Trabzonspor - Galatasaray ( 2 - 1 )

• Kullanıcı Lefty
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Türkiye Ligleri ve Kupaları
🕒 Konu sahibi 2 saat önce aktifti
Trabzonspor ile Galatasaray arasında oynanacak maç, 4 Nisan Cumartesi günü, saat 20.00’de Papara Park’ta oynanacaktır.

Son düzenleme:
Galatasaray'ın bu maçı kaybedeceğini düşünmüyorum.

Uğurcan bizi ipten alır Trabzon taraftarı çıldırır.:D

Bu sezonu kapattım ve yeni sezonu bekliyorum. Siz üst üste iki maç yenilseniz de biz yine şampiyon olamayız, durum ortada.:(
Batuhan Karadeniz'in dediği gibi Galatasaray ligden çekilse Fenerbahçe bir şekilde puanlar kaybeder yine şampiyon olamaz diye.:D

çok zor, büyük ihtimal şampiyonluk gider bu maç itibariyle.

Ne olursa olsun kanka beni bağlamaz yiyin birbirinizi:D
Yani sizlik bir olay yok artık gelecek sezon için hazırlık yapın. Ulan sizde Fener gibi oldunuz sezon başı süper başlangıç şampiyonluk naraları laf sokmalar vs sonra şimdi gibi hüsran, sinir krizleri vs.:D

Yani sizlik bir olay yok artık gelecek sezon için hazırlık yapın. Ulan sizde Fener gibi oldunuz sezon başı süper başlangıç şampiyonluk naraları laf sokmalar vs sonra şimdi gibi hüsran, sinir krizleri vs.:D
ben bundan bahsetmemiştim ama sen bilirsin yinede:D

@ibadeath Şampiyonluk garanti olunca sesin çıkmıyor değil mi?:) Merak etme, gelecek sezonda yine karşınızda bizi bulacaksınız.

kulüp ve taraftar uğurcan'a nasıl yükleniyor. hamsi yemekten beyin gitmiş bunlarda.
başkan güzel konuşmuş.

kulüp ve taraftar uğurcan'a nasıl yükleniyor. hamsi yemekten beyin gitmiş bunlarda.
başkan güzel konuşmuş.

36 milyon euroyu cebe indirirken böyle değildi bunlar. Yok hani max 4-5 milyona satabilecekleri kaleciyi o kadar paraya almışız üstüne linçliyorlar. Harbi bu Trabzonspor taraftarında beyin yok ağa.

36 milyon euroyu cebe indirirken böyle değildi bunlar. Yok hani max 4-5 milyona satabilecekleri kaleciyi o kadar paraya almışız üstüne linçliyorlar. Harbi bu Trabzonspor taraftarında beyin yok ağa.
bu kadar iyi performans göstermesini beklemiyorlardı.
trabzonspor'un amacı fenerbahçe'yi yenmek ve galatasaray'a oyuncu yetiştirmek. bunu unutmasınlar.

Geri