı karıştırıyorlar. üç daha verelim sussunlar.

Yaprak hakem avantaj oynatsaydı 2. golü yemeyecekti gs. Gol olmasaydı da tsliler aglayacaktı atagımız kesildi diye, ilginc bi durum.

O degil de ne caktılar ama be. Neyse arada olur böyle kazalar önümüzdeki maçlara bi zahmet icardisiz bakacagiz.

Ts taraftarı sunu anlamıyor: GS ile kim atışmaya girse kim gs taraftarının nefretini bir şekilde kazansa bir daha iflah olmuyor(liverpool, fb,jk). Sen neyine güveniyon da türkiye'nin yarısının destekledigi bi camiayı karsına alıyon. Ve bunun tek sebebi parasını verip kaleci almamız.

Gs ile atışıp iflah olmayan Bjk mi?
Bjk ile en son kupa karşılaşmanızda 5 mi oldu diye sayıklıyordu maçı terk edenler
Gs’nin gücü lobisinde diyemiyorsun tabi.
Sonraki maçlarınızda 11 kişi çıkarsınız umarım, dua ve himmetlerimle…

Gs ile atışıp iflah olmayan Bjk mi?
Bjk ile en son kupa karşılaşmanızda 5 mi oldu diye sayıklıyordu maçı terk edenler
Gs’nin gücü lobisinde diyemiyorsun tabi.
Sonraki maçlarınızda 11 kişi çıkarsınız umarım, dua ve himmetlerimle…
uglusum sana kemik de atılmamış ki sen neden bana havladın. 5-0'dan baska neyiniz var desem susar kalırsın. Fblilerin 25 senedir 6-0'ı konustugu gibi. En büyük basarılarınızın gs'ye karşı olması aslında durumu açıklıyor aslında...
Arkdaslar histerik kisilik bozuklugunun tedavisi mevcut. Yardım almanızı tavsiyie ederim.

Hahahahahahasfkbselkhse kullanıcı adına bakmadan bana laf yetiştirmiş bi de sakfhsdlgş iyi akşamlar ALONEBOY

Trabzonspor'u tebrik etmek gerekiyor ancak tabii ki bizim için de risk yaratan bir takım haline geldi.

@Mastor kaç şişe bitirdin o gün…
Dua et hastaydım. Yoksa seni sinir harbine sokarmışım fjjfjjf

dasöçfdnflkasdjflşaksdjflşaksdjflşaksdjfşlkasdjfşlak çocuklarrr kavga etmeyin.............................................
mesaja gülmekten daha yeni uyanıp bana mesaj atmasına sinirlenemedim bile xd

WhatsApp Image 2026-04-06 at 09.48.31.jpeg

Geri